Opalio sam tetku svog drugara: Jahala me jako kao da sutra ne postoji!

Share Button

Ja sam Aleksandar, živim u Beogradu i imam 22 godine. Kada se ovo desilo imao sam 19. Išao sam do drugarove kuće da ga pozovem na basket.

Kad sam pokucao, vrata je otvorio niko drugi no njegova sisata tetka Biša. Ona ima 33 godine, ne toliko velike, ali predobre sise, i odlično dupe koje bi svako voleo da pipne.

Imala je na sebi neke helanke plave iz kojih je izbačeno bilo ono ogromno dupe i imala je neku majčicu sa brusom. Pustila me je unutra, a ja sam bio toliko napaljen da mi je kurac skoro probio šorts.

Sela je pored mene i pričala je malo sa mnom. Rekla mi je da mi je drug otišao na putovanje sa roditeljima i da se vraća za mesec dana.

– Nego kako je devojka, a? Sigurno imaš neku devojku, nemoguće da je takav komad sam.

– Imao sam, ali smo raskinuli – odgovorio sam.

Onda je ona otišla da se istušira. Čim je otišla ja sam, onako zavaljen u fotelji, skinuo gaće i počeo sam da ga drkam. Drkao sam non-stop misleći na Bišu koja je bila prava milfica. Zamišljao sam kako jaše moj nadignuti kurac dok joj sisam bradavice i ljubim one sisetine.

U svakom slučaju, ona je sišla dole gola i uhvatila me kako drkam. Uopšte nije bila iznenađena. Već mi je prišla i upitala:

„Treba li pomoć?“

Tako je došla i uhvatila me je za nadignuti kurac i počela je da ga drka. Polako mi je sisala muda, a onda je počela da mi balavi kitu. Radila je to kao da ceo život to radi. Onda ga je stavila među sise i trljala ih je. Osećao sam se tako napaljeno, a ona je uzivala u tome. Kada je prestala, nisam mogao da izdržim i svršio sam po podu. Ona je na to samo rekla:

– Neka ostavi, očistiću ja posle. Sada jedino što treba da radiš da me izjebeš“

Odveo sam je do stola i ona je legla na stomak. Stavio sam joj kurac u ono njeno veliko dupe i rekao:

– Otkad sam čuo za seks, ja sanjam da se jebemo.

Ona se na to samo nasmejala. Čim sam počeo da je jebem, ona je stenjala kao kurvetina neka, a ja se ne sećam da sam više uživao u seksu.

Guza joj se tresla, a ona je samo vrištala „jebi me“. Prešli smo u drugu pozu. Ja sam legao na kauč, a ona mi je sela na kurčinu i počela je polako skakati po njemu gore-dole.

Pipao sam joj sise, a ona me je sve brže jahala. Vrištala je najjače što je mogla, kao da sutra ne postoji. Posle je ona legla, i raširio sam joj noge. Onda sam joj polako ušao u pičku i iz momenta u momenat sam ubrzavao. Držao sam je za ona njena stopala, a njoj su sise letele unaokolo.

Od jačine jebanja, držala se za onaj kauč. Stegla ga je jako i stenjala je i kukala od užitka. Nisam mogao više da izdržim. Izvadio sam ga, i ona je kleknula. Držala se za sise, dok sam ja svršio po njima. Bile su skroz prekrivene spermom.

Ona je onako napaljena još držala moj kurac i lagano ga lizala. Sela je onako znojava i sa spermom na sisama rekla mi:

– Navrati opet, Aleksa, uživala sam…

Share Button
(Visited 1.392 times, 2 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

nineteen + four =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.