SILOVITO MLADO KOPLJE ME JE RASCVETALO: Kako sam DRHTALA dok su me PUNILI!

Share Button

U braku sam 12 godina. Muž mi je zgodan, duhovit, šarmantan… Sve moje prijateljice su oduševljene njime. I mi žene ponekad, uz kafu i trač partiju pričamo o seksu. I dok se one uglavnom žale na svoje muževe ja ne mogu ništa loše reći. Naprotiv, stalno me spopada, navaljuje, vaćari u prolazu, dok nisu došla deca vikendom nije silazio sa mene. Kada deca odu na spavanje, zna se šta će biti.

U poslednje vreme redovno gleda porniće što me užasno nervira. I uvek je trojka u pitanju, riba sa dva tipa. Na moje opaske da je seljačina samo se smeška. Njegovi komentari se svode na jedno. „Dođi da vidiš šta seka radi, vidi kako uživa, dva u jedan, puna su joj i usta i pica.“ „Stvarno si seljačina!“ „Zašto? Ti kao nikad nisi razmišljala da te krešu dvojica, trojica?! Ma daj, sve zamišljate kako bi to bilo samo se folirate. Koja se ne folira ona proba a vi foliranti zamišljajte i dalje.“
Ta tema mi je bila uvek odvratna i nikada mi tako nešto nije padalo na pamet. U poslednje vreme, dok me guzi počeo je da mi gura prste u usta… jednom sam ga i ugrizla ali nije odustajao. Jednom, vraćali smo se sa svadbe, malo smo popili i već u kolima počeli da se vaćarimo. Ušli smo u kuću i sa vrata počeli da se skidamo. Deca su bila kod babe i dede, bili smo opušteni. Otišli smo u kupatilo, zajedno se tuširali i pojebali pod tušem. Bilo mu je malo, u sobi je ponovo navalio…i ja sam želela još. Prvo sam mu pušila a onda je tražio da se naguzim i dok me je guzio opet mi je gurnuo prste u usta. Toliko sam bila napaljena da sam počela da mu sisam kažiprst i srednji prst, okretala sam glavu ka njemu da bi mogao da ih gurne što dublje. „Vidiš lutko kako je to lepo, da je još jedna kita bilo bi još lepše.“ Uvek mi je bila čudna ta njegova priča, nikada nije otvoreno rekao ali sam se pribojavala da će u jednom trenutku ponuditi da me jebe sa još nekim likom. Fuj, to nikako ne bih mogla da prihvatim.
Radim u banci, na prodaji kredita. Razni likovi dolaze a ja moram da ih ubedim da im je najbolje da uzmu ono što im se nikako ne isplati. Neki dečko, student, je za mesec dana dolazio 5-6 puta iako nije bilo osnova da dobije kredit. U filijali su počeli da me zezaju da se mali zaljubio. Mali je sladak, iznajmio je stančić sa cimerom, roditelji mu šalju neku lovu a on bi od toga da vraća rate kredita. Sve mi je ispričao, o mami i tati, cimeru, profesorima, ispitu… „Vidi ovako, tvoj cimer radi i on može da uzme kredit a ti mu mesečno plaćaj iznos rate.“
„Pitao sam ga, neće kredit, neće kartice, neće čekove.“ „Dovedi ga u banku da ja popričam sa njim.“ „Ne vredi, pokušao sam.“ „A da ja dodjem do vas i da ga ubedim?“ Prvo je mislio da se šalim a kad je ukapirao da sam ozbiljna dogovorili smo se. Nama je u opisu posla izlazak na teren, obično po firmama ali i ovo dolazi u obzir.

