Ovo je moja erotska priča: Srećno sam udata ali spavam sa 19-godišnjakom!

Share Button

 

Dva puta nedeljno imam najbolji seks u životu sa 19-godišnjim dečkom kom sam do pre četiri meseca bila šef. Milan, čovek s kojim sam u srećnom braku već 10 godina, ne zna ništa o tome i ne planiram da mu kažem.

Milan i ja nikad nismo mnogo vodili ljubav. Čak i sa 19 godina kada smo se upoznali, bio je jedan od onih ljudi koji su hteli seks dva puta nedeljno. Ja sam uvek htela seks dva puta dnevno. Dok sam bila na fakultetu vodili smo vezu na daljinu, pa seks nije bio onoliko čest koliko sam želela, ali sam ubedila sebe da bismo imali više seksa kada bismo živeli bliže.

Dok smo se venčali, došli smo do toga da imamo seks jednom u nekoliko meseci, i to samo kad sam ga ja molila. Super smo se slagali, i svađali smo se samo oko seksa. Svaki put sam plakala kada sam ga pitala šta treba da promenim. Da li želi perverzniji seks? Ili je seks možda previše perverzan? Da li je potajno imao neki fetiš koji je krio od mene?

Seks deluje kao tako banalna stvar za kukanje kada vam sve ostalo u vezi ide super, ali devojke imaju potrebe, i na kraju sam pukla.

Samo sam o seksu razmišljala. Seks sa Milanom (grub seks, da ga kaznim za sve one mesece čekanja), seks sa likom koji stoji ispred mene u prodavnici (pitam se da li su mu grudi dlakave kao i ruke?), seks sa likom ispred mene u gužvi u saobraćaju (kakvi su momci koji voze kamione?)

Pošto sam dobar deo decenije provela sa čovekom kog seks uopšte ne zanima, nije mi falilo seksi igračaka, i nisam oklevala da ih koristim, ali nikako mi nije polazilo za rukom da zadovoljim taj nagon.

Ograničila sam kukanje na jednom nedeljno. Jednom nedeljno sam plakala i žalila mu se. Jedne nedelje sam ga molila da mi pomogne da se zadovoljim. Jedne nedelje sam mu rekla da nisam sigurna da mogu da ostanem u braku bez seksa. Jedne nedelje sam ga pitala da mi dozvoli da imam druga za seks. Rekao mi je da će razmisliti o tome, i promenio je temu. Osetila sam da ne shvata moje potrebe ozbiljno.

Poslednji put sam, kroz suze, rekla Milanu sve, čak i to kako stalno zamiščjam seks sa drugim muškarcima. Nije mu bilo prijatno. Obećao je da će se više truditi. Ništa se nije promenilo. Mesec dana kasnije sam ga konačno ubedila da ode kod lekara.To je bilo pre sedam meseci. Konačno imamo dijagnozu: nizak nivo testosterona. Trebalo je odavno da je imamo, ali Milanu je dugo trebalo da sve obavi. Dve nedelje mu je trebalo da izvadi krv jer se “boji igala”. Tri nedelje mu je trebalo da posle toga ode kod lekara da pogleda rezultate jer bi “zvali do sad da nešto nije u redu”. (Spojler: Nešto nije bilo u redu. I nisu nas zvali).

Svaki put kada pomislim da prilazimo kraju ovog procesa, naletimo na novu prepreku, a Milan nastavlja da se sporo vuče. Negde usput sam odlučila da ne mogu više ovo da radim. Rešila sam da ću se kresnuti na ovaj ili onaj način, samo nisam bila sigurna kako. Nisam želela vezu, ali nisam želela ni vezu za jednu noć. Želela sam baš druga za seks, sa kojim ću moći redovno da imam seks dok se cela ova situacija ne sredi. Nekoliko dana sam provela na Tinderu i sajtovima za upoznavanje, i razmišljala sam o muškarcima koje već poznajem a koji bi bili raspoloženi za ovakvu vezu.

U tom periodu mi je jedan bivši zaposleni poslao poruku, pitavši me da li može da dobije preporuku za drugi posao. Imao je 19 godina i nije imao nikakve obaveze. Na novom poslu će raditi noću. Biće slobodan tokom dana, kada je moj muž na poslu. Bio je savršen. Prvi put kada smo imali seks dao je otkaz.

Varam muža. Prosto i jednostavno. U početku sam se osećala užasno. Prve dve nedelje sam bila toliko uznemirena da nisam mogla da jedem. Ipak sam nastavila da se viđam sa njim.Seks sa neiskusnim 19-godišnjakom je u početku bio čudan, ali postao je mnogo bolji. U krevetu, Zoran je sve ono što Milan nije. Entuzijastičan je. Odgovara mi. Želi da proba nove stvari. Želi da priča o tome kako da sledeći put bude još bolje. I najbolje od svega, ne moram da ga molim za seks. Sada gotovo i da ne osećam grižu savesti. Iscrpla sam svaku mogućnost sa Milanom. Imalo smo toliko ozbiljnih rasprava o seksu da ne mogu ni da ih nabrojim. Suze ne pale, dranje ne pali, kada se sklonim i pustim ga na miru ni to ne pali. Moljakanje za seks je nešto što više neću da radim. A kada imam nekoga ko to želi isto koliko i ja… izbor je jednostavan.

