10 najboljih seks poza svih vremena!

10 najboljih seks poza svih vremena!
Share Button

Iznenadićete se kada vidite da je na prvom mestu zapravo najklasičnija poza.

U okviru istraživanja portala Askmen, uz pomoć Gugla je anketirana 381 osoba oba pola, kako bi se došlo do zaključka koje su to najbolje seks poze.

Učesnici ankete su rangirali i ocenjivali najuzbudljivije seksi poze brojevima od 1 do 10, u zavisnosti od stepena zadovoljstva i orgazma. Portal Men’sHealth.rs preneo je listu od 10 seks poza, počevši od najslabije kotirane ka najboljoj ikada:

10. Makaze

Oboje se jedva krećete, ali dodirujete sva prava mesta i gradite uzavrelo uzbuđenje. Trenje i klizanje je dovoljno da vas potpuno raspameti.

„Žene vole osećaj razuzdanosti koji prati ovu pozu“, kaže seks ekspert Vanesa Marin.

„Za muškarce ova poza je sinonim intimnosti, dublje penetracije i vizuelne stimulacije, budući da imaju pogled na celo žensko telo“, kaže seks ekspert dr Sonjia.

 

 

 

9. T-poza

Ova poza podrazumeva penetraciju otpozadi, dok telo žene pravi ugao od 90 stepeni u odnosu na muškarca, pa celokupna kompozicija vaših tela liči na slovo T. Žene se osećaju opušteno i relaksirano tokom ove poze, a mnoštvo različitih uglova penetriranja i dodirivanje najrazličitijih delova njenog tela od strane muškarca, čini ovu pozu još posebnijom. Muškarci vole ovu pozu, jer mogu da izdrže duže u krevetu budući da penetracija nije posebno intenzivna.

 

8. Kolevka

Ova poza je idealna za stolicu, kada žena opkorači muškarca i preuzme uzde u vrućem sedlu,prsa u prsa. Ovo je jedna od najintimnijih poza i za muškarce i za žene. Mogu da se gledaju i ljube tokom seksa, grle strastveno i nežno i osećaju kao da ih ništa ne može razdvojiti“, kaže dr Sonjia.

„Ovo je sjajna poza za muškarce da malo odmore i prolongiraju orgazam. Omogućava se i bolja stimulacija klitorisa“, kaže Marin.

 

7. Kašika

Ako ste se odlučili za jutarnji seks, a još ste sanjivi i lenji, ovo je idealna poza za vas. Muškarac je na ženinom boku, zajedno ste u kašika položaju i krećete se sve dok ne dostignete orgazam oboje.

„Žene vole ovu pozu zato što je veoma intimna i čini da se osećaju bezbedno. Plus, ona jednostavno može da gurne svoju zadnjicu i da obezbedi dublju penetraciju„, kaže Sonjia.

 

6. 69

Možda vas čudi što je ova poza bolje kotirana od prethodnih, jer je teško da se koncentrišete na primanje i pružanje oralnog zadovoljsta, ali mnogi parovi uživaju u ovoj pozi.

„Svaki put kada se muškarac i žena slože u nečemu što im oboma donosi zadovoljstvo, oni postaju bliži i razvija se osećanje bliskosti“, kaže Sonjia.

„Pored toga, ukus, miris i zadovoljavanje jedno drugoga može da bude intimnije od samog seksualnog odnosa, jer su ukus i miris moćni afrodizijaci“, dodaje ona.

5. Gležnjevi iznad njene glave

Misionarska poza je dobila veliku nadogradnju ovom pozom. Muškarci će dobiti više pritiska, dok će žene osećati povezanost kao prilikom poze kašike.

„Ova poza kreira veoma intenzivnu, duboku stimulaciju i za muškarce i za žene. Žene uživaju da se osećaju kompletno dominantno. Ovo je životinjska poza otpozadi koja može da bude veoma strastvena“, kaže Marin.

 

4. Obrnuta kaubojka

Umesto u klasičnoj kaubojskoj pozi, ona vam je sada okrenula leđa i nastavila da jaše u suprotnom pravcu. Dobra penetracija za obe strane, a muškarci mogu da uživatju i u pogledu.

„Ženama je ovo veoma oslobađajuća poza, jer ne moraju da brinu kako izgledaju ili da li im je ispao stomak, ali takođe, u ovoj pozi, mogu da dožive drugačije iskustvo budući da je ugao penetracije drugačiji“, kaže Sonjia.

„Pravi vizuelni stimulans za muškarce, koji mogu lako da zgrabe ženu za zadnjicu ili kukove i da upravljuju uzdama kako god žele. Ovo je takođe veoma intimna poza za muškarce“, dodaje Sonjia.

3. Misionarska poza

Ovo je jedna od najučestalijih i najboljih poza svih parova. I muškarcima i ženama ova poza omoguća intimnost, duboku penetraciju, kontakt očima. Muškarci potpuno vladaju situacijom, a žene uživaju u pokornosti.

„Ona voli ovu pozu zato što omogućava intimnost, uživanje, a ukoliko se malo angažuje kukovima i zadnjicom može da poveća stepen zadovoljstva“, kaže Sonjia.

„Muškarci uživaju u dominantnoj ulozi koju im pruža ova poza, a mnogi su izjavili da im je to potpuno prirodan i instinktivni osećaj„, dodaje Marin.

Seks za pamćenje: 3 poze koje garantuju zajednički orgazam!

 

2. Pseći položaj

Nestašno, može da omogući više različitih uglova i sjajnu penetraciju. Jedan od najlakših poza za postizanje orgazma i omogućava stimulaciju klitorisa.

„Dogi stajl je intimna za žene zato što ih stavlja u ranjivu i potčinjenu poziciju„, kaže Sonjia.

„Ovo je idealna poza za muškarce sa zakrivljenim penisom. Ova poza je seksi sama po sebi, a pruža i neviđeno zadovoljstvo. Omogućava bolje trenje za muškarca, a ako devojka skupi noge, trenje je još veće i intenzivnije„, kaže Marin.

 

1. Devojka gore

Potpuno je jasno zašto je ovo omiljena poza svih vremena: on ima savršen pogled, ona duboku penetraciju, a sve je začinjeno kontaktom očima, koji stvara još intimniju konekciju. Super je i zato što muškarci imaju slobodne ruke da rade šta god žele, a devojke mogu da se kreću u kom god ritmu žele, kaže Sonjia. U ovoj pozi je žena dominantna, ona kontroliše penetraciju,brzinu i jačinu, pa je sasvim logično da je ženama ovo među omiljenim pozama“, kaže Marin.

„Za muškarce je ovo veoma intimna poza zato što ih stavlja u pokorni položaj. Neverbalna komunikacija je veoma intimna, a u ovoj pozi, on može da komunicira gledanjem u oči ili korišćenjem ruku da istražuje njeno telo“, kaže Sonjia.

Autor: menshealth.rs

Foto: Shutterstock
Share Button
(Visited 7.947 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

sixteen − fourteen =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.