Pozvonila sam na vrata u dogovoreno vreme. Cimer nije ništa znao. Zdravko je otvorio vrata, kao iznenadio se. „Dobar dan, ja sam iz banke i želela bih da vam predstavim naše nove proizvode.“ „Samo izvolite.“ Cimer je odmah rekao da nije zainteresovan ali iz pristojnosti je pristao da sasluša. Bila sam uniformisana pa sam pitala da skinem maramu oko vrata, bilo je malo vruće. A kada sam skinula maramu videla su se tri otkopčana dugmeta na košulji. Nisam sigurna da su me pažljivo slušali, više su buljili u moje sise. Obojica su mladi, lepi, zgodni momci bar 10-15 godina mlađi od mene. Prijali su mi njihovi pogledi. „To je ponuda banke, najbolja na tržištu. Treba mi tvoja lična karta, ovo su dokumenta koja treba da overiš i doneseš za dan dva u banku a ja ću sutra pripremiti sve što je potrebno.“ Trudili su se da ne gledaju u moje sise ali… Rešila sam da ih malo ložim. „Ja sam vama ponudila više proizvoda, nisam čula nikakav odgovor niti ponudu sa vaše strane.“ Bili su malo smešni, vrteli se na stolici, preznojavali. „Lep vam je stan, uredan. Sami ga sređujete ili ga sređuju neke devojčice?“ „Ma sami, nisu devojčice kao nekad.“ „Pa logično, da dolaze devojčice sve bi bilo razbacano, ne biste imali vremena za sređivanje. Samo, morate malo i devojčice privoditi, mladi ste, lepi a to brzo prođe.“ Hvatala ih je nervoza, hteli bi u akciju ali nisu znali kako. „Pa i vi ste lepi i mladi, mislim bili ste sigurno još lepši kada ste bili mlađi…mislim ono i sada ste isto…tako. Jao pa nismo vas ničim ponudili, hoćete kafu, sok imamo i neki liker…“ „Momci, da niste vi rešili da me malo napijete pa iskoristite, ja kad malo popijem ne umem da se kontrolišem,“ Cimer je odmah skočio, doneo vino, Kampari, kolu. „E stvarno izvinite, mi zaboravili da vas ponudimo. Hoćete vino ili kampari?“ „Može kampari, posle ćemo vino“.
Sad su se već opustili, počeli da dele komplimente, raspituju o meni. Odavno sambila rešila da poslušam muđa i probam sa dvojicom. „Ja bih morala da se istuširam, hoću li prvo ja ili neko od vas dvojice?“ „Idem ja da spremim kupatilo“, reče Zdravko i ode. Cimer se već primakao, pričao kako nam je lepa uniforma, pipkao po kolenima onako stidljivo. „Ovaj mora da se tušira“. Posle par minuta izađe Zdravko, mokre kose ali obučen, kaže on se istuširao ko je sledeći. Otišla sam pod tuš a cimer je stajao na vratima i posmatrao ali nije mi se pridružio, čak se nije ni skinuo. „Ti si sledeći“, prođoh pored njega i odoh do Zdravka. Zdravko je i dalje bio obučen, skamenio se kada me je ugledao. Prišla sam mu i počela da mu skidam majcu, Sav se spetljao, pogubio, bio je smešan. Kurac mu je iskočio iz gaća, uzela sam ga i počela pušiti, lagano prelazila jezikom preko glavića, uvlačila ga lagano, gnječila mu jaja. Svršio je posle 20 sekundi. Bilo mu je tako neprijatno. „Ništa strašno, daću ti još jednu šansu.“ Sada se on bacio na moju pičkicu, počeo halapljivo da je liže i gricka klitoris. „Polako, to boli, koristi samo jezik i prste, zubi ti ne trebaju, nigde ne žurimo, opusti se…“

