Za tri godine braka imala sam više od 20 ljubavnika: Trenutno imam i dečka i devojku sa strane, a evo šta mi muž kaže na to

Za tri godine braka imala sam više od 20 ljubavnika: Trenutno imam i dečka i devojku sa strane, a evo šta mi muž kaže na to
Share Button

Oni su poliamorni par i imaju petogodišnje dete. Zbog toga se sa drugim ljudima viđaju van svoje kuće.

Laura i Majk Leonard iz Kalifornije imaju po 28 godina i petogodišnjeg sina. Pored toga, imaju i vrlo neobičnu vezu – tačnije, poliamornu. Venčali su se pre tri godine i za te tri godine braka oboje su imali svako po više od 10 partnera sa strane.

– Ja trenutno imam još jednog dečka i devojku. Majk trenutno nema nikog, ali traži partnere kad god je u prilici – komentariše Laura, dodajući da su ona i Majk ušli u brak svesni da neće biti verni u njemu.

– Trudim se da nađem partnere uživo, a kada mi ne ide, odem na dejting sajtove. Isto važi i za njega – kaže Laura.

Kako se ona trenutno viđa sa troje ljudi, a Majk ni sa kim osim nje, kaže da trenutno većina domaćih poslova pada na njega. Ipak, kada i on ima nekog sa strane, podela je ravnopravnija.

– Poliamorija je ojačala naš brak. Uvek razgovaramo jedno sa drugim i komentarišemo svoje trenutne partnere. To što imamo seks sa nekim sa strane ne znači da varamo, samo da nam treba više partnera da bismo ispunili svoje potrebe. Da, povremeno se i kod nas javi ljubomora i to je normalno osećanje, ali u većini slučajeva nam je sasvim u redu da ono drugo ima dečka/devojku – objašnjava Laura, dodajući da ovakav vid braka definitivno nije za svakoga, ali i da bi više ljudi trebalo da joj da šansu.

(Izvor: zena.blic.rs / mirror.co.uk)

FOTO: PROFIMEDIA
Share Button
(Visited 8.395 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 × five =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.