KOLEGINICA ME JE NAPALILA A SVASTIKA ISPRAZNILA

Share Button

Kao što sam već napisao u prethodnoj priči, prvi i najslađi seks koji sam imao sa svastikom,  bio je nepotpun, tj. doživeo sam orgazam a da penisom nisam deflorisao njen himen.

Ali, kako se ono figurativno kaže, kada je osoba spremna na seks – gaće same padaju. Naime, nama su se za seks okolnosti tako same namestile – kao da su namerno  htele da rade za nas. A evo kako.

Jedne avgustovske nedelje bio sam učesnik nekod stručnog seminara na Divčibarama. Tamo upoznadoh jednu debeljuckastu koleginicu već u četrdesetim godinama.Nije bila udata. Onako spontano od prvog do poslednjeg dana sedeli smo jedno pored drugog dok smo slušali predavanja i radili vežbe. Još prvog dana onako prosto spontano smo se telima bočno dodirivali, i ja počeh da se ložim. I ona naravno, ali blefira kao da ne primećuje, a ja osećam  da njeno telo postaje sve toplije, I, naravno, da joj godi to dodirivanje.  Posle završenih predavanja poslednjega dana odosmo kao da šetamo i razgovaramo, i bez dogovora pravo idemo u šumovitu prirodu Divčibara.

Ja je već još u putu zagrlio i ljubim je u obraz, a ona samo ćuti, ali ne odmiče obraz, pa cenim da me prihvatila kao ljubavnog partnera. Sedosmo na jedno prikladno mesto i ja počeh da joj radim sve što je svojstveno muškarcu u ovakvoj situaciji. Ona takođe prihvata moje poljupce i zagrljaje, ne brani da je milujem po sisama, hvatam je za bujnu guzu, pa  radim joj i sve drugo u međunožju, osim seksa koji ona energično odbija. Ja sam bio nesnosno uporan, ali ona je ostala pri svome. Kaže, ovog puta nisam spremna, i to je bilo njeno obrazloženje. Ja onako ljutito dignem ruke od svega i predložim da se vratimo u hotel. Usputno ćutimo, a ona kaže – šta si navalio ko smrt na babu, nije smak sveta ako nisam spremna danas, biće dana. Na tome se sve završilo sa ovom koleginicom, ali mene su već počeli testisi da bole od previše skupljene sperme u njima, a to može i da pute opasno – da dođe do njihove bolne upale.

Tako se ja nadražen i seksualno neispražnjen vraćam kući. Ulazim u stan i zapažam samo svastiku. Pitam,  gde ti je sestra (moja žena), veli – u bolnici. Ja se uplaših, ali ona preduhitri moje neprijatno  iznenađenje,  veli – ništa nije problematično, imala je neko povraćanje i bolove u stomaku  pa su je zadržali u bolnici dan-dva dok se stanje ne stabilizuje. Večerasmo, i po ustaljenoj navici ja sjedoh na kauč da gledam tv program. Ona ustade i reče  – Ja ću da idem u krevet, ne kaže i da spava, samo u krevet. Ja to protumačih kao da mi daje do znanja da je spremna za seksi, pa uzvraćam – u redu i ja ću da ti pravim društvo, i pravo sa njom u isti krevet. Počeh da je milujem, ljubim i pripremam za seks. Ona onako neiskusna ćuti, uzvrata poljupce i daje mi jezik duboko u usta. To me veoma jako napali, hvatam joj sise, stežem, nabijam svoje lice između njih, sisam bradavice…

Ona već sva drhti od uzbuđenja. Skidam joj majicu i gaćice, poljubim joj spoljašnje usmine vagine  i jezikom nadražiujem klitoris. Ona samo stenje, čuje se  učestalo aaaaahhhh i radi svojom karlicom učestalo gore-dole. Cenim da je već vreme da se pozabavim njenim himenom koji još nije deflorisan.Skidoh i ja sve sa sebe, i prilazim joj između nogu.  Sise joj lepe kao izvajane, umereno velike i tvrde. Ali tog trenutka svoju pažnju sam usmerio na njen himen, znam da nije deflorisan, i razmišljam kako da to uradim što je moguće manje bolno za nju. Dobro, rekoh da konačno uradimo ovo, krajnje je vreme. Ona ćutanjem odobrava,  ja joj stavih penis na vaginalne usne, i počeh da joj ga nabijam. Ona me uhvati za ruke i upozori –  samo polako, nemoj molim te naglo. U redu, ne brini, neću biti grub I nasilan, ali i ti meni pomogni, nemoj da bešiš nazad kada ga ja nabijam, pretrpi ako te eventualno bude malo zabolelo. Njena vagina, osećam, postaje sve vlažnija i klizavija, a ja penis ne vraćam nazad već samo neprestano guram u nju.

Nije dugo potrajalo takvo stanje, i ja osetih da je glavić penisa već ušao, ali vidim nema krvi. Odlično, velim ja njoj, tvoj himmen je rastegljiv i neće biiti krvi, pa ni značajnijih  bolova. Nije da me ne boli, kaže ona, ali ta bol mi u ovom trenutku prosto godi. Nastavim i dalje da ga guram, dok jednog trenutka ona odreagova – pa on je otišao do kraja. Uh, rekoh, neka je sa srećom, božanstveno je. Vagina ti je veoma uska, a nije ni duboka previše pa glavićem dodirujem grlić tvoje materice, to je to što si ti osetila da je otišao do kraja.

Ne znam koliko je vremenski trajao taj najmedeniji moj seks, i osećam da ću da svršim i želim da to bude u njoj, dakle, da ga ne vadim. Pitam je da li da rizikujemo svršavanje unutra, a ona  ćuti, što sam protumačio da odobrava. Kada sam počeo da je špricam – to je trajalo nenormalno dugo, prosto sam je punio spermom, jer su moji testisi, kao što sam već napred napisao, bili prepuni sperme od  seksualne požude sa koleginicom  još dok sam bio na Divčibarama.

Nakon što izručih svu spermu, ona me obrgli rikama i nogama, i nastavi da me jako i dugo steže. Šta reći – neopisivo blaženstvo!.  Veli da nije mogla ni sanjati da će joj ovaj prvi seks biti toliko sladak. Ipak, iako se tako osećala i podrhtavala od seksualne prijatnosti, ona tada nije imala orgazam u pravom značenju te reči (to smo oboje i konstatovali kasnije kada je imala potpuni orgazam), što je i razumljivo jer je tada imala svega 18 godina – devojčurak. Ne znam još koliko puta smo imali seks te noći, ali znam da uopšte nismo spavali tokom noći. I pored toga što smo se tuširali posle svakog seksa – posteljina je bila sva isflekana od sperme i drugih seksualnih izlučevina. Od tada, nas dvoje smo koristili svaku priliku da budemo sami i da se neodložno kresnemo. To je potrajalo više  godina, odnosno sve dok se nije udala i počela da rađa decu.  Iako više nas dvoje ne upražnjavamo seks iz naznačenih razloga, to ne znači da ne želimo, i volimo se i dalje istinski. Ona često javno kaže – da smo se nas dvoje uvek izuzetno slagali, i da se nismo nikada posvađali. A ja bih dodao – mi smo jedno drugo prosto romantično voleli i želeli, pa shodno tome i veoma slatko seksali. Ja sam njoj bio prvi muškarac u seksu, a vele – da to žene nikada ne zaboravljaju. Možda ona mene zato ne prestaje da voli. Zašto ne, ljubav je nešto uzvišenije od samog seksa.

Share Button
(Visited 466 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

18 − thirteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.