Svekrva mi upada u sobu tokom seksa sa mužem: „Ne brinite, već sam sve to videla!“

Svekrva mi upada u sobu tokom seksa sa mužem: „Ne brinite, već sam sve to videla!“
Share Button

Jedna žena, koja sa suprugom živi u kući s njegovim roditeljima, veoma je ljuta na svoju svekrvu koja je često ulazila u njihovu spavaću sobu baš u toku seksualnog čina.

– U toku prve dve godine našeg braka, moja svekrva je nenajavljeno upadala u našu sobu baš kad bismo vodili ljubav. Nebitno od satnice, ulazila je kod nas u želji za razgovorom, ujedno nas ohrabrujući kako treba da nastavimo s radnjom – priseća se žena koja sad živi sa suprugom i decom u drugoj kući.

– Iako smo se trudili da budemo što tiši, svaki put bi me isprepadala. Neverovatno je da je svaki put znala šta radimo, ma koliko da smo bili spontani. I dalje sam ubeđena da je negde imala skrivenu kameru koju, naravno, nikad nisam našla. I danas se plašim da će uleteti u sobu, iako više ne živimo zajedno – podelila je na portalu „Reddit“.

– Toliko mi je žao! To je odvratno i sramotno – napisao je jedan komentator.

– Baš mi je žao što si morala s tim da se nosiš. To je tako bizarno – dodao je drugi.

Ova priča je navela i druge da podele svoje.

– Oh, i moja svekrva to radi. Uglavnom je veoma bučna i ima hronični kašalj, ali kad smo suprug i ja intimni, pretvori se u nindžu i uleti u sobu bez upozorenja. Kad počnemo brzo da se oblačimo, ona se uvek zasmeje i kaže: „Ne brinite, već sam sve to videla!“ – istakla je druga korisnica portala.

Šta je ono najgore što su vama svekrve uradile? Pišite nam u komentarima.

Telegraf.rs

Share Button
(Visited 11.655 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *