ORGAZAM SA DOBERMANOM: Oralni seks sa njim mi je bolji nego s dečkom!

Share Button

„Najveći vrhunac u životu sam osetila baš tad, dok me je seksualno zadovoljavao pas mog dečka!“, priznala je Amanda L. u svojoj bizarnoj ispovesti.

„Oduvek sam bila u dugim vezama i posle izvesnog vremena, jednostavno dođe do zasićenja. Tada bih izlazila iz tih veza, ali ovaj put sam slučajno otkrila da mogu da imam i jare i pare, što se kaže“, ispričala je svoju bizarnu ispovest Amanda L., američka studentkinja prava.

Ona je priznala da je započela tajne seksualne odnose sa psom svog aktuelnog dečka, dobermanom Berijem.

doberman

Foto: Profimedia

„Sve je bilo slučajno, zaista mi to ne bi palo na pamet, pa nisam ja bolesnica“, rekla je Amanda i objasnila kako je pre godinu dana proslavila godišnjicu veze sa svojim dečkom Kurtom i da je tada shvatila da joj je njihov seksualni život jednostavno dosadio.

„Kada je Kurt otišao na posao, ostala sam u njegovom stanu, samo u bade mantilu. Jela sam sladoled od čokolade i gledala tv, a njegov doberman je ležao pored mene njuškajući okolo. Slučajno mi je iscureo sladoled po telu i Beri je odreagovao i počeo da mi liže međunožje. Najveći vrhunac u životu sam osetila baš tad, dok me je seksualno zadovoljavao pas mog dečka!“

Amanda je priznala da je kasnije redovno ostajala sama sa dobermanom, koristeći svaku priliku da ga namami na oralbi seks.

„Ja mislim da Kurt misli da imam nekog drugog, a sve ostaje u porodici“, izjavila je ova devojka američkim medijima dodajući da ne vidi šta je to tako strašno.

Share Button
(Visited 758 times, 6 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

two × 1 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.