Tašta radi svašta

Share Button

Sa taštom sam se oduvek dobro slagao. Od kada je tast umro, još više smo je posećivali, iako nije živela u istom gradu sa nama. Pošto se udala mlada, razlika između nas je 14 godina. Bila je vrlo lepo građena iako je imala punih 45.
Deo godišnjeg odmora supruga i ja smo rešili da provedemo kod nje. Zbog našeg dolaska uzela je i ona slobodne dane, tako da smo skoro non-stop bili zajedno.
Pošto je supruga otišla da obiđe neke stare drugarice, tašta i ja smo ostali sami kući. Zbog nesnosne vrućine, a i skorog početka sportskih prenosa sa Olimpijade u Sidneju, otišao sam da se istuširam i da na miru pratim prenos. Iznenada vrata kupatila se otvoriše. Na vratima je stajala ona – tašta.
– Uh… Nisam znala da si tu…- Gutala me je pogledom- Jao zete, pa ti super izgledaš i bez odeće. A i fino si obdaren.
Nisam znao šta da kažem, bilo mi je neprijatno:
– Molim Vas, izađite.
– Zašto, pa ja moram da vidim šta mi ćeru čini ovako srećnom. – Ruku je zavukla ispod bluze koja je više otkrivala nego pokrivala i počela da “masira” svoje velike grudi.
Rukom sam dohvatio peškir i obmotao ga oko sebe.

