Zatekla sam muža u krevetu sa 2 prostitutke, a pravo poniženje sam doživela kada je tada rekao šta moram da uradim za njega

Zatekla sam muža u krevetu sa 2 prostitutke, a pravo poniženje sam doživela kada je tada rekao šta moram da uradim za njega
Share Button

To što ste u braku sa nekim ne znači da ga dobro poznajete i da možete da predvidite sve postupke, pogotovo one vezane za seks i moguću prevaru.

Razočarenje koje je jedna žena doživela, rešila je da podeli sa drugim korisnicima društvenih mreža ne bi li skrenula pažnju na moguće greške koje svakome od nas mogu da se dese.

– Ušla sma u naš stan i zatekla ga u krevetu golog sa dve plavuše dok je on bio vezan najlonkama. Bili su goli, a one su ga vezale i kažnjavale ga. Nikada u životu nisam videla nešto slično. On je pokušavao da ih otera, ali one nisu htele da odu dok im ne plati još zbog poniženja koje su doživele. Stajale su pored kreveta i ucenjivale ga. Na kraju sam otišla do bankomata, podigla 300 evra i isplatila ih.

Mislila sam da sam dotakla dno. Onda se dve nedelje kasnije pojavila neka žena u suzama. Ona mi je ispričala da je jedna od njegovih bivših i da je ostala trudna nakon što su jednu noć proveli zajedno dok ja nisam bila tu. Rekla sam joj da je lažov, ali mi je onda ona opisala moju spavaću sobu do detalja. Tražila je od mene da joj platim 500 evra, koje sam opet morala da joj dam.

Od tada pokušavam da izbacim mog nevernog muža iz stana, ali on ne želi da ode. Stalno smišlja nove izgovore: te njegovi iznajmljuju njegovu sobu, njegov auto ne radi, šef mu duguje novac koji nikako da mu isplati, a ne može da ode dok ga ne isplate.

On me samo zavarava jer očigledno misli da će me sve proći i da ću se ja smiriti. Ali, konačno mi je svega dosta, i njega i njegovih laži i prevare. Bili smo zajedno tri godine i poslednjih 18 meseci nismo imali seks jer mi se od same pomisli na njega okrene želudac. Uvek mi je govorio da sam ja jedina koja može da ga spasi, ali zašto bi se ja time bavila u mom životu? Čak mi više nije zabavan ni zanimljiv kao pre, napisala je ona.

Seks, prevara, grupnjak, domino

Foto: Shutterstock, ilustracija

Mnogi je podržavaju i savetuju da nije ona kriva što se oseća demoralisano i iskorišćeno. Doživljavala je poniženje za poniženjem i sada je umorna i besna. Muškarac koga im pored sebe je ne zaslužuje i treba da ga se otarasi uprkos tome što ga je nekad volela.

AUTOR: 

Foto: Shutterstock/Ilustracija
Share Button
(Visited 2.741 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *