TURBO ČETVORKA: Vodim ljubav sa 3 muškarca, 36, 40 i 41 godina, ali imam VELIKI problem u krevetu

TURBO ČETVORKA: Vodim ljubav sa 3 muškarca, 36, 40 i 41 godina, ali imam VELIKI problem u krevetu
Share Button

Ispovest žene koja ima neobičan ljubavni problem…

Ponekad je komplikovano održavati vezu sa jednim partnerom, a šta reći za Engleskinju koja je istovremeno u vezi sa trojicom muškaraca.

“Imam 38 godina, nikada se nisam udavala i uvek mi je išlo dobro sa muškarcima. Zaljubljena sam u trojicu muškaraca i sada imam veliki problem i u krevetu i van njega, jer ne znam kojeg od njih da izaberem”, počinje ona svoju ispovest.

“Prvi je čovek sa kojim živim 10 godina i koji ima 41 godinu. U poslednje vreme nam ne ide najbolje. Seks nije dobar, on ima mali polni organ, ali pronalazi druge načine da me zadovolji”, priča žena.

“Ne želim da mu uništim ego jer ga volim bez obzira na sve”, objašnjava Britanka i nastavlja:

Foto: Freepik/standret

“Drugi muškarac je moj kolega iz IT kompanije u kojoj radim. Pre dve godine smo zajedno radili na projektu i kada me je prvi put poljubio, više nismo mogli da skinemo ruke jedno s drugog. On ima 40 godina i kaže da sam ja jedina žena koja može seksualno da ga zadovolji”.

Foto: Freepik/ halayalex

“Treći čovek je biznismen, ima 36 godina i upoznali smo se kada sam radila nešto za njegovu firmu. On je bogat i sjajno izgleda. Seks je ludački dobar. Svaki dan mi šalje poruke i veoma je drag. Kada je u gradu, sate provodimo u krevetu. On zna da sam u vezi sa prvim muškarcem, ali mu to ne smeta”, kaže žena.

Foto: Freepik/Racool_studio

“Obasipa me poklonima i čini da se osećam sppecijalnom. Mislim da nisam jedina žena u njegovom životu, ali ne smem da ga otvoreno pitam”, iskrena je Engleskinja.

Foto: Freepik/Racool_studio

“Ne želim da izgubim bilo kojeg od njih trojice ali znam da ne mogu ovako da nastavim zauvek. Da li imam krizu srednjih godina?”, upitala se žena.

Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Foto: Freepik/ javi_indy
Share Button
(Visited 12.601 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

two × 1 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.