loading…


– Zašto si ga sakrio, taman je počeo da se diže. Znaš da to, od kako je tast umro, nisam videla ni imala u sebi. Pa mi smo naši, ko će kome ako ne svoj svome. Pružila je ruku i strgla peškir sa mojih bedara. Ostao sam kao od majke rođen. Nisam znao šta da kažem. Uporno sam gledao u njene ogromne sise i bradavice koje su pretile da će iskočiti iz brusa.
– Nemojte, naići će Vam ćerka. Šta će da kaže?
– Neće, neće rekla je da će da dođe oko 21:00, dok ova vrućina malo ne prestane, a dotle imamo vremena ja i ti za dve-tri runde žestoke borbe “prsa u prsa”.
– Ma šta Vam pada napamet. Neću, ja volim Marinu.
– Tako i treba. Ponosim se time. Mene ne moraš da voliš, samo me zadovolji posle 2 godine posta.
Skinula je svoju bluzu i beli čipkani brus u delićusekunde.
– O, ooooooooo. – Zinuo sam od čuda. Supruga mi je nasledila velike grudi od majke. Hvala Bogu. Bile su skoro iste, sa velikim krugovima oko krupnih bradavica.
– Da li ti se sviđaju. Na njima sam ja moju ćeru othranila. Hoćeš da probaš odakle ti je žena sisala i izrasla u pravu lepoticu.
I dalje nisam znao šta da radim. Kurac mi se digao, a oči su mi caklile kao kod alhosa. Gledao sam u već dovoljno krute bradavice i smeđe krugove koji su ih obmotali. Za ženu u 45 godina stvarno predivno. Dok sam ja zurio u sise, klekla je i moj poludeli pulsirajući kurac stavila duboko sebi u grlo.
– Šta to radite?
– Pa zar ti moje dete ovo ne radi?
– Mm…hm… radi, ali Vi…… uh,uh…. malo ste bolji, uh…mmm……..
– Tako i treba, i ona će u mojim godinama to da radi kao ja.
– Ali…. stvarno….Ah …. – Počelo je da mi se vrti u glavi od uzbuđenja. Koliko me je uzbuđivalo njeno “savršeno pušenje”, toliko i pomisao da mi to radi tašta. Nisam primetio kada je sa sebe strgla svu odeću, ali imalo je šta i da se vidi. Iako tvrdi da nema “čoveka” vodi računa o sebi i svom izgledu. Pička joj je imala bradu od “dva-tri dana”. Rukom je draškala klitoris, koji se sve više budio.
– Zete, živ li si?
– Jesam, ali još nisam svestan šta se dešava.
– Sad ću ja da te osvestim. Hajdemo u sobu.
Uhvatila me je rukom za “đoku” i vodila za njom. Nisam više mogao da izdržim već sam je uhvatio za čvrstu levu polutku njene “guze”.
– Oho, neko se ohrabrio. Samo tako.
Ušli smo u spavaću sobu. Ogroman francuski ležaj učinio mi se još većim. (Da li su u strahu velikeoči?) Legli smo na krevet, a ona je odmah prionula na nastavak započetog posla u kupatilu. Dudlala ga je kao luda. Nešto je mrmljala i fantastično ga sisala. Jednom rukom mi je milovala jaja, a drugom me uhvatila za anus.Umalo ne padoh u nesvest, zadrhtao sam od uzbuđenja da sam imao utisak da će da se sve prevrne.
– Sviđa ti se to.
– Niko do sada mi to nije uradio. Pa to je sjajno.
– Dođi ovamo, sad će tebi tašta da pokaže šta je prava stvar, a Marinu ću opasno da iskritikujem zbog ovoga.
Povukla me je na leđa i noge podigla na njena ramena. Počela je da mi liže jaja i anus. Mislio sam da ću da umrem od zadovoljstva. Iznenada se okrenula i svoju skoro “ćelavu” pičku mi stavila ispred lica.
– Da li znaš šta treba da radiš ili nikad nisi to radio?
– E, kaže mi Marina da sam tu pravi znalac. – Bila je vlažna, ali i tu je mirisala na mleko za telo od kokosa, bez obzira na +400. Grickao sam joj klitoris i jezik zavlačio u vrelu pičku. Samo je brzo dahtala i žestoko mešala. Ništa nije govorila, jer mi je žestoko pušila.
– Ej, ako tako nastavite svu ću da Vas isprskam.
Marini je sada ciklus, tako da su mi jaja puna sperme.
– Kako to volim. Stavi mi ga u pičku, ali obećaj da ćeš da ga izvadiš kad budeš hteo da svršiš i da ćeš me poprskati svuda po licu. Volim da gutam spermu.
– OK. Držite se dobro. – Koliko je bila vlažna i koliko mi je bio krut uleteo sam kao u prah. Uvukao sam ga do kraja.
– Oh…. od kad ovo nisam osetila. Već mi je više dosadila “Desanka Šakić”. Zete, mora da si pio dosta mleka kao mali, pa ti je kurac ovako porastao.
– Ne sećam se, ali niko mu do sad nije našao primedbu.
Mešala je kao luda. Rukama je stezala bradavice i mesila sise što mi je dodatno palilo, a kada je počela da liže i sisa svoje bradavice “pade mi mrak na ove moje plave oči”. Počela je da vrišti i da me sve više steže.
– Požuri svršiću, ne mogu više. – Samo sam se nasmejao i nastavio da je bušim kao ploču od iverice.
– Čuješ li me, svršiću.
– Nema veze, možete opet.
– Ali ja volim da to bude obostrano.
– Onda se držite dobro. – Počeo sam da je jebem kao lud, mislio sam da će da mi popucaju trbušni mišići koliko sam lupao po njoj. I dalje je mešala i stezala me kao centrifuga, tako da sam već bio na vrhuncu.
– Dođite brzo ako hoćete da gutate spermu.
Isprkao sam je svuda po licu. Imalo je za punu čašu. Sve je znalački posisala – do zadnje kapi.
– Zete, ovo je za čistu 10. A, ja da li sam zaboravila znanje?
– Vidi se da ko zna – zna.
– Da li je Marina talenat na mene?
– 100% sam siguran u to. Mada je na Vašoj strani iskustvo, naročito ono oko anusa. Hteo sam da poludim.
– Misliš na ovo ……………
Do dolaska Marine još tri puta smo ponovili rekreaciju u vreloj sobi. Istina, za popodne sam planirao da gledam prenose sa Olimpijade, ali ne i da učestvujem u maratonu.

Prva prava jebačina….

