NA PLAŽI SA KLINCEM

Share Button

Priča od predprošlog ljeta, napokon se formalno rastavila. Imam 44g, redovno idem na yogu i držim do svog tela, što se i primeti.


Inače nisam visoka, tek nekih 160cm, duga crna kosa, sise čvrste četvorke i guza malo poveća..
Priča počinje sredinom leta, uzela sam godišnji i otišla do stare frendice koja živi na moru, da proslavimo moju razvod..
Inače frendica je živela u manjem mestu smeštenom tačno na obali.

Kada sam napokon došla, frendica mi je rekla da joj je nešto iskrslo i da će morati otići izvan grada do večeras, pa je meni predložila da provedem dan na plaži.
I tako sam otišla na plažu, ali mi je tamo bilo predosadno, sve puno dece i roditelja, a ja sam htela nesto življe.. Upitala sam cure do mene ima li neka druga plaža u blizini, rekle su da nema nijedna blizu, što me vrlo razočaralo, ali je zatim njena frendica odgovorila da ima nudistčka plaža nedaleko odavde i objasnila mi kako da dodem do tamo, nudistička plaža je bilo ono tačno što mi treba, želela sam se osetiti malo poželjinije, a znala sam da imam super telo i da cu sigurno privlačiti poglede.

Kada sam napokon razočarala sam se, na plaži je bilo vrlo malo ljudi, uglavnom starudija, ali ipak sam joj odlučila dati šansu.
Skinila sam se u toples, i počela lagano promatrati ljude, primetila sam da je par dedica bacilo oko, ali s obzirom da sam ih vidila gole, bili su potpuno bezopasni…
Onda sam primetila jednog visokog momka kako svako sekund gleda na moje sise, pravila sam se da ga ne primećujem.
Skinila sam i donji dio, pre nego što sam otišla na letovanje obavila sam brazilku tako da sam dolje izgledala super.
Momku nije bilo svejedno, što se dalo primetit.
Čak je i promenio pozu, nije više ležo na prsima već je seo i digao noge (bilo je tako očito zašto), više se i nije trudio da neprimetno gleda, već je samo buljio, ali ja sam se i dalje pravila da ga ne primećujem.


Okrenula mu sam se leđima da vidi kako prava guza izgleda, zatim sam se okrenila na drugi bok prema njemu, i čitavo vreme pokretala njegovo otežano disanje, imala sam sunčane naočare pa nije imao pojma gde gledam, verovatno je mislio da spavam jer nisam ništa radila već samo tako nepomično ležala i promatrala kako se neprestano znoji.
Nakon nekoliko minuta izvadio je mobitel i pokušvao me neprimetno slikati, primetila sam to odmah i odlučila se na sledeći potez, imala sam nekih papirića u torbi pa sam ih izvadila i odlučila prošetati do kante za smeće da ih bacim, iako sam s druge strane imala blizu kantu, otišla sam do one kraj njega i čitavim putem ga promatrala preko oka (naočale stvarno čine čuda).
Primetila sam da je mlađi nego što sam mislila, verovatno nije ni punoljetan bio, što je objašnjavalo onoliku nervozu dok me gledao, jer moguće da nikad nije vidio uživo golu ženu.
Njegove godine su me nekako još više napalile, pa kad sam bacila smeće u kantu koja je bila kraj njega, spustila sam naočale, i ozbiljnim glasom mu rekla da je ovo nudistička plaža (on je bio u bermudama, te nakratko spustila pogled da shvati što mislim),celo je vreme držao obe ruke na preponama da sakrije erekciju, i gledala ga celu sekundu u oči i samo sutila, mali je progutao knedlu, primetila sam kako se trudi gledat me u oči, ali očito su mu bradavice bile draže. Vratila sam se na svoj peškir, i stala na bok sisama prema njemu, opet je pokušao slikati. Zatim se naglo ustala i ozbiljnim glasom rekla šta to radiš, mali se prepao i samo zamucao i spremio mobilni.Vratila sam se na svoje mesto, primetila sam da se mali sada trudio ne gledati me, jer mu je bilo užasno neugodno, što se videlo na njegom licu, koje se crvenilo.
Nakon 10ak minuta, shvatila sam da sam pogrešila i da mi fali pozornost malog.
Ustala sam se uzela svoj peškir i premestila se odmah do malog, rekla sam da mi je zao ako sam bila pregruba, mali je rekao nema problema. Reka sam: onda smo prijatelji? I pružila ruku kao znak pomirenja. Rukovali smo se, i nastavili s nekom glupom pričom o vremenu i tako, mali se čak i opustio. Onda sam mu opet rekla da nije uredu biti obučen na nudističkoj plaži, mali je zastao, shvatio je da se mora skinuti, pa se ustao, okrenuo leđima i skinuo bermude. Zvala sam ga mali, ali je momak bio nekih 30ak cm viši od mene…
Kad se skinuo primetila sam da ima neku poluerekciju, kurac mu je inače bio izrazito dug, al mršav. Što je bila čitava suprotnost kurcu kojeg sam gledala zadnjih 12 godina braka, mužev je bio manji od proseka ali izrazito debel, dok je klinjin bio možda i duple duzine ali upola manje širine.
Nastavili smo s glupim razgovorima i mali se skroz opustio, iako još uvek nije mogao upravljat očima već je svako sekund bacio pogled na moje medunožje.
Nakon nekoliko min, primetila sam mu je kurac u punoj erekciji, ali izgleda da on to nije uopše primetio, s obzirom da su mu oči bili stalno na mom telu. U punoj erekciji kurac mu je dug sigurno 18-19 cm, ali stvarno tanak, što je nekako još više naglašavalo dužinu.
Onda sam usred nekog glupog razgovora rekla, pa ti si stvarno velik momak. On je počeo govoriti kako ima 192cm, ali sam mu onda rekla nisam mislila na to i samo spustila pogled na njegov kurac koji je stajao poput koplja. Zablokirao je na trenutak kad je shvatio, i počeo se izvinjavat i govoriti kako nije namerno, ali se nije trudio sakriti erekciju. Rekla sam mu: stvarno nije lako vama momcima s tim, sigurno ti to smeta, mali uopše nije razmišljao (mogu i shavtiti, s obzirom da verovatno nije ostalo ništa krvi za gornj glavu), te je samo potvrdio i klimao glavom, i rekao da mu je stvarno neugodno ali da se ne može rešiti erekcije, onda sam ja rekla: možda ja mogu? I premestila svojh ruku na njegov kurac, kako imam jako male ruke mogla sam mu slobodno s obe…
Ali odlučila sam se s jednom da ne bude tolko očito za ljude okolo. Mali jedva da je disao, tek sto sam stavila ruku na njegov kurac odma sam shvatila da mu je ovo možda i prvi put. Počela sam mu drkati, nisam ga nategnila 5-6 puta mali se počeo tresti, sperma je metar u zrak u par mlazova, i onda sve manje u visinu i počela je samo po mojoj ruci, mali se samo tresao i stisnutih očiju pustao neartikulirane zvukove, svršio je stvarno više nego što sam mogla očekivati, moj bivši nikad nije ni upola toliko..
Ruka mi bila puna sperma a mali se još uvek tresao i teško disao…..

Share Button
(Visited 4.897 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

5 × 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.