ŠTA JE TRAŽILA, TO JE I DOBILA: Ovako su pohotnu konobaricu OPALILI gazda i mušterije!

Share Button

 

Imam 25 godina, u braku sam 2 godine, u braku baš ne cvetaju ruže. Muž mi radi na terenu i nema ga po dva-tri dana,onda dođe na nekoliko dana i opet ga nema. Tako da kurca dobijem samo kada on dođe. Ja kao i svaka žena uživam u muškim pogledima, kako radim u jednom baru gde se većinom okupljaju muškarci i to su većinom stalni gosti, volim se oblačiti izazovno i provocirati sve redom. Inače imam crnu dugu kosu,plave oči, visoka 170 cm i 65 kg, lepo izvajano telo,malo veću guzu i sise su mi 5-ica .

Bila je subota i radila sam drugu smenu, znala sam da će biti puno muškaraca, pa i bakšiša. Zato sam obukla belu usku i jako kratku haljinu, dubokog dekoltea i crne visoke sandale,znala sam da ću tako još više bakšiša zaraditi. Oko 5 sati počeli su sve više dolaziti gosti i polako piti, ja sam počela koketirati sve više. Gazda lokala je došao sa svojim društvom u lokal i viknio :

-Mala daj momcima šta će popiti,a meni daj viski da proslavim što mi je žena konačno otišla kod mame u Nemačku,sad mogu kako hoću!-