Do tada je moje seksualno iskustvo bilo ograničeno na povremenu jebačinu s nekom od studentkinja iz doma, obično u okvirima neke od jadnih mladalačkih veza… I što je najgore u te djevojke sam se zaljubljivao, naivno i dječački vjerujući da je ljubav ta na kojoj jedna veza opstaje a da je seks samo nešto što se podrazumijeva. Koji konj zar ne? Ipak ispričaću vam kako se sve to promijenilo, iznenada, da mi je čak dugo vremena trebalo da shvatim da stvari više nijesu niti će ikada biti iste. Bio sam klasični knjiški moljac, jurio sam prosjek, rokove, dok bi drugi odlazili kućama za vikende, ja sam ostajao da učim, da spremam ispite. Tako i tog januarskog roka. Dok su ostali otišli kućama ja sam s rijetkim studentkinjama koje su u gradu imale jebače ostao u domu, ali da učim. Spremao sam sociologiju kulture, dosta dosadno štivo, ali štivo koje se kod i danas aktuelnog sociologa svega i svačega moralo znati napamet. Uprava je u međuvremenu isključila grijanje, tako da sam bukvalno skoro svo vrijeme provodio ispod ćebeta i ustajao samo kada sam morao da jedem ili popušim cigaretu. Sve u svemu atmosfera za manastir a ne za studentski dom. Dani su prolazili, a da ne vidim više od nekoliko osoba dnevno. I to su bile ili kuvarice i serverke, portiri i dvije studentkinje sa mog sprata koje su u gradu imale dečke.


