UHVATIO SAM BRATA KAKO MI TRPA ŽENU !

Share Button

Poslje prvog njihovog trpanja, znao sam da je to tek početak i da će ovo biti češće! Mozda sam još tada trebao pisati dnevnik, jer i sam se više ne mogu sjetiti koliko puta je moja zena bila jebana od djevera (mog brata).
Ali par dogadjaja su ostala dobro urezana u sjećanju, pa ću vam ispričati jedan po jedan!

loading…

Kako se njihovo jebanje učestalo, tako smo sve bili slobodniji, tj razna mjesta gdje su se njih dvoje sastajali i jebali.

Spomenuću neke, u njegovom stanu (a tu je i bio prvi put), auto, porno kino, kod nas u stanu, i da u stanu naše majke! Naravno ja sam uvjek bio na tel vezi, na početku on to nije znao, tj misli da sam samo par puta slušao, i neka misli, a da sam ih još gledao, to mu nikada na um nebi palo! Da, gledao sam ih, ni 1m ispred mojih očiju, a da on i ne zna! Kako je to sve bilo, priča slijedi…..

 

-Vikend, djeca su ovaj vikend kod naše majke (nena,baka), ja i zena sami, men od jednom dodje ideja koju sam joj odma i rekao, „nazovi ga i pozovi ga nama kući“, a zena se poče smijati i kaze, jesi blesav, znaš da je još rano za 3-ku, odgovaram joj, ja i nisam spomenuo trojku, nego da vas gledam! Ona me čudno pogleda, upita kako, ovdje u dnevnoj? Odgovaram, svejedno gdje će te jebati, ja ću vas gledati, ona opet, „ali kako“, kroz prozor, odgovaram, ona se nasmija i odgovara eeee baš si blesav, ozbiljno zeliš da gledaš? Da, potvrdno joj odgovaram, ona, šta ako te vidi, neće, pokazaću ti, zatim sam izašao na terasu koja je dugačka i sa terasu imam pogled u dnevnu i spavaću, izašao sam gledala me je ali kroz one guste store nije mogla da me vidi! Čak ni sa poptpuno upaljenim svjetlom, razne konbinacije smo isprobali, prigušeno, samo u hodniku, spavaćoj itd, ali rezultat uvjek isti, Kao da me stvarno i nema! Kada sam joj dokazao da nema potrebe da brine, i dobila sigurnost, a bome i uzbudjenost rekla je DA, nazvaću ga! A šta ako pita za tebe, gdje si? Odgovaram, reci, da sam kod druga otišao na Šišu i PS4 veče, znao je da provodim noći kad imam vremena igrajući Online PS4! Plan koji mi je sjenuo u sekundi, spontano, polahko se ostvaruje, kakvo uzbudjenje je to bilo, dan danas kada se sjetim i dok ovo pišem, kurac mi je tvrd samo da svršim!
Moja zena uzima mobitel i piše mu poruku, „Gdje si“, smalltalk, odma joj odgovara, „kući sam“, ona,“hajde dodji, sama sam, brat ti je upravo otišao i neće ga biti cjelu noć“! On, „stizem za 15 min“, odma je skočila da se sprema, a ja je gledam, sprema se kao da ćemo ja i ona sada imati uzbudljiv sex ili da ćemo mozda u Swinger Club, gledam i uzivam, ovo mnogi neće moći da shvate, jbg, svako ima svoj neki fetiš!

loading…

Dok se sprema razradjujemo još neke sitnice, ja sam u medju vremenu moj teren na terasi pripremio sve sklonio što bi mi smetalo, i stolicu postavio, jer duga je noć!
U zadnji sekund se sjeti, Telefon, uzimam kućni bezični stavio sam ga u spavaću, i onda sa svog mobitela nazvao!

Spremila se, lijepa, nasmijana, uzbudjena, sexy obučena, prilazi mi i ljubime strastveno onako kako to ona najbolje zna, i šapnu mi na uho, SADA ĆEŠ DA GLEDAŠ KAKO TI BRAT JEBE TVOJU ZENU, TVOJU KURVU!!!! Kroz mene trnci prolaze i osjećam kako mi kurac pulsira i da mi je boxershorts polahko mokar! Ljubim je uzbudljivo a ona mi govori, hajde izlazi, on samo što nije stigao! Samo što ona zatvori vrata od terase on kuca! Pokazuje mi znak da je tu! Film moze da počne!!!!

Brat mi ulazi, sa vrata je mjeri, uzimaje u zagrljaj i strastveno ljubi! Kakva scena, neopisiva, prvi put gledam uzivo, gledam i slušam, i ne vjerujem samom sebi, uzbudjenje koje opisati ne mogu! Ljubese, grle, njegove ruke svugdje po njenom tjelu, sisama, guzovima, skida joj njenu crnu sexy providnu košulju, ostaje u vešu i štrammplama mrezastim, ona ga hvata za njegov nadignuti kurac i nadrkava ga kroz pantole, zatim se spušta otkopčava ga vadi mu kurac i halpljivo počinje da puši, guta, cjelog! Čujem kako on uzdahuje, a i kako mi se zena davi od kurca!! Drzi je za glavu dok joj ga cjelog nabija, podize je sebi i pita „gdje ćemo“, ona „u sobu, hoću da me jebeš u našem krevetu“!!!!

Prelaze iz dnevne u spavaću, a i ja mjenjam svoje odabrano mjesto, sjedim u njegovom mrtvom uglu, manje od 1m, samo nas dijeli prozor od terase! Eh kad bi samo znao da sam mu iza ledja bio i gledao kako mi jebe zenu! Al to ostaje naša bračna tajna!!! Sjeo je na krevet, moj-naš, i uziva dok mu moja zena a njegova snaha puši kurac!! Ona ga gura gore da legne, sjeda na njega, trlja pičku od njegov kurac, dok se ljube i njegove ruke njene velike sise hvataju masiraju, ruke čas dole na guzovima čas na sisama, vadi joj sise iz brusa i počinje halapljivo da ih ljubi, sisa, pijuče, stišće!! Čujem njezino stenjanje, slušalice od mobitela u ušima, a imam takav osjećaj Kao da mi direktno na moje uho stenje i dahće! Nešto joj šapuće na uho, al odma sam skontao, 69, hoće da joj lize pičku dok mu puši!!!! Mmmmmmh, neopisivo, sve gledam i čujem, tako jasno kao da sam tu odma pored na krevetu, kad mašta postane realost, onda znaš kako sex moze biti dobar i uzbudljiv, jebo pornić, ovo je 100 puta bolje!! Gledam kako joj zabija svoj jezik u pičku i pije njene sokove, a ruke pune posla, mazi, stišće, udara po guzovima, ona se ispravi i sjede mu pičkom na usta i stičće, soba ozvanja od njenog stenjanja! Nage se naprijed i naguzi zatim reče „JEBI ME“, kada sam to čuo, osjetio sam mlaz sperme u gaćama!!! On se uspravi i zabi joj kurac u njenu mokru pičku, i zestoko joj ga zabi da se čuo njen krik AAAAAHHH, i počelo je, počelo je baš ono što sam već duže vremena maštao, gledam i slušam kako mi zenu brat jebe!!! Odma je počeo zestoko da je nabija, a ona sve glasnija i glasnija! Udara je po guzovima, vuče za kosu, drži za kukove i sebi je nabija na kurac!!! Kroz sobu ozvanjsvaju udarci divljeg i žestokog jebanja i njihovih glasova, AAAHHH,AAAAAAHHH, JEBIIIII MEEEEEE, JEEEEBIIII!!! Muzika u mojim ušima, ako me pitate, ovo je moja omiljena muzika!!!!

On se vraća, leže, a ona sjede na njega, uze ga za kurac i stavi ga sebi u pičku i poče da se nabija! Da ga jaše, i to kako, žestoko i strastveno, čas bi se ljubili, čas bi joj sise lizo, mješo, za guzove hvatao, stiskao udarao, guzovi su već odavno crveni i puni tragova njegovih ruku i prstiju!!!! Ni sam ne znam koliko je prošlo kako je počeo da jebe, ali sam vidio da će još trajati! Opet palim cigaru, Neznam koja je po redu, gledam i uzivam, a uzivaju i oni, vidim i osjetim! Legla je na njega, njena glava ka meni okrenuta, gleda me direktno u oči, osmjehuje i namignu mi, ovaj prizor mi je još uvjek pred očima, i nikada ga neću zsboraviti! Ovome se nisam nadao, njen pogled, njene usne koje mi šalju VOLIM TEEEE, u meni po ko zna koji put izaziva erupciju vulkana, ali onog mog dole medju nogama!!!

Ona, „hoću s guza da me jebeš“, opet kao i na početku, ona se namjesti, a on odma za njom i odma joj ga zabi u pičku, i poče sve snage da je jebe i zabija, a ona sve glasnije JAAA, JAAAA, JEBIII MEEEE, JEBIIIII KURVUUUUU!!! Obojcu nas izluđuje, Neznam ko više je uzbuđen, on što mi jebe pohotu ženu svoju snahu, ili ja što gledam kako mi brat moju ženu jebe!!! Ipak mislim da smo sve troje uživali, svako na svoj način!! Ukratko za tim on postaje glasniji, i počinje da joj svršava u pučku, do kraja joj ga zabijajući, nakon toga ga vadi i baca se na krevet, tražeći daha, a ona u istoj pozi, naguzena, i gledam kako sperma curni iz njene pičke i slijeva se niz njene butine, i ostsvljaju trag na crnim stramplama!!! Sve ovo gledam i polahko i ja zadnje kapi iz kurca izbacujem dok drkam!

Ustaju, odlaze u kupatilo, ostaju kratko, sredili se malo nešto obukli i prešli u dnevnu, zapališe po cigaru a zatim smalltalk, o svemu i svačemu, a najviše o jebanju!! Bilo je već kasno, ja joj ipak pišem poruku da, je bilo odlično, i da bi volio da ponove, ali eto nije se dalo, on umoran od posla, a snaha ga još dokrajči, samo reče „ne moj govoriti da sam dolazio“, poljubiše se i izadje!!

Kada je izašao, otvori mi terasu i ja udjo u dnevnu, odma sam je halapljivo počeo da ljubim, grlim, i tu u dnevnoj poče drugo polu vrijeme!! Dok je sguza jebem pričam joj o svojim utiscima i prepričavam svoj dozivljaj!! A ona mi govori, „ovo je tek početak, gledaćeš opet kako ti brat jebe zenu“! U tim trenutcima i ja svršavam u njenu pičku, koja je još uvjek bila mokra i vruća od jebanja prije našeg!! Nije mi dugo trebalo jer sam već od samog početka tako zestoko bio napaljen kao nikada do sada!!
Poslje sam pogledao na mobitel i vidio da sam slušao skoro 80 min, ako odbijem predigru i ćaskanje poslje jebanja u dnevnoj 30 min, ostane gotov 50 min jebanja u našoj sobi u našem krevetu!

Sledeći dan sam mu napisao poruku, da mi je zena sve ispričala jutros dok sam je jebao, a naravno ništa više od toga ne spominjujući, tako da i dalje misli da su bili „SAMI“! Hehehe

Dok sam ovo pisao, uzasno sam se napalio, uzivajte u čitanju, a ja odo da sad izdrkam!!!

loading…

Share Button
(Visited 799 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

two × 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.