Kada je cimer izašao Zdravko me je tako lepo lizao i jebao jezikom. Cimer je bio iskusniji, prišao je mojim sisama, počeo da im mesi, sisa bradavice, prelazi jezikom sa jedne na drugu…kao da je znao da me to užasno pali. Dograbila sam ga za kurac i počela drkati. Ustao je i nabio mi ga u usta. Pušila sam mu tako strasno i čekala Zdravka da mi ga nabije već jednom. „Hajde daj mi ga, jebi me…“ Zdravko je bio malo nespetan, pomogla sam mu da nađe rupu i kad je ušao počeo je da ga nabija tako silovito kao da mu je poslednje jebanje u životu. I cimer je preuzeo inicijativu i počeo da mi ga nabija u grlo. Ovi momci ko da godinama nisu jebali. Uspela sam da obuzdam cimera i nametnem svoj ritam. Kurac mu je bio obrijan, prosečne dužine samo malo deblji…pokušavala sam celog da ga progutam. Hteli su da se zamene a ja sam se naguzila i namestila da me cimer jebe od pozadi. Polako je ulazio u mene i polako ga vadio. Drhtala sam od zadovoljstva, Zdravko me je žestoko jebao u usta a cimer lagano punio pičkicu. Osetila sam da je Zdravko gotov i spremno dočekala i isisala i poslednju kap. To je cimera izgleda napalilo ubrzao je ritam i nabijao ga silovito do jaja. Svršavala sam, vrištala, nabijala se na mlado koplje. „Hoću i ja da ti svršim u usta“. Uzela sam ga posisala do poslednje kapi.
Cimer je uzeo kredit. Mi se povremeno viđamo, isključivo u troje.

Zbog njegove BATINE zaboravila sam na muža i decu!

Udala sam se sa devetnaest godina za momka koga sam mnogo volela. U početku je brak bio predivan a ljubav strasna, ali, kako su godine tekle, moj muž je počeo da se hladi prema meni i da mi posvećuje sve manje paznje. Cveće sam dobijala samo za rodjendan, a nama drage datume je potpuno zaboravio. Ponekad sam bila ljubomorna na računar za kojim je provodio sate. To mi je nekako bilo neshvatljivo, pošto u svojoj tridesetpetoj i sa dvoje dece jos uvek imam manekenski struk, velike, lepe, čvrste grudi i čvrstu zadnjicu, vrlo poželjne. Čak sam sumnjala i da me vara, ali to nikad nisam uspela da dokučim.

 Nekako paralelno sa udajom sam dobila posao u firmi u kojoj uglavnom rade muškarci. Saletali su me na svakom koraku, ali sam ostala hladna kao stena na njihove nasrtaje. Bila sam posvećena mom mužu i porodici i drugi me nisu zanimali. A onda se pojavio ON. Nije spadao u lepotane, ali mi je njegov osmeh grejao promrzlo srce. U početku sam na njega gledala kao na brata, nekog ko me razume i kome mogu svaku tajnu da poverim, sve do trenutka kad sam se zatekla u maštanjima kako vodim ljubav sa njim. Činilo mi se da i njegov pogled kojim me je gledao postaje sve užareniji. Svaki put kada bi ga srela kolena bi sama počela da klecaju a u utrobi bih osetila čudnu toplinu koju nisam odavno osetila. Zelja koju sam osećala je bila sve veća, želela sam ga ludo, ali sam se trudila da u sebi ugušim tu strast.