I tada, jedne noći dok je sat lagano otkucavao oko 10 sati začuo sam tiho kucanje na vratima, a zatim sve jače. Pomislim ko li je i ne odlažući knjigu otključam vrata. Pred njima Dejana, tada apsolventkinja književnosti, mršava smeđa djevojka, atraktivna i uobražena, čak drska u kontaktu sa ostalim studentima. A moglo joj je i bit jer je već otkako sam ja u domu imala za momka lokalnog mafijaša, punog love, dobrih kola i svega što to prati. Sad je s dosta dosade na licu stajala pred mojim vratima i tražila upaljač. Nije čak rekla ni dobro veče. Ja se na trenutak zbunim, dodam joj upaljač i ona s zapaljenog cigaretom bez i hvala ode hodnikom. Vratim se i nastavim da čitam, a onda nakon dvadesetak minuta ista priča. Dođe, pokuca, zapali cigaretu i pođe. I nakon 20 minuta isto s tim da je uzela upaljač i kazala vratiću za desetak minuta…
Proslo je i pola sata, meni se pusilo, probao sam da nastavim da čitam drzeci u ustima nezapaljenu cigaretu. Ne ide. Ma neću sad da idem da trazim upaljač. A puši mi se… I ustanem, pođem do vrata njene sobe, pokucam, ne čuje se ništa, još jednom-isto. Gurnem kvaku i uđem, ona sjedi za stolom i šminka se, samo u bade mantilu, blijeska joj butina i ne okreće se čak ni da pogleda ko je ušao.
-Upaljač ti je na stolu, zapali i vrati ga gdje si ga našao.
Sasula mi je to s takvom arogancijom da sam izašao kroz vrata njezine sobe crven kao rak. Pa šta ona zamišlja da je. I ono što me je još više iznerviralo je bila činjenica da sam uradio baš onako kako je rekla. Sljedeću cigaretu sam popušio paleći je s vrha opuška od prethodne. Tako i treću. Sat na katedrali je otkucavao ponoć i taman kad sam se spremao da ugasim svijetlo čuo sam je kako odlazi s frajerom niz hodnik. U život!
Ništa od cigarete pred spavanje pomislio sam i navukao ćebe bliže grlu. Ali san nije dolazio na oči. Misli su mi se vrtjele na svaku stranu i na kraju sam ustao i stavio sebi kafu u električnu džezu. Nastavio sam da učim i tako do kasno u noć, a onda sam začuo korake na hodniku. Vratila se u svoju sobu i gotovo da sam potrčao da tražim svoj upaljač. Cigareta mi je zaista bila veoma potrebna. Zakucam na vrata ništa, opet ništa, i opet gurnem kvaku a onda šok. Ne obazirući se na mene skidala je haljinu preko glave i ostala samo u vešu tu pred mojim očima. Onda se okrenula i kazala s činilo mi se neopisanom nadmenošću:
-Uzmi jebeni upaljač i briši! opet sam je poslušao, uzeo upaljač i izašao kroz vrata, a onda je u meni nešto puklo. Pa ko je ona pizda joj materina! Vratim se onih desetak koraka nazad, otvorim vrata, a ona navukla na sebe gornji dio pidžame i sjela da skida čarape. Šta ćeš sad!? – po prvi put sam u njenim očima primijetio iznenađenje. Ne možeš sa mnom tako… – htio sam još nešto da kažem, ali ona se tako cinično zakikotala da sam ja samo uspio da stegnem pesnice.
Da nećeš da me biješ? ili jebeš? – pitala je i dalje ne prestajući da skida čarape, jednako cinično. Beži, bre, nemaš ti za to muda… -odgovorila je sama sebi jednako cinično. A onda je u meni nešto kvrcnulo. Zgrabio sam je za ramena, jednim potezom joj pokidao dugmad na pidžami i našao se lice u lice s njenim sisama. Bile su lijepe, velike, podignute i tako bijele. Zastao sam i sam zbunjen svojom reakcijom, no đavo kao da joj nije dao mira, promrmljala je gledajući me pravo u oči: Ajde frajeru…!
I tad je definitivno kvrcnulo u mojoj glavi. Zgrabio sam je u naručje, ugrizao za vrat, podigao joj jednu nogu do svog struka i onako preko pantalona je nabio k sebi. Jauknula je ali se nije ni pomjerila, umjesto toga dobio sam šamar, vreo i glasan. Podigao sam joj i drugu nogu i navalio je na sto. Počupala me je za kosu i ugrizla za vrat. A onda sam otkopčao jednom rukom svoje pantalone i pustio ih da padnu dole a drugom strgao njene gaćice. Moj kurac je već pulsirao kao lud, ali iznenadjenje koje sam doživio dotakavši njenu pičku bilo je nešto što me je potpuno raspametilo. Bila je potpuno mokra, njeni sokovi slivali su mi se niz prste, i u čuđenju sam zaključio da je ona već jednom noćas jebana, da se niz moje prste slijeva njen sok pomiješan sa sjemenom drugog muškarca. Nabio sam joj ga ludački, skoro da sam i sam osjetio bol i nastavio da ubadam sve jače i jače, sve brže i brže… Pička joj je bila vrela, uska, uprkos kurcu koji je prethodno primila… Čini mi se da sam svršio za nepun minut, a ipak sam osjećao vrhom svog glavića da mogu još, da me svaki novi prodor u njenu mokru i vrelu pičku tjera da nabreknem još više. To ju je zbunilo, vidio sam da s nevjericom prima nastavak. I kad sam počeo ponovo da hvatam ritam, da jako ali lagano nabijam svoj kurac u nju po prvi put te noći ugledao sam u njenim očima tračak poštovanja pomiješan s željom koja kao da joj je tek sad nadolazila. Istina prvi put skoro da je bilo i silovanje, sad osjećao sam da se lagano namješta da joj što udobnije uđe. Znao sam da će trajati i nijesam žurio, ali osjećao sam da je izluđuje kada ga milimetar po milimetar lagano izvlačim a onda jako ali lagano nabijam do jaja. Počela je da diše ubrzano, držeći glavu na stranu i prebacivši ruke iza nje, a ubrzo i da vrišti, sve glasnije i glasnije. Onda kako je to i mene palilo sve više i kako sam sve žešće ulazio u nju prebacio sam joj jednu nogu preko ramena, i rukom koju sam oslobodio uhvatio je za bok i nabio s merakom do kraja. Jeknula je čini mi se da probudi grad i nogu mi stavila oko vrata. Onda je sama tamo prebacila i drugu i rukama me zgrabila za bokove. Osjećao sam da se bližim vrhuncu i jednako divljački kao i ona mene nabio je na svoj kurac. Nekoliko posljednjih trzaja pred svršavanje kao da je poludjela. nabij mi ga nabij mi ga … To To , tooooooo…….. I muda i muda mi nabij, jaoooooooo. Svršili smo istovremeno.

Nezasita Danijela

Evo da vam i ja pošaljem našu ISTINITU priču. Zovem se Dragana i imam 33 godine, a muž Filip 36. Živimo u jednom malom gradu u Austriji.

Pre nekoliko godina tu se doselila još jedna naša žena udata za Austrijanca i malo po malo ona i ja smo postale najbolje prijateljice. I deca su nam se lepo slagala iako je naš sin bio 3 godine stariji od njenih ćerki.

