10 tipova ljubavnih parova: Od savetnika do kraljeva drame.

Share Button

Svađalice se žestoko svađaju i još žešće mire, ljubavnici su nerazdvojni, a savetnici stalno dele mudre savete o vezama iako su donedavno i sami bili solo.

Foto: pixabay.com

Foto: pixabay.com

Svađalice

Ovaj se par žestoko svađa i još intenzivnije miri. Njihove strastvene svađe čuli su svi koji su se barem jednom našli u njihovom društvu. Njih ne brine ni mesto ni vreme, a prijatelji i članovi porodice toliko su navikli na takav odnos da više ni ne pokušavaju da nešto promene.

Nerazdvojni ljubavnici

Oni su potpuna suprotnost od svađalica i jednostavno ne mogu jedno bez drugog i stalno to pokazuju. Maženje, poljupci i gugutanje – njihovi izlivi nežnosti toliko su česti da je ljudima neugodno u njihovom društvu.

Par s društvenih mreža

Ovaj par komunicira isključivo preko društvenih mreža i telefona. Svakog dana objave izjave ljubavi ili pesme posvećene drugoj polovini koje potom jedno drugom „lajkuju“. Njihova gugutanja na Fejsbuku ili Tviteru možete pratiti svakodnevno.

Šef i sluga pokorni

U ovoj vezi postoji neravnopravna podela moći. Jedan partner je šef, a drugi samo pokorno sluša. Šef odlučuje apsolutno o svemu, od toga koji će film gledati do toga gde će na godišnji odmor. Pitanje je vremena kad će druga strana „eksplodirati“ i svoju ljutnju pokazati pred svima.

Savetnici

Ovaj par misli kako imaju savršenu vezu i rado svoje savete dele drugima. Iako su dosad bili solo, čim su stupili u vezu misle kako imaju odgovore na sva životna pitanja. Svojim prijateljima stalno predbacuju kako ne znaju da komuniciraju grade dobar odnos s partnerom.

Kraljevi drame

Oni su pravi majstori drame – ovaj par često raskine pa se pomiri. U svoja prepucavanja redovno uvlače svoje najmilije i prijatelje na društvenim mrežama koje redovno obaveštavaju u kojoj je fazi njihova veza.

Sami sebi dovoljni

Ovaj je par sam sebi dovoljan. Toliko su zaljubljeni da ne primećuju svet oko sebe i ne žele da se druže ni sa kim. Pošto se druže samo međusobno, zaboravili su kako da razgovaraju sa drugim ljudima pa često koriste fraze i fore koje samo oni razumeju.

Uvek u centru pažnje

Ovaj se par svim silama trudi da bude u centru pažnje. Svaku priču uspeju da preokrenu tako da imaju priliku da ispričaju šta se sve njima desilo. Na primer ako ste vi ljuti na šefa, oni su ljuti na svoju drugu polovinu zato što im se ne javlja.

„Mi smo jedno“ par

U ovoj vrsti odnosa nema mesta za pojedinca jer ovaj par isto diše i isto razmišlja. Oni imaju iste hobije i interese i ne mogu da veruju kako drugi parovi mogu neke stvari da rade odvojeno.

Par koji u svoje svađe uvlači prijatelje

Ovaj par voli da uvlači druge u svoje probleme i redovno se istresa na prijateljima. Partneri bliske ljude koriste kako bi međusobno slali poruke i jedno drugo blatili. Najčešće se žale jednom istom prijatelju i dovode ga u neugodnu poziciju.

TvBest

 

Share Button
(Visited 12 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

18 − fifteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.