Znam da je ovo samo privremeno. Zoran me uvek podseća da možemo da prekinemo kad god poželim. Još uvek nisam spremna, ali znam da će on biti ok kada to uradim.Nismo zaljubljeni. On mi nije dečko. Uopšte ne žim da imam vezu sa njim. Mi smo drugari za seks. To je dogovor. To je od početka bio dogovor. Jednostavno neverovatno dobar seks sa čovekom kom je stalo da i ja uživam. Pitali su me kako zamišljam da će se sve ovo završiti. Pravo da vam kaže, nemam pojma. U najboljem slučaju, Milan će početi da pije lekove, nivo testosterona će se popraviti i svi problemi će nestati.

Međutim, moguće je da će se Milanu testosteron popraviti, a da ipak neće imati nagon. To je most koji ću preći kada i ako do njega dođem. Za sada, varanje mi ne deluje kao moralni greh, već kao flaster koji mi održava brak dok ne nađemo dugoročno rešenje.

PITALA SAM NAJBOLJEG DRUGA DA MI UČINI USLUGU! Skinuo mi je gaćice i NJEGOV JEZIK JE VEĆ BIO U MAČKICI!

Mama je uvek bila sramežljiva i kod nas u kući je seks bio tabu tema. Sve što sam iole znala bilo je kroz neke filmove i serije.

Mladena sam upoznala kada sam imala 15 godina i to je što se kaže bila ljubav na prvi pogled. Od prvog dana smo bili nerazdvojni i nekako sam vremenom počela da osećam neopisivu želju da spavam sa njim. Ipak, zajedno sa mojom željom, rastao je i strah da ću se izblamirati, da ću uraditi nešto pogrešno zbog čega će me on ostaviti, a to nikako nisam mogla da dozvolim.

Zato sam smislila plan – prvo ću postati koliko toliko iskusna, pa ću onda spavati sa Mladenom.

Naravno, za to mi je bio potreban neko u koga sam imala poverenje, a ko će opet hteti da mi „učini uslugu“. Izbor je pao na mog najboljeg druga Nikolu. 

Nikola i ja se poznajemo još od vrtića i zaista smo zajedno prošli sve i svašta. Ne gledam ga kao brata ili rođaka, već zaista kao najboljeg druga koji mi je uvek pomagao kao i ja njemu. Međutim, kada sam mu iznela svoj plan, nisam naišla na pozitivnu reakciju. Nikola je bio ubeđen kako preterujem i da bi samo trebalo da se prepustim sa Mladenom, ali ja nisam ni želela da čujem za to. Rekla sam mu da ću to uraditi sa njim ili sa nekim drugim, i tad je promenio mišljenje.

Nekoliko dana kasnije sam otišla kod njega kući (njegovi su bili kod nekih prijatelja). Napravio je romantičnu atmosferu, upalio sveće i pustio muziku. Sela sam na krevet, a on mi je nežno razdvojio butine i poljubio „tamo dole“, preko gaćica. Osetila sam kao neku blagu vibraciju. Potom ih je skinuo i polako ušao prstima. Sećam se da mi je prošlo kroz glavu kako mi uopšte nije neprijatno što je to on, a ne Mladen i samo sam se opustila. 

Kada je sve prošlo, spremio mi je tost sendvič i dao sok od pomorandže. Pričali smo o nekim sasvim neobaveznim temama, kao da pre samo nekoliko minuta nismo gužvali čaršave.

Sa Mladenom sam spavala nedelju dana kasnije. Nije ni primetio da nisam nevina jer je i sam znao kako kod nekih devojaka krvarenje može potpuno i da izostane prvi put. Bilo je odlično, ne mogu da se žalim, ali mi je Nikola i dalje bio u glavi. 

Pitala sam ga da ponovimo „druženje“, ali nije želeo ni da čuje za to i nekako se odmah posle potpuno udaljio od mene. Koliko god da nisam mogla da nađem zamerku vezi sa Mladenom, na Nikolu sam mislila 24 sata dnevno i to sam rešila i da mu kažem.

Koliko sam bila srećna kada mi je rekao da se i njemu dešava to isto. Udaljio se jer nije želeo da ometa moju i Mladenovu sreću, ali sada je sve bilo drugačije. Shvatili smo da je zapravo naše dugogodišnje prijateljstvo preraslo u nešto mnogo više. 

Nije krio da mu je smetalo što sam spavala sa Mladenom, ali je obećao da će se iskulirati i da mi neće prebacivati ni za šta.

Sa Mladenom sam naravno raskinula, a Nikola i ja smo i dalje kao vezana crevca, obožavam ga i mnogo mi je drago što je baš on bio moj prvi.

Share Button
(Visited 2.951 times, 2 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

18 − two =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.