Moj muž i ja smo, za razliku od Danijele, imali super brak; ona se nakon 4 godine braka rastala od muža koji se preselio u drugi grad. Kao posledica toga Danijela je sad najviše vremena provodila sa nama.Tako nije ni bilo čudo da smo nakon nekog vremena počeli otvoreno pričati i o sexu, pa se i moj muž nakon nekog vremena opustio i počeo da učestvuje u razgovorima.

Tako je bilo i jedne subote uveče. Deca su joj bila kod bivšeg muža a naš sin je spavao kod prijatelja. Nakon dve flaše vina počeli smo da se opuštamo.Tako je počela priča o seksu. Nakon nekog vremena ona nam je ispričala kako se kod kuće sama zadovoljava sa porno-filmovima i vibratorom od kojih ima čitavu kolekciju. To nas je već malo uzbudilo tako da je moj muž predložio da zajedno gledamo naše porniće i nas dve smo pristale.

Filip je doneo nekoliko filmova i još dve flaše vina. Legao je na kauč između nas i počeli smo sa gledanjem. Nas dve smo odmah počele da komentarišemo kako koji kurac izgleda, kako su lepo debeli i veliki. Filip nam je govorio da ako ne prestanemo sa tim pričama, njegov kurac će toliko narasti da će mu pući farmerke.

Mene je ta pomisao toliko uzbudila da sam mu rekla da je najbolje da ih odmah skine. Nije mu trebalo dva puta reći. Nakon par minuta je na TV-u jedan tip sa lepim debelim kurcem jebao dve ženske na šta sam ja komentarisala da je to u redu ako može da zadovolji obe pičke podjednako.

Na to je Danijela sa smehom upitala moga muža da li bi on mogao jebati dve istovremeno, na šta je on odgovorio da je najbolje da to isprobamo. Videla sam po izrazu njenog lica da ju je to napalilo i prihvatila sam tu igru. Počela sam maziti Filipa rukom preko šortsa a kurac mu je u sekundi narastao.

Danijela je počela rukom preko moje da ga miluje a on je počeo stenjati. Nisam više mogla izdržati i oslobodila sam ga od šortsa. U rukama sam sad držala kurčinu moga muža koja nije bila posebno dugačka ali zato je bila debela onako kako ja to volim, a kako se odmah ispostavilo bila je i po Danijelinom ukusu.

Sagnula sam glavu u njegovo krilo i počela lagano da pušim. Danijela je počela da stenje, pa sam joj ga ubrzo prepustila. Filip je uhvatio mene za sise i počeo ih stiskati a Danijela je počela da se svlači ali ne ispuštajući kurac iz usta.

Filip je meni naredio da stanem na kauč u da mu pičku stavim nad usta. Počeo me je lizati. To me je dovelo do ludila i nakon par minuta ja sam počela svršavati. Videvši to, Danijela je ustala i zauzela moje mesto i pre nego što joj je Filip rekao. Njoj je trebalo još manje vremena da svrši, što nije ni čudo, jer osim njenih vibratora nije se već mesecima pojebala.

Ja sam pušila kurac a Danijela je legla pored Filipa i pružila mu svoje male sise da ih liže i grize. Zatim je počela tako jako stenjati i moliti ga da joj zabije kurac u pičku. Pogledao je prvo mene, da li je to u redu da ga ona dobije pre mene, ali sama pomisao na to mene je palila. Gledala sam kako moj muž jebe moju najbolju drugaricu dok sam jednom rukom stiskala sise a drugom mazila picu.

Danijela je onda rekla da joj je želja da proba i pičku. Namjestila sam se iznad njene glave i oboje su me počeli lizati. Izluđivali su me! Pre nego što sam skoro i drugi put svršila, izmakla sam se. Lagano sam gurnula nju sa kurca i konačno ga i ja osetila u mojoj pički, koja je pulsirala od želje.

Danijela je Filipu namestila pičku na jezik i u sekundi je svršila. Filip se suzdržavo da ne svrši. Svaki put kad bi rekao da više ne može, da će mu kurac eksplodirati ja bih prestala sa mojim divljačkim jahanjem tako da bi dobio koju sekundu predaha.Kad ga je Danijela upitala da li bi je jebao u guzu, više nije mogao da izdrži, izvadio ga je i svršio po mome stomaku.

