UPOZNAO SAM SPONZORUŠU PREKO INTERNETA I OŽENIO JE: Ona je želela novac, a ja ljubav!

UPOZNAO SAM SPONZORUŠU PREKO INTERNETA I OŽENIO JE: Ona je želela novac, a ja ljubav!
Share Button

Oni su proveli savršen dan, ali nisu mogli da zamisle da će njihova veza prerasti u brak …

Kristi i Frenk imaju veoma neobičnu priču, o kojoj pišu i svetski mediji. Prilika da izađe na sastanak sa Kristi, Frenka je koštala stotinu dolara. Kristi je na sastanak pristala samo zato što joj je bio potreban novac za plaćanje osiguranja i računa veterinara.

Da nema kontroverznog servisa WhatsYourPrice.com, internet stranice gde muškarci plaćaju za sastanak s devojkama kojima iz jednog ili drugog razloga treba novac, Frenk (47) i Kristi (42) se verovatno nikada ne bi upoznali.

Ni jedno ni drugo nisu očekivali da će pronaći srodnu dušu, ali, kako kaže Kristi, zavolela je Frenka samo dva meseca nakon što su se upoznali.

I kako piše Daily Mail, Frenk i Kristi su se, nakon ovog neobičnog upoznavanja, prošle nedelje venčali na Floridi u intimnoj ceremoniji kojoj su prisustvovale njihove porodice i prijatelji.

– Proveli smo savršen dan i nismo mogli da zamislimo da će se naša veza razviti na način na koji se razvila. Jako smo srećni – rekla je Kristi.

– Drago mi je što mogu svoj život deliti s nekim poput Frenka – dodala je ona.

Njihova veza je započela u februaru 2014. godine, kada se Kristi, koja je bila sama oko osam meseci, prijavila na stranicu gde muškarci plaćaju za sastanak sa devojkama. Htela je da pronađe dečka, ali prvi cilj joj je bio da plati zaostale račune.

Pregledavajući profile muškaraca koji su spremni da plate za sastanak s devojkom, nabasala je na Frenka koji je odmah osvojio.

– Nisam tražila ništa konkretno. Pomislila sam da bi bilo super ako bih upoznala nekoga, a u slučaju da ne uspe, barem bih platila nekoliko računa i uživala u nekoliko večera. Nisam imala ništa da izgubim – rekla je Kristi.

Frenk je bio sam godinu dana pre nego što je upoznao Kristi. Smatrao je da je potpuno izvan njegove lige i da nikada neće hteti da izađe s njim. Međutim, svejedno je poslao ponudu. Kristi je pristala da izađe s njim za 100 dolara. Sve ostalo je, kako kažu, istorija.

Iskre između Frenka i Kristi su izbile varnice već na prvom sastanku. Frenk je Kristi šarmirao pesmom, a novac nije spomenuo sve do kraja sastanka.

– Nisam hteo da joj dam šansu da ode u slučaju da joj se nisam sviđao. Tako sam sebi dao šansu da je zavedem – rekao je Frenk.

– Odlično smo se zabavili. Svideo mi se odmah, ali mu to nisam rekla. Međutim, mislim da je znao da mi se svideo – dodala je Kristi.

Samo mesec dana kasnije Kristi je rekla Frenku da ga voli. Frenk od svoje porodice nije krio činjenicu da su se on i Kristi upoznali pod zanimljivim okolnostima.

– Obožavam da pričam ljudima kako smo se upoznali. Neki nas gledaju u čudu kada čuju sve detalje – rekao je Frenk.

Ali, kako su oboje razvedeni, nisu žurili sa brakom. Inicijalno oklevanje kasnije je zamenila velika želja za venčanjem.

– Jednostavno sam shvatio da je ona sve što želim i što mi je potrebno do kraja života – rekao je Frenk, i dodao da su bili u Diznilendu i da je to bio savršeni trenutak za veridbu.

– Spustio sam se na jedno koleno i izvadio prsten. Kristi je bila zatečena. Znala sam da se sprema da me zaprosi, ali nisam očekivala da će to uraditi tada – rekla je.

Frenk i Kristi su se venčali 31. marta na plaži Apolo na Floridi.

– Tamo idemo godinama i smatrali smo to savršenim mestom za venčanje – rekao je Frenk.

– Ispunio mi se san – dodala je Kristi.

(Espreso.rs)

Foto: Facebook
Share Button
(Visited 1.180 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

four + five =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.