OSLOBODILA SAM NJEGOVU ZVER: Usisavala sam ga silno i osetila valove tople sperme na svom jeziku!

OSLOBODILA SAM NJEGOVU ZVER: Usisavala sam ga silno i osetila valove tople sperme na svom jeziku!
Share Button

Došla je napokon i ta nedjelja. Sve je bilo spremno, otišla sam po frendicu na kolodvor, pripremile smo i posljednje sitnice i zaputile se pred ostatak ekipe. Popili smo piće za početak, za uspješan roštilj i nezaboravnu noć.

Podijelili smo poslove: dečke je zapalo guljenje krumpira, mene salata, a cure… igranje badmintona. Šalili smo se, smijali, zabavljali. Uživali, kako to uvijek biva. Najeli smo se, popili pokoje pivo i prebacili se u kuću. Smjestili smo se po kaučevima i foteljama, ubacili film u DVD-player i nastavili uživati. To nam je ubrzo dosadilo, jer nismo pasivna ekipa. Odlučili smo se za drinking game. Nakon pola sata već samo svi bili pomalo pripiti.

Bilo je već prilično kasno, svi su se zavukli u svoj kutak, ili su drijemali ili su čavrljali. Ostala sam s Markom sama u dnevnoj sobi. On i ja smo uvijek bili nešto više od prijatelja, samo to nismo htjeli priznati ni sebi ni ostatku ekipe. Ipak, bili mi sami ili ne, iskre su frcale na sve strane. I tu večer smo se zezali i zadirkivali međusobno. Sada smo, napokon, ostali sami. U početki mi nije dao da legnem pored njega na kauč da gledamo film, pa sam se morala snaći. Naravno, nisam gubila vrijeme, ugurala sam se iza njega i bokovima ga pokušala izgurati sam kauča.

„a da zamjenimo mjesta, pa da ja guram?“-našalio se
„a, neće ići… pa da me izguraš sa kauča“
„ma neću. Ajde evo, legni pored mene.“ Napokon sam se izborila za svoje mjesto. Legla sam ispred njega, on me obgrlio rukom milujući mi struk.
„Marko, nemoj…“- zamolila sam ga „ znaš kakav to učinak ima na mene“
„znam, pa što…“
„kako bi bilo da ja tebe tako napaljujem“-upitala sam ga. Uzeo mi je ruku i položio na svoje međunožje. Ostala sam zaprepaštena. Ni sama ne znam je li to bilo zbog činjenice da držim ruku na njegovom kurci, ili zbog toga što je taj kurac bio u punoj snazi, tvrd i nabrekao…
„ajme“ uzdahnula sam i zadrhtala. Pritisnuo me bliže k sebi, sad sam već mogla osjetiti njegov kurac na svojoj guzi… poljubio me u vrat, znao je od prije da me to pali. Polako mi je svukao majicu otkrivši mi trbuh i grudi u crnom čipkastom grudnjaku. Pomogla sam mu svući njegovu majicu i bacila se na istraživanje njegovog torza. Rukama sam plovila po njegovim mišićima, usnicama i jezikom mazila njegovu preplanulu i tako nježni kožu.

„a što ako netko naiđe“- prošaptao je. Tek tad sam i sama postala svjesna opasnosti. Vrlo lako smo mogli biti viđeni, no to je u meni budilo uzbuđenje, još veća doza adrenalina je počela kolati mojim žilama.
„nije bitno, reći ćemo da smo pijani“ –nasmijala sam se. Nastavili smo se međusobno prekrivati poljupcima, mjesečina nam se smiješila kroz prozor. Oslobodila sam njegovu zvijer iz zatvora od trapera, imala sam dojam da se zahvalno protegnuo kao tigar nakon dugog sna. Uzela sam ga u ruku i milovala, drkala polako i nježno, tek ovijajući ruku oko njega. Marko je polako otkopčao moje traperice i zavukao ruku u gaćice, mazeći me, draškajući klitoris.
„vadi ruku iz mojih gaćica, brojim do tisuću“- rekla sam, na što je on prasnuo u smijeh, no ubrzo se zbrojio
„pssssst, mogao bi nas netko čuti…!“
„imaš pravo“-rekla sam
„bolje da se ušutkam nekako“. Povukla sam se niže, okrenula ga na leđa i uzela ga u usta. Polako, cuclajući ga i sišući, milujući i drkajući desnom rukom, lijeva je mazila njegova jaja. Željela sam ga dovesti do vrhunca, povesti ga u sedmo nebo, no nije mi dopustio. Kad je već bio blizu eksplozije užitka, okrenuo se privukao me k sebi i bacio se na obrađivanje moje mace. Lizao je polako i nježno, kao da se boji da me ne ozlijedi, pružajući mi nezaboravne užitke. Svršila sam u jakom grču, onemogućena pustiti i glasa zbog njegove ruke preko mojih usana. Sigurna sam da bi vrištala da sam mogla. Polako me privukao i nježno poljubio u usta. Ljubio me dugo i nježno, ljubio me takvim poljupcem da sam poželjela plakati od siline i nježnosti istovremeno.

U tom suludom trenutku sam čak pomislila i da ga volim, na što sam se već slijedećeg trena slatko nasmijala, sama sebi opovrgavajući tu suludu pomisao. Polegao me polako, skidajući svoje traperice do kraja te milujući moju macu svojim kurcem. Izluđivao me, već sam bila potpuno vlažna. Jednostavno je uklizao u mene, što već dugo nikome nije pošlo za rukom. Unatoč mojoj spremnosti, ulazio je u mene polako i nježno, ljubeći mi vrat. Zastao je na trenutak jer se začulo smijuljenje i hihotanje iz susjedne sobe. Kad smo se uvjerili da nismo u opasnosti, nastavio je jednako nježno i polako, a onda me, ne vadeći ga iz mene, povukao na sebe. Jahala sam ga prvo polako i nježno, uživajući u svakom njegovom centimetru, no kako sam osjetila približavanje novog orgazma podivljala sam. Grizla sam se za usnice da ne bi pustila glasa od sebe. Ponovno sam svršila u nevjerojatnom grču. Svuda oko nas su padale zvijezde. Ubrzo je i on osjetio približavanje vrhunca, pa sam se spustila i ponovno ga uzela u usta. Osjetila sam valove tople sperme na svom jeziku, u grlu, na usnama… čula sam pokoji uzdah koji mu je pobjegao. Povukao me k sebi. Tek sad sam primijetila glazbu u pozadini: Romeo and Juliet od Killersa. Zajedno smo zapjevušili moj najdraži stih „Juliet, when we made love you used to cry“. Naslonila sam glavu na njegova prsa, slušajući ritam otkucaja njegovog srca i gledala kroz prozor kako padaju zvijezde. Iz sobe su uskoro izletili Anja i Toni, smijući se. Pogledali nas pogledom „ništa nam nije jasno“. Uzvratili smo im isti pogled, svi četvero se počeli smijati. Pridružili su nam se u dnevnoj sobi.
„i vi?“- upitao ih je Marko.
„a šta, zar i vi““- ostao je zaprepašten Toni. -„znao sam.. morali ste puknuti jednog dana! Znao sam!!“- likovao je
Ostatak noći provela sam u Markovom zagrljaju, ne mareći za sutra, ne mareći za jutro, ne mareći… za ništa.

Share Button
(Visited 1.193 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

fifteen − thirteen =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.