Tražila je da je odvalim od seksa i to u sve moguće rupe!

Share Button

Nastavio sam cijelo ljeto da se družim sa mojom komšinicom Zoricom.

Jebao sam je u svakom mogućem trenutku, seks sa njom je bio odličan. Jebao bi je kod nje kući najčešće ali i kod mene smo se poseksali nekoliko puta kada moji matorci nisu bili tu. Jednom nas umalo moja majka nije uhvatila na djelu. Bio sam jako zadovoljan našim seksualnim životom.

Jednoga dana pozvala me je Zorica i rekla mi da dođem do nje i da kažem svojoj majci kako ću noćiti kod nje jer kao imam neka posla oko krečenja da joj pomognem. Prenio sam to mojo mami i ona je pristala rekavši mi da je to lijepo što pomažem Zorici. U sebi sam pomislio da samo znaš kako joj lijepo pomažem.

Otišao sam do nje i pokucao joj na ulazna vrata. Otvorila mi je vrata, kada ono bum. Bila je potpuno gola nisam mogao da vjerujem. Rekla mi je ulazi moja pičkica će da se ohladi a to nije nimalo dobro. Čim sam ušao u stan počela je da me svlači. Naguzio sam je odmah u hodniku jer mi se kurac već bio digao i počeo da je nabijam svom žestinom. Jaja su mi udarala u zidove njene pice.

Jako je uzdisala i stenjala, rekla mi je da je sa nestrpljenjem čekala da dođem i da je ovako jebem. Još je dodala da večeras želi da je odvalim od kurca u sve moguće rupice. Ja sam joj odgovrio da će biti zadovoljena i počeo još jače da je nabijam. Sise su se tresle kao da je struja udara. Uhvatio sam je za kosu i povukao prema sebi. Tada sam počeo da je nabijam skroz do jaja. To joj je jako odgovaralo po izrazu njenog lica koje se stalno grčilo na svaki moj ubod i reagovala dubokim uzdahom. Usnama sam prišao do njenog uha i počeo joj šaptati kako je od sada ona moja kurvica, moja drolja koju ću od danas samo ja da jebem i niko drugi. Potvrdno je klimnula glavom u znak odobrenja. Došlo mi je bilo da svršim i rekao sam joj da čučne ispred mene. Odmah je kleknula na koljena i isplazila jezik počeo sam da joj punim usta spermom. Sve je progutala rekavši mi da se nada da ovoga ima još. Uzela je sada kurac u usta počela da ga oblizuje i puši. Ubrzo je rastao u njenim ustima do maksimuma. Uzela me je za ruku i povela do spavaće sobe. Okrenula se na krevetu prema meni guzom i rekla da želi sada da joj napunim guzu. Prišao sam kurcem do otvora i gurnuo glavić. Ulazio je jako sporo bila je nenormalno uska. Posle malo vrmena ušao sam do pola i stao koji trenutak da se njeno dupe naviken na moj debeli kurac. Ona je jako sada stenjala vriskala od bola. Zabila je glavu u jastuk da nebi nas neko čuo. Ja sam polako počeo da ubrzavam tempo.

Njene sise su udarale jedna u drugu a ona je jednu ruku provukla ispod i grebala me po mojim jajima. Podigla je glavu i rekla mi da je sada jebem najjače što mogu. Nije mi trebala reći dva puta uhvatio sam je za kukove i počeo nabijati nemilice. Suze su joj krenule na oči a ona je tada počela da me još više napaljuje riječima kako je samo moja kurvica, moja drolja, kako joj razvaljujem dupe i picu mojim ogromnim kurcem, kako voli samo moj kurac i kako ću od sada ja da je jebem stalno. Ubrzo je pala na jestuk sa jednim velikim krikom a u isto vrijeme iz njene pice krenula je lavina sokova. Njeno tijelo se samo poleglo na krevet rekavši da ne može više.

Ali ja još nisam bio svršio, rekao sam joj da idemo do kupatila da legne u kadu jer želim da joj svršim po cijelom tijelu. Poslušala me je i legla a ja stao iznad nje i počeo da drkam. Dok sam drkao ona je trljala svoju pičku. Ubrzo sam svršio svukuda po njoj. Ona je svojim rukama razmazala spermu po svome tijelu. Pitala me je da li da ustaje a ja sam joj odgovrio da sačeka jer želim još nešto da joj dam. Ubrzo sam počeo da piškim po njoj. Ona se u prvi mah iznenadila i htjela da ustane ali ja sam joj sada naredio da ne ustaje nego da se dira po pici i razmazuje moju pišaću. Počela je da uživa i da govori da je ispišam po cijelom tijelu. Nakon toga ustala je i rekla da se ovom nije nadala ali da je ispalo dobro i da bi to trebali svaki put da uradimo. Otišli smo pod tuš nas dvoje zagljeni gdje smo proveli još malo vremena.

Posle smo otišli da spavamo a u jutru prije nego što sam se vratio kući Zorica je dobila još jednu porciju vrućeg seksa i još jednom bila popunjena u sve svoje rupice. Nastvaili smo da se jebemo i do dan danas samo što smo u naše igrice uključili i neke druge nama drage osobe.

Share Button
(Visited 3.760 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 × 5 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.