10 razloga zašto je jutarnji seks najbolji

10 razloga zašto je jutarnji seks najbolji
Share Button

Da li je vaš partner “jutarnji čovek” i ne razumete zašto želi da upražnjava seks čim se probudi?

Evo deset razloga zbog kojih je jutarnji seks najbolji.

Volim seks. Volim seks u bilo koje doba noći ili dana. To je divno, ali budimo iskreni, jutarnji seks je najbolja stvar ikada! Da, možda ne izgledate najbolje, kosa je u haosu i šminke nema (ili imate rakunske oči zbog razmazane maskare), ali ako dozvolite da vas to zaustavi, propustićete najbolji seks ikada!

#1 Već ste raspoloženi

Ne znam za vas, ali ja sam spremna čim otvorim oči. Možda se osećam seksi jer sam gola ispod pokrivača ili sam upravo imala sjajan san. Koji god bio razlog, vlažna sam i spremna sa prvim zracima sunca. I muškarci su, većinom.

#2 Dan počne bolje

Ponavljajte za mnom: Koji bolji način da mi počne dan od seksa! Vidite? Zar to ne zvuči prelepo? Ako jutro započnete orgazmom, teško je uništiti vam raspoloženje tog dana.

#3 Već ste goli

Kad ste već u krevetu i sve to…

Jedan od najboljih razloga za jutarnji seks jeste to što ste već goli. Nema mučenja oko kopčanja brushaltera ili brige kod izabirate seksi veš ili šminku. Ne, već ste goli pored njega u krevetu, on je svejedno već vaš, samo napred!

#4 Tuširanje posle seksa

Još jedna dobra stvar kod jutarnjeg seksa jeste to što se niste istuširali još uvek. Pored toga, sjajan je osećaj tuširati se (zajedno ili odvojeno) posle seksa, osećate se budnije i življe da prihvatite predstojeći dan.

#5 Opušteniji ste u krevetu

Skoro da ne mogu da se setim boljeg razloga od ovog. Posle dobrog sna, buđenje pored nagog tela vašeg partnera je divna stvar. I osećaj je neverovatan. Odmorni ste i nema tragova stresa sa posla još uvek. Niste se svađali i nigde ne kasnite. Uživajte u tome!

#6 Opušteniji ste tokom celog dana

Lakše ćete prihvatati izazove koje vam život nametne i nema toga što može da vam uništi dan koji počne izbacivanjem viška nervoze iz sebe. Sva ta negativna energija odlazi i ispunjuje vas zadovoljstvo koje traje tokom čitavog dana.

#7 Nema neprijatne tišine

Ako imate seks sa nekim koga ste relativno skoro upoznali, nema neprijatne tišine nakon što je delo “urađeno”. Gotovo je sa seksom, budni ste u krevetu…. Šta sad? Da li se grlite, ili jednostavno se okrenete na svoju stranu ili ga izbacite iz kreveta?

Nema tih briga kod jutarnjeg seksa. Uostalom jutro je  i dan počinje, on ima obaveze, vi imate obaveze, posao, šta god, tako da tu nema mesta za neprijatnu tišinu. Šolja kafe i rastanak, jednostavno.

#8 Jači orgazam

Verovali ili ne, jači je orgazam jutarnjeg seksa. Znam da zvuči čudno, ali još uvek ste pospani i mozak ne funkcioniše u potpunosti, kao i čula koja su do negde još uvek uspavana. Orgazam je jači jer će da vas razbudi kao i sva vaša čula!

#9 On izgleda neverovatno dobro na jutarnjoj svetlosti

Obožavam kako muškarci izgledaju pri jutarnjoj svetlosti. Volim kako mu sunce ide preko grudi i kako izgleda dok spava. Zašto se stideti? Stavite mu do znanja kako neverovatno izgleda ujutru! Potrudite se da zna da ga želite čak i kada je razbarušen, muškarci to vole.

#10 Sjajan izgovor da preskočite odlazak u teretanu

Treba da vežbate, ali vas mrzi da se vučete do teretane? Seks. Savršeno rešenje. Da li znate koliko se samo kalorija sagoreva tako? MNOGO. I to je samo misionerska poza. Zamislite kalorije koje nestaju kada menjate poze? Takođe se istežu mišići. Osećaćete kako vam telo gori bez da provedete sat na traci za trčanje ili dizanje tegova.

www.zenskimagazin.rs/Foto:Profimedia

Share Button
(Visited 65.054 times, 6 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

three × 4 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.