Ni meni ni Danijeli to nije bilo dovoljno i ona se već sagla da mu ga oliže. Filip je počeo moliti da prestane ali ona nije imala pardona i samo je nastavila. Mene je privukao k’ sebi i počeo me nežno ljubiti, a ja sam se palila sve više. Danijela je uzela njegovu ruku i stavila je na svoju picu, a on je odmah shvatio i ubacio joj dva prsta u nju.

Ja sam opet sva gorela od želje .Uzela sam kurac iz Danijelinih usta i počela obrađivati svojim jezikom. Filip je u to vreme jebao Danijelu prstima a jezikom joj lizao pičku. Kurčina mu je već stajala kao koplje i ona ga ponovo upita da li voli da jebe u guzu. Ja sam odgovorila da mene do sada nije tako jebao, zato što je jednom pokušao a jako me je bolelo.

Ona predloži da ponovo sednem na njegov kurac i pre nego što ponovo osetim da ću svršiti da siđem sa njega pa će mi ona pokazati kako da mi ga stavi a da me ne boli jako. Nakon par minuta ona svrši pod veštim Filipovim prstima i jezikom i reče njemu da se sad posveti meni i mojim sisama a ona ide u kupatilo. Nakon nekoliko minuta se vratila sa kremom i upitala me da li sam spremna da primim kurac u guzu.

Sama pomisao na to me je opet dovela do ludila. I Filip je zastenjao kad sam ja pristala i rekao da sad nema nazad, da će me jebati dok mi ne rasturi guzu. Danijela me je okrenula na kolena i počela prstima da mi širi guzove. Filip se sagnuo i počeo da jezikom prelazi po mom čmaru, na šta sam ja već jaukala od zadovoljstva. Danijela je uzela kremu i prstom mi namazala debeli sloj kreme za lice po čmaru, a onda Filipu namaza već vlažni kurac.

Blago mi je gurnula glavu prema kauču a ruke ispružila. Filip je rekao da od tog prizora mojih debelih guzova sperma u njemu kuva. Lagano je gurnuo glavić u moju guzu, na šta sam ja jauknula. Danijela mi je rekla da se samo opustim i duboko udahnem a zatim je lagano gurnula Filipa i on je ceo ušao u mene.

Mislila sam da ću se onesvestiti od bola ali za čudo, to je ubrzo prestalo. Filip je počeo sve snažnije da me nabija a ja sam još uvek bila nepomična i lagano sam počela uživati u primanju kurca u guzu.

Nakon nekoliko minuta sam počela hvatati ritam. Polako sam podigla glavu i ruke i lagano se sama počela sve jače i jače nabijati na Filipov čvrsti, debeli kurac koji je tako lepo peckao u mojo guzi. Osetila sam da bi tako mogla svršiti i to sam rekla Filipu. Njega je to toliko napalilo da me je počeo tako jako jebati da sam mislila da se oko mene sve vrti.

Danijela ga je uhvatila za jaja i počela ih blago masirati. On je tako glasno jauknuo da sam mislila da mu ih je otkinula. Bili smo oboje toliko napaljeni da nam nije trebalo dugo. On je počeo svršavati i sa jednom rukom mene pljeskati po guzovima.

Taj osećaj da se ne mogu odbraniti od njegovih udaraca i ta slatka bol u guzi su učinili svoje. Eksplodirala sam kao vulkan stenjući tako glasno da me je Filip gurnuo licem na kauč. To je bila naša najbolja jebačina do sad za 14 godina braka.

Ne samo da je to bila premijera našeg jebanja u troje nego i početak moga jebanja u guzu koje mi je od tada svaki put sve slađe i slađe. Sa Danijelom se od tada jebemo kad god nam se pruži prilika. Pokušavamo makar jednom u dva-tri meseca da ponovimo naše gledanje pornića i seksualne igrarije.

Mi stvarno uživamo i to je naša mala tajna. Svako ko ima dobru drugaricu trebao bi to da isproba….

Share Button
(Visited 4.512 times, 7 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

eleven + seventeen =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.