Spavala sa svim muškarcima u selu: Umesto novca, nerealno šta sve uzima kao nadoknadu!

Share Button

– Stvarno mi je lepo sa njima i uživam im pružati veliko zadovoljstvo jer sam sigurna da bolje od mene nema – rekla je anonimna ljubavnica.

Na internetu se pojavilo pismo žene koja tvrdi da je ljubavnica mnogim muškarcima u jednom kragujevačkom selu.

– Bojim se samo ako njihove žene saznaju, svesna sam da će mi doći glave ali ne mogu im odoleti. Prvo sam u aferu krenula samo sa jednim. Često je dolazio kod mene po ono što nije imao kod kuće i rado sam mu to pružala s obzirom da sam mlada i slobodna. Razglasio je po selu ostalim muškarcima i uskoro su se svi zainteresovali za mene – ispričala je ova anonimna „ljubavnica“.

Ona ih je na početku teška srca odbijala ali je kasnije ipak odlučila da im udovolji kada već njihove žene neće.

– Ima starijih i mlađih, najbolji su mi oni u sredini. Pored njih se osećam kao kraljica celog tog sela i mislim da mi nijedna od tih žena nije ravna niti će ikad biti – dodala je „ljubavnica“.

Mnogi su je nagrađivali. Neki su joj davali novac, suve kobasice, šunku, sveži sir i pavlaku.

– Stvarno mi je lepo sa njima i uživam im pružati veliko zadovoljstvo jer sam sigurna da bolje od mene nema. To mi i oni govore – dodala je ona.

Ipak, postoji jedna stvar koje se boji.

– Što će biti ako njihove žene saznaju za to? Neke od njih znam lično i znam kakve su veštice i gadure. Znam da će to kad tad izaći na videlo jer će se neko odati, muškarci su babe tračare kao i žene. Sigurna sam da će sve doći po mene i obesiti me na stub srama. Moraću da napravim neko sklonište dok ih ljutnja ne prođe. Ja im nisam kriva što su nesposobne da vode računa o svojim muževima – zaključuje ova anonimna ljubavnica.

(Telegraf.rs/ikragujevac.com)

Share Button
(Visited 5.447 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

four × one =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.