Varam muža jer je dosadan: Samo sa ljubavnikom uživa, ali neće da se razvede!

Share Button

Mislim da i on zna da me do orgazma neće dovesti, pa sve i da vodimo ljubav do Božića, u otvorenoj ispovesti kaže ova žena.

Jedna žena je odlučila da progovori o nesrećnom životu sa svojim suprugom, ali i o tajnoj vezi s ljubavnikom. U ispovesti za Daily Star ispričala je da ne želi da ostavi supruga jer se boji da će on umreti od tuge, ali ne planira da prekine vezu s ljubavnikom zbog kojeg se oseća živom.

Supruga je opisala kao „predivnu osobu“, ali kaže da među njima nema hemije. Tokom seksa razmišlja o tome šta mora da kupi ili koja pesma bi odgovarala na njenoj sahrani. Supruga laže da joj je tokom seksa bilo predivno.

„Mislim da i on zna da me do orgazma neće dovesti, pa sve i da vodimo ljubav do Božića“, napisala je u ispovesti i dodala kako je zbog toga započela ljubavne afere.

„Varam supruga svakodnevno jer je naš brak dosadan. Žudim za strasti, treba mi pravi muškarac“, poručila je nesrećna žena i dodala da žudi za onima koji su lukavi i koje je teško kontrolisati. Trenutno joj je ljubavnik bivši pljačkaš banaka dok su ostali bili lopovi ili trgovci automobilima.

„S trenutnim ljubavnikom uživam u divljem seksu nakon kojeg sam potpuno iscrpljena za bilo šta u krevetu sa svojim mužem“, napisala je ona. Kaže da ide da legne pre svog supruga i da se, ako ne spava, pretvara da spava.

„U jednom trenutku se osećam živom, a u drugom se gadim sama sebi i osećam krivicu. Na nedavnoj zabavi čula sam kako suprug govori prijatelju da me voli svim srcem i da ne može da živi bez mene. Rekao je da bi umro kad bi se s nama nešto dogodilo“, stoji u ispovesti.

Autor: vecernji.hr/Foto: Profimedia

Share Button
(Visited 2.066 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

three × four =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.