On ga je izvadio i stavio mi ga pred facu! Ostala sam u šoku!

Share Button

Ispovest ove devojke če malo koga ostaviti ravnodušnim.

Na internetu se nadavno pojavila ispovest devojke po imenu Sara, koja je opisala neverovatnu situaciju koji je imala sa svojim bliskim prijateljem.

Njenu ispovest prenosimo u celosti:

Pre nekih desetak godina družila sam se sa jednim likom, bili smo prijatelji i stvarno smo se slagali i za*ebavali i sve je bilo super. I jednom se dogovorimo da ćemo da izađemo malo napolje, da malo pijemo u parku.

I tako smo mi pili, nisam nešto puno ni popila, pričali smo, smejali, za*ebavali.. I ja se u jednom trenutku okrenem kao da sam nešto čula i kad sam okrenula nazad glavu vidim njegov penis pred facom i ja onako sva zbunjena lupim ga po penisu i vičem kao makni to od mene.

On je umro koliko mu je bilo neugodno i tad mi je priznao da bi hteo da bude sa mnom, ali ja se ne vidim s njim u vezi. Probali smo da budemo u vezi, ali nije to to i onda smo se dogovorili da ćemo biti samo prijatelji iako sam ja mislila da to više neće funkcionisati.

I evo dan danas smo super prijatelji i uvek imamo o čemu da pričamo, ja ga savetujem što se tiče devojaka i svega. Nekada razmišljam jesmo mi suđeni jedno drugome ili ne, ja sam u srećnoj vezi,ali nekada razmišljam o njemu i našem odnosu.“

(Telegraf.rs / Izvor: Net.hr)Foto-ilustracija: Profimedia

Share Button
(Visited 5.337 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

2 × four =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.