„Spavala sam sa 130 muškaraca, a to mi je skoro uništilo život“

„Spavala sam sa 130 muškaraca, a to mi je skoro uništilo život“
Share Button

Dvadesetosmogodišnja Frenki Konsdin je osvojila pažnju medija nakon jednog intervjua u kome je otvoreno pred kamerama govorila o o zavisnosti o seksu. 

Ona je otkrila sve detalje svog nekadašnjeg života, a javnost je najviše iznenadila rečenicom u kojoj je priznala da je svojevremeno spavala sa čak četiri muškaraca dnevno.

Seks je postao važan deo njenog života i kaže da je često znala da zanemaruje prijatelje zbog toga.

– Jednostavno nisam mogla da funkcionišem bez seksa – priznala je.

Iako je tada uživala da razmenjuje nežnosti sa muškarcima, pa i da preteruje u tome, danas tvrdi da je takav način života ostavio posledice na njeno mentalno, ali i fizičko zdravlje... Postala je depresivna, zaradila nekoliko polno prenosivih infekcija, HPV virus i klamidiju, zatrudnela je sa nepoznatim muškarcem…

Prisećajući se svoje prošlosti, Frenki kaže da je nevinost izgubila sa 14 godina, samo godinu dana nakon razvoda njenih roditelja... Odluka da se rastave ju je totalno slomila, te ona smatra da je upravo zbog toga počela da se oseća nezadovoljno i nesrećno, imala je manjak samopoštovanja i žudila je za fizičkim kontaktom.

Smrt majke je bio pravi šok za nju

Zbog gubitka roditelja, Frenki je totalno posrnula. Napustila je fakultet i tokom naredne tri godine od smrti majke spavala je sa čak 80 muškaraca. Intima sa muškarcem je predstavljala neku vrstu leka, tako je jedino mogla da nadoknadi prazninu koju je osećala iznutra.

Jednom je, seća se, spavala sa čak četiri muškarca u 24 sata, ali ni to joj nije bilo dovoljno… Tako je od svoje 14. do 28. godine imala seksualne odnose sa ukupno 130 muškarca. 

Kako je abortirala u 22. godini života, kada je zatrudnela sa nepoznatim muškarcem, mlada devojka je patila od užasnog oblika depresije zbog čega je počela da posećuje psihoterapeuta. Dijagnostikovana joj je zavisnost od seksa i od tada je novi život počeo za nju….

– Osetila sam ogromno olakšanje – kaže Frenki i dodaje da je „tek tada shvatila da nije ona kriva za sve“.

– Ima mnogih devojaka koje prolaze kroz slične situacije ali to nikada ne bi javno priznale. Želim da pomognem drugima da savladaju ovakve vrste psiholoških trauma – zaključila je.

Telegraf.rs

Printskrin Facebook / Francesca Considine

Share Button
(Visited 4.079 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *