Zavela sam sveštenika,znam da ću goreti u paklu !

Zavela sam sveštenika,znam da ću goreti u paklu !
Share Button

Pravila sam se da to ne želim, da me je teško dobiti. Ali, malo po malo sam ga pustila da me lomi, celim putem do spavaće sobe. Seks je bio fantastičan, otkriva žena.

Ovo je ispovest žene koja je spavala sa sveštenikom. Kaže da će goreti u paklu zbog toga što je uradila, a o svemu je iskreno progovorila na portalu Rawconfessions ,jer je tamo mogla da ostane anonimna.

„Poznajem ga već godinama, ali jednom prilikom smo morali da razmenimo brojeve telefona, jer smo radili zajedno na nekom projektu u crkvi. Tu i tamo smo znali da se vidimo. Prošlo je dosta vremena od tada.

Jednog dana sam kupila novi telefon i nazvala sve kontakte koje nisam prepoznala, da vidim ko su ti ljudi. Među njima je bo i broj tog sveštenika.

Seksi vikend horoskop: Blizanci, bivši će se povampiriti, Vage, konačno ćete opravdati reputaciju da vas prate bar tri udvarača…

Razgovarali smo malo i tada me je pitao gde živim. Pitala sam ga zašto me to pita i rekla mu šaljivo da nemam nameru da ga pozovem na večeru ili nešto slično. Smejao se i odgovorio nešto kao „pa da“.

Nastavio je da se šali kako ja verovatno ionako ne znam da kuvam i da može da se kladi da ne mogu ni da vodim ljubav. Ostala sam skroz zbunjena.

U svakom slučaju, i dalje smo razgovarali, a tada mi je rekao da ja njega ne podnosim i nestao kao duh.

Nekoliko dana nakon toga sam obukla seksi, ali ipak konzervativnu odeću i otišla u crkvu. Ostala sam tokom cele mise, a kad je bilo gotovo, došla sam do njega. Prošlo je pet godina od kad smo se zadnji put videli. Pazila sam da budem slatka i jednostavna, a potom sam otišla.

Nakon toga me zvao po deset puta dnevno, i tako cele nedelje. Ja sam ga samo ignorisala. Na kraju sam ja nazvala njega i otišli smo na ručak.

Potom smo nedeljama razgovarali telefonom i odlučila sam ga pozovem kod mene u stan.Želela sam da napravim pravu atmosferu, ali da ipak ne upućuje na seks.

Izribala sam celu kuću, istuširala sam se i obukla nešto pomalo seksi, pripijeno uz telo. Skuvala sam nešto lepo ako bude gladan. Upalila sam televizor i nekoliko lampi. Cilj mi je bio da postignem ugođaj kao da baš provodim ugodno veče kod kuće. Za svaki slučaj sam stavila čistu posetljinu na krevet.

Pričali smo i pričali i tada me je poljubio. Pravila sam se da to ne želim, da me je teško dobiti.Ali, malo po malo sam ga pustila da me lomi, celim putem do spavaće sobe. Seks je bio fantastičan.

Goreću u paklu zbog ovoga što sam uradila“, priznala je anonimna žena.

Autor: 24sata.hr

Foto: Ilustracija / Profimedia
Share Button
(Visited 3.277 times, 2 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *