Uhvatila sam mamu u seksu s mojim dečkom

Share Button

Uhvatila sam moju mamu i mog dečka u krevetu. Bili su potpuno zaokupljeni jedno drugim, a ja sam još uvek u prevelikom šoku da kažem bilo što.

Ova devojka se istinski zaljubila i mislila je da je u srećnoj vezi, ali sasvim slučajno je uhvatila majku u krevetu s njim.

Mislila sam da smo se dečko i ja baš dobro povezali. U vezi smo šest meseci. Meni su 23 godine i brzo sam se zaljubila u njega i bila sam vrlo srećna. Njemu je 27.

Pre četiri meseca, primetila sam da se moja mama promenila. Počela je ići u teretanu i pri tom je izgubila dosta kilograma. Počela je nositi kraće suknje i majice. Promenila je i frizuru i šminkala se više. Bila je nova žena.

Moj tata je nedavno slavio svoj 50. rođendan u obližnjem restoranu. Mojoj mami je 45 godina i izgledala je odlično te večeri. Došao je i moj dečko i super smo se proveli.

Tata je puno popio pa smo ga mama i ja stavile u gostinjsku sobu jer je mama rekla da ne bi mogla podneti njegovo hrkanje celu noć.

Popili smo još par pića, pričali još kratko i potom svi otišli u krevet. Probudila sam se usred noći i videla da moj dečko nije u krevetu. Mislila sam da je otišao dole po čašu vode pa sam otišla videti gde je.

Čula sam zvukove iz mamine sobe i otvorila lagano vrata. Moja mama i moj dečko su bili u krevetu zajedno i bilo je očito što rade. Zavrtilo mi se u glavi i nisam mogla reći ništa. Samo sam se vratila u krevet.

Ostavio je mobitel kraj kreveta pa sam odlučila videti šta još radi. Poruke između njega i mame dokazale su mi da se njih dvoje viđaju već nedeljama.

Ispričala sam sve svojoj starijoj sestri i rekla je da je primetila da njih dvoje flertaju, ali da je mislila da to samo mama uživa u svom novom izgledu.

Ne mogu verovati da su mi to učinili. Utučena sam, i zbog sebe i zbog mog oca. Njemu će slomiti srce kad sazna. Sve se to dogodilo malo pre Božića i ja sam još uvek van sebe.

Svi su me ispitivali šta nije u redu, ali ja ne znam kako da to izgovorim.

 

Share Button
(Visited 2.450 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

3 × four =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.