 Prošlog aprila, muž je otišao na službeni put u inostranstvo, tako da sam to vreme iskoristila da odem do mojih, koji žive u unutrašnjosti, da ih posetim. Bila sam dobro raspoložena jer su mi stvari u zadnje vreme baš isle od ruke. Tokom ručka kod roditelja stigao mi je SMS od Njega, kojim mi je javio da je na nekom seminaru u Vrnjačkoj banji i da bi voleo da večeramo zajedno. Nastupila mi je totalna konfuzija u glavi, a srce mi je ludački lupalo. Rado sam prihvatila večeru i da provedem veče sa njim, daleko od muža, njegove supruge i radoznalih očiju, da se opustim i da uživam u njegovoj pažnji, koju ću imati samo za sebe. Brzo sam se spremila, obukla tange i čipkani brushalter i crni komplet sako – mini suknja, koji su vise otkrivali nego pokrivali. Pojavio se u tačno dogovoreno vreme kolima i otisli smo na večeru u jedan lep restoran sa muzikom. Sati su prolazili kao minuti, pričali smo, smejali se i uživali u uzajamnom društvu. Popila sam dve čase crnog vina koje su me brzo udarile u glavu. Kad je orkestar zasvirao muziku za ples, zgrabila sam ga i izvela na podijum. Privila sam se i počela polako da trljam svoje grudi o njega, a ubrzo zatim i osetila kako mu batina raste u gaćama. Ono što sam osetila me je ostavilo bez daha. U glavi su mi se mesali griža savesti prema mužu i zelja da me uzme odmah sad, na podijumu. Kad se ples završio, osetila sam njegovu ruku na mojoj butini koja se ispitivački kretala uz nogu ka ribici. Nešto mi je pričao, ali sam razumela samo “blesavko moj”. Vise nista nisam čula osim boje njegovog glasa na koji sam se ježila. Topila sam se od miline. Kad smo završili večeru, seli smo u kola i krenuli ka kući mojih roditelja. Odvela sam ga na skriveno mesto gde smo muž i ja ranije često vodiili ljubav u kolima tokom našeg zabavljanja. Čim smo stali, više nisam mogla da se uzdržim. Počela sam da ga ljubim svuda po licu, gurnula mu jezik u uvo, grickala vrat, a rukom prelazila preko izbočine na njegovim pantalonama koje su pretile da prsnu. Nisam mogla više da se uzdržim, otkopčala sam ih i strpala njegovu batinu u usta. Bio je sav sluzav, a ja sam ga halapljivo gutala i lizala od korena ka glaviću. Davno nisam osetila takvu slast. On je počeo da me miluje po kosi, zatim je stegao i čupajuci me nabijao moja usta na njegovu batinu. Bila sam van sebe, primila sam ga celog. Posle par minuta svršio mi je u usta, prvi put da mi nije bilo gadno (to mužu nikad nisam dozvolila) da svo seme pokupim, bilo je jako ukusno. Njegova batina se ponovo polako krutila u mojim ustima. Zatim je oborio moje sediste, raskopčao sako i poceo da mi ljubi, gricka i mesi grudi. To je bio prekrasan osećaj, u tom trenutku zaboravila sam i na muža, i na porodicu, i na stid koji sam osećala, zelela sam da ga osetim duboko u sebi. Pocepao mi je gacice i poceo da lize moju sveze obrijanu ribicu. Pocela sam da se gubim, da buncam. „Sta mi to radis ljubavi“, stenjala sam dok mi je nabijao prst u picu i drkao klitoris. A onda se zavalio u svoje sediste, podigao me i namestio na svoj kurac. Mislila sam da ću da eksplodiram. Mešala sam kao luda dok me je nabijao. Masirao mi je bradavice, šaptao je da sam njegova kurvica, perverzna cura, da će mi razneti utrobu, što me je jos vise palilo. Posle samo par trzaja, osetila sam kako se moji sokovi slivaju niz njegov kurac, koji je nastavio neumoljivo da udara. Kad smo završili sa time, izveo me je iz kola, zadigao suknju i počeo da me tuca otpozadi. Kada je bio blizu kraja, izvukao ga je iz moje ribice, naterao da kleknem i nabio u moja usta. Poludela sam od slasti, ovo sam želela tako dugo. Svršio mi je po licu i grudima, osećala sam kako mi grudi gore. Na rastanku smo se dugo ljubili, ja sam bila tako opuštena, jer mi je pružio nešto što mi je tako nedostajalo. Još auto nije ni zamakao za obližnje zgrade, a osećala sam da mi nedostaje njegovo prisustvo. Čitavu noc u krevetu sam razmisljala o onome sta nam se desilo i dodirivala po vlažnoj ribici.

Otad koristim svaku da budemo zajedno. Ne želim da se razvedem zbog dece, a ne mogu više ni bez njega. Mislim da muž nesto zna, ali ga to ne zanima previše, a i da zna, šta mu ja tu mogu. Uskoro ponovo ide na službeni put za neki dan, ponovo cu se osetiti živom.

Share Button
(Visited 1.271 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

seven − 2 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.