Ja sam se nasmejala i otišla u šank po cugu, dok sam se približavala stolu videla sam da se pogledi lepe po meni, namerno sam se saginjala dok sam ih posluživala da gospoda mogu videti ono što i gledaju. U tom trenutku osetila sam ruku na svojoj guzi,to je bio moj gazda.
-Ajde mala sedni i ti s nama malo!-
-Hvala gazda,ali ne mogu,vidite da je gužva.- nekako sam se izvukla i otišla za šank.
Kako je vreme prolazilo,svi su bili sve više pod uticajem alkohola i atmosfera se skroz opustila. Oko ponoći primetila sam da nekoliko stalnih gostiju sve više dolazi kod gazde i nešto se dogovaraju,ali nisam na to obraćala previše pažnju.
U lokalu su ostali 3 gazdina prijatelja,2 stalna gosta,gazda i ja. Već sam bila dosta umorna i iscrpljena od posla, htela sam da se što pre raziđu da mogu ići kući,ali oni nikako da se raziđu. Gazda je zatražio još jednu rundu,ali ovaj puta za sve prisutne. Cim sam se približila stolu i spustila piće na sto,gazda me je povukao u svoje krilo i dao ključeve jednom od gostiju da zaključa vrata i priguši svetla. Nisam znala što se događa i skočila sam s njegovog krila.
-Gazda,šta vam je,ne možete mi to raditi!- bila sam izbezumljena.
-Mogu,mogu,lutkice. Što ti nama radiš stalno? Izazivaš nas sve redom,sad će tebi momci pokazati što si im radila.- u tom trenutku dva stalna gosta su mi prišla i počeli su me dirati po sisama i guzi.Uzalud sam se opirala,bili su puno jači. Gazda je otišao do prozora i navukao zastore , a meni su prišli i ostali. Dovukli su me do jednog od separea i polegali na sto, strašno sam se opirala i molila da me puste, ipak nisam htela prevariti svog muža. dirali su me po butinama,sisama,stomaku i polako vadili svoje nabrekle kurčine.. Svukli su mi haljinu i ja sam ostala samo u grudnjaku,gaćama i sandalama.
Gazda je ljutito naredio – Strgajte taj donji veš sa kurvetine,šta čekate,ostavite joj samo te sandale to me pali.-
-Molim vas nemojte,pustite me- uzalud sam vikala.
-Šta je kurvo,izazivaš nas mesecima i sad kad trebaš dobiti ono što si tražila, opireš se. Začepi!- viknuo je gazda.
Nisam se ni snašla a već mi je opalio šamarčinu,i okrenio mi glavu. Ispred mene je već bio nabrekli kurac koji mi je ubrzo završio u ustima. Dvojica njegovih prijatelja su pokidali grudnjak i iz njega su izletile sise,dvojica stalnih gostiju kojima nisam ni ime znala,prelazili su mi preko butina i po pici,već pripiti i napaljeni više nisu mogli izdržati,strgali su tange i počeli me dirati i lizati po pici. gazda je sedio,pio svoj viski i promatrao sve to… u jednom trenutku sam osetila kako mi jedan od njih prelazi preko pice i polako prodire u nju,glavu mi je jedan povukao na drugu stranu i već sam pušila drugi kurac…polako me cela ta situacija počela paliti i počela sam uživati,ali im nisam to htela pokazati. Redali su se tako naizmence na meni i jedan po jedan svršavati po mojim sisama i licu. Kad su završili,seli su i zapalili cigarete,ostala sam ležati na stolu sve dok mi gazda nije prišao,počupao me za kosu i podigao:- Ajde mala sada sa mnom gore da se okupaš i upristojiš.-
Pokupila sam samo haljinu,jer od grudnjaka i tangi ništa nije ostalo i krenila s gazdom na stražnji izlaz u njegov stan iznad lokala.
-Molim vas gazda,pustite me kući sada,stvarno sam umorna.-
-Ajde lutko,prvo se otuširaj,pa ideš platiti sve ono što smo popili.-
-Molim!!- ostala sam zaprepaštena.
-Šta je,sad smo ti vratili za ono izazivanje, a posle češ platiti sve one runde.-
-Uzmite mi gazda sa plate,nemojte me terati na to,molim vas.-
-Ne,ne, plata ti treba da si kupiš nove krpice što smo ti pokidali. A sad ulazi u kupatilo,tuširaj se,pričekaću te i idemo dole.
Ušla sam u kadu i počela plakati,nisam mogla ni zamisliti da bi me moje izazivanje i provociranje dovelo do ovoga.
Smirila sam se,obukla haljinu i sandale i izašla iz kupatila,tamo me čekao gazda i sišli smo dole. Momci su se već obukli i malo mi je laknula,mislila sam da je to to.
Ni reči nisam progovorila,sela sam za šank i popila viski koji mi je gazda dao,bila sam u šoku. U pozadini sam čula šaputanje i nedugo zatim svi su se opet pojavili oko mene,ovaj put je među njima bio i gazda.
-Pustite momci sad prvo mene,da ja maloj naplatim za sve što mi je radila,palila si me mesecima,mesecima drkam na tebe,a sad je dosta..Sad češ videti kako gazda jebe.-
Ništa nisam uspela reći,haljinu je već pokidao s mene i krenio mi lizati bradavice (koje su,moram priznati,od uzbuđenja nabrekle). Uhvatio me za kosu i privukao svojoj kurčini,znala sam što mi je činiti. Dok sam mu pušila,kurac se sve više dizao,imao je najvećeg i najdebljeg od ostalih koji su me to veće jebali..Prijatelji su već spojili dve barske stolice,polegli su me na njih i držali. Gazda je prišao i jednim trzajem mi ga je zabio naglo u picu,vrisnila sam. On je jebao toliko jako da sam mislila da će mi oči ispasti,izvadio ga je i presavio me potrbuške preko barske stolice,jedan od njih je već došao do mene i utrpao mi svoju kurčinu u usta,dok me je gazda jebao. odjednom sam osetila toplinu u sebi,gazda je svršio u mene,na što sam poludela. Tada sam se počela opirati sve više,kada me nisu više mogli držati,vezali su me za stolice i ređali se na meni ostatak večeri. Naizmjence su svršavali po meni i jebali me. Već je počelo svitati kada su me ostavili tako umuljanu od sperme i zavezanu za stolice.
Gazda je bacio na mene nekakvu haljinu od svoje žene i rekao: -Ajde mala,za danas je dosta,vozi kući zaradila si slobodan dan!
Odvezali su me,ja sam se obukla i bez pozdrava izletela van. Kada sam došla kući istuširala sam se i legla, moram priznati da sam stvarno uživala. Nije to tako loše,samo što više ne mislim na posao nositi toliko provokativnu odeću.

ISPOVEST NAPALJENOG BOSANCA: Nabijao sam je toliko da mi je GLAVIĆ POSTAO LJUBIČAST!

seks

Upoznali smo se na sajtu, i počeli se dopisivati, na slikama je izgledala veoma provokativno.

Jednom slučajno joj to spomenem i da bi je volio probati… Živjela je u gradu udaljenom od mog nešto više od 50 km. Na moje iznenađenje je to isto odgovorila, rekla mi je kako živi u otvorenom braku i da joj to ne bi prestavljalo problem, samo nas razdvaja daljina.

Za početak želi malo bolje da me upozna, starija je od mene 2 godine, meni su 23.Dopisivali smo se još neko vrijeme, razmijenjivali seksualna iskustva, pričali o tome kakav će naš biti prvi susret itd.

Spomenem joj jednom da mislim da je vrijeme, i da ne mogu više čekati, predložim joj plan; doći ću do nje, pokupiti je i idemo u neki hotel izvan grada gdje je niko ne zna.

I konačno taj dan je došao, rekla mi je da će srediti da odsustvuje s posla, tako da ćemo imati nekih sedam do osam sati za nas, pošto se mora vratiti kući na vrijeme zbog muža.

Došao je i taj dan! Da slučajno ne bih zakazao opremio sam se pojačanjem, svima savjetujem da ovo probaju: gel, puno je bolji od viagre, na biljnoj je bazi. Imaš potpunu moć kontrolisanja, barem je na mene tako djelovao. Često sam to znao koristiti, ovaj put sam ponjeo dva pakiranja.

Pokupio sam je i uputili smo se prema hotelu. Rekla je da je veoma dobar i na diskretnom je mjestu, tamo nas neće niko prepoznati.

Platio sam sobu i uputili smo se hodnikom, naša soba je je bila zadnja. Stvarno sam se iznenadio, bila je ogromna i na sredini veliki bračni krevet. U hodniku sam je pustio da ide ispred mene da je malo bolje odmjerim; na sebi je imala suknjicu, nisam mogao da odolim a da je ne pljesnem, guza joj je tako izgledala dobro. Rekla mi je da se strpim još koji minut. Gore tanku teksas jaknicu i ispod majicu sa dekolteom iz koje je vireo grdunjak.

Ušli smo u sobu i rekla je da mora na brzinu do wc-a što sam ja iskoristio da uzmem svoj magični pojačivač… Izašla je, bacila jaknu. Nismo se htjeli puno zamarati pričom, rekao sam joj da hoću da je izjebem.

Počeli smo se ljubiti, ruke sam spuštao preko grudi, kukova, pa na guzu. Zavukao sam ruke pod suknjicu – imala je čipkane tange. Prelazio sam s usta na vratić, oko uha malo, počeo sam se spuštati dole. Došao sam do grudi, našao sam rajsferšlus na suknjici, otkopčao sam ga a suknjica je lagano spala. Zadigao sam joj majicu i počeo je ljubiti po stomaku što sam koristio kao priliku da rukama skinem tangice.

Zaustavio sam je, okrenuo, stavio glavu na rub kreveta, skinuo sam svu odjeću sa sebe i polako joj počeo stavljati u usta. Jebavao sam je u usta, par minuta, pojačavajući tempo, u isto vrijeme joj masirajući sise. Ovlažila ga je pravo, zaustavila me na trenutak i rekla je da je dosta vše, hoće da je jebem ono pravo muški.

Kroz priču preko interneta mi je pričala za svoja iskustva, grupnjake, kako voli, ustvari obožava da joj svršavaju u picu, da voli isto u guzu. Nisam mogao da vjerujem da sam našao onu pravu za ispunjavanje svake moje želje.

Okrenula se, namjestila na rub kreveta. Onako stojeći sam joj zadigao noge sebi za vrat, sijevnula je pica. Bila je kao nacrtana. Počeo sam je puniti. Ulazio sam u nju u početku plitko i polako i onda sam počeo da ubrzavam. Sobom se rasprostirao zvuk mojih jaja kako udaraju od njezine guzove. Na sekundu je ispao iz njene pičke, iskoristio sam priliku da se popnem na krevet. Opet ista poza, sad sam bio na koljenima stabilniji, počeo sam luđački da je jebem, razvaljujem.Osjetio sam da je vrijeme da promijenimo pozu, legao sam, popela se na mene i luđački je počela da se nabija. Masirao sam joj grudi dok su sobom odjekivali zvuci mojih jaja… Par puta sam je pljesnuo po guzi, ’nako malo jače, htjeo sam da vidim njezinu reakciju. Svidilo joj se, pitala me da li svršavam, ja nisam ni bio blizu. Govorila mi je da dolazi i da će uskoro svršiti, ne može da se kontroliše.

Uhvatio sam je za kukove i počeo joj jače nabijati… Svršila je u ogromnim količinama. Ovaj put su njezini se sokovi slijevali niz moju kitu, po jajima. Bili smo mokri.

Share Button
(Visited 793 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

16 − 4 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.