Moj suprug je za 2 godine spavao sa 126 žena, i to je ODLIČNO, jer ono što mi radi u krevetu je…

Moj suprug je za 2 godine spavao sa 126 žena, i to je ODLIČNO, jer ono što mi radi u krevetu je…
Share Button

Ona tvrdi da samo ima koristi od suprugovog bogatog seksualnog iskustva.

Kozmetičarka Kortni Hargrivs (22) kaže da joj nimalo ne smeta što je njen suprug Eliot (23), pre nje, imao seks sa 126 žena, i tvrdi da je to samo obogatilo njihov ljubavni život.

Kortni koja je pre Eliota bila sa samo 4 muškarca, od kojih je samo jedna veza trajala 6 meseci, a ostali su bili izleti za jednu noć, tvrdi da je pređašnje seksualno iskustvo omogućilo Eliotu da se “iživi” i smiri pored nje.

“Sa Eliotovim ogromnim iskustvom, seks nikada nije dosadan. Divljeg čoveka možete da priipitomite a koristi su velike”, objašnjava Kortni.

Njih dvoje su se upoznali u aprilu 2017, i Kortni opisuje kako su se smuvali.

“Srela sam ga jedne noći u klubu, kada se progurao kroz red i pokušao da me šarmira. Znala sam za njegovu reputaciju, da retko kući ide sam i da je spavao sa stotinama žena. Nisam bila zainteresovana da izlazim sa takvim “igračem” i da budem još jedna recka na njegovom spisku. Rekla sam mu da nestane”, priča Kortni.

Ipak, tri meseca kasnije su se ponovo sreli.

“Naleteli smo jedno na drugo i počeli da pričamo, a on nije pokušavao da me muva. Kasnije mi je ponudio prevoz i ja sam prihvatila da odem do njegove kuće na kafu. Jasno sam mu stavila do znanja da smo samo prijatelji. Ostali smo budni veći deo noći pričajući i sve se završilo tako što smo imali seks. Bio je super samouveren u krevetu. Narednog jutra su me probudile silne poruke njegovih prijatelja koji su ga pitali kava je nova “žrtva”. Tražili su od njega da me oceni od 1 do 10″, navodi Kortni i nastavlja:

“Ponudio mi je da ostanem na doručku. Otvorio mi se i priznao da je od 18. godine retko kad kući dolazio sam. Cenila sam njegovu iskrenost i rekla mu da sam ja, za razliku od njega, veoma neiskusna. Objasnila sam mu da se plašim da će izgubiti interesovanje za mene kada shvati koliko sam ja nevešta u krevetu. Ali on mi je odmah rekao da mu to nimalo ne smeta, i faktički smo tog trenutka postali par”.

Kortni priznaje da ona ima najviše koristi od Eliotov seksualnog iskustva.

“Ona zna mnogo o seksu, i vođenje ljubavi je pretvorio u avanturu za mene. Za razliku od mojih prethodnih partnera, on zna kako da zadovolji ženu. On me zadovoljava na neverovatne načine, i ne očekuje da visim sa lustera, ili nešto slično. Pored njega se osećam sjajno, što nije bio slučaj ranije, kada je moje neiskustvo u krevetu predstavljalo veliki problem. I ja sam bila zabrinuta jer nije bilo lako naterati sebe da veruješ čoveku koji je spavao sa toliko žena”, iskrena je Kortni koja sa Eliotom ima dvoje dece, Ajzaka i Alaju.

“Znam da nije bilo njegovih divljih dana, on sada ne bi bio toliko posvećen suprug i muž. Sada je sve to izbacio iz svog sistema. I dalje imamo seks tri puta nedeljno, a Eliot me izvodi i na romantične večere”, presrećna je Kortni.

“Dok nisam upoznao Kortni, zanimali su me samo izlasci i žene. Ali ona je bila toliko drugačija od drugih – senzibilna i puna razumevanja. Ona je savršena žena i radije bih s njom i decom proveo ostatak života, nego se ponovo vratio samačkom životu”, zaključio je Eliot.

Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Foto: Instagram/courtsxx98
Share Button
(Visited 5.188 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *