Katarina je profesionalna sponzoruša, zarađuje preko 4.000 evra mesečno, a zbog jednog detalja će vam se PREVRNUTI ŽELUDAC!

Katarina je profesionalna sponzoruša, zarađuje preko 4.000 evra mesečno, a zbog jednog detalja će vam se PREVRNUTI ŽELUDAC!
Share Button

Po njenim rečima, sponzori mogu da se definišu kao bogati, stariji muškarci koji velikodušno nagrađuju mlade žene u zamenu za njihovo društvo ili seksualne usluge.

Katarina (23) ima dugotrajni aranžman sa čovekom koji je u svojim šesdesetim godinama, i kaže da je “vredan truda”.

Ova studentkinja imala je, tokom poslednje tri godine, više od dvadeset sponzora koji su joj finansirali studije, pošto nije mogla sama da se izdržava. Ona je otkrila da je najčudniji seksualni zahtev dobila od starijeg “tatice” sa neobičnim fetišom.

– Daje mi mesečni džeparac u iznosu od 4.566 evra i to je dugotrajni aranžman – izjavila je za lokalne medije.

– Uzbuđuje ga da ga obrišem posle velike nužde, ali taj novac je vredan truda – dodala je ona. Katarina je postala sponzoruša, pošto je videla uputstvo na JuTjubu o kompaniji koja se bavi upoznavanjem starijih muškaraca sa mladim devojkama.

To je sajt za upoznavanje, gde sponzoruše “dobijaju luksuzan život, odvode ih na skupe večere, egzotična putovanja i daju im džeparac” u zamenu za njihove “usluge”. Katarina kaže da morate da budete spremni na intimnost sa muškarcima, čije se godine kreću od ranih tridesetih do kasnih šesdesetih.

– Zaista bi bilo naivno očekivati da pronađete sponzora koji će vam dati novac u zamenu za prijateljstvo ili samo druženje, to je pogrešan koncept – navela je ona.

Ona je ispričala kako je odlazila da vidi “sponzore”, nakon borbe da sastavi kraj sa krajem.

– Novac je bio faktor koji je uticao na moje mentalno zdravlje i činio mi život očajnim – rekla je Katarina.

– Jednom me je muškarac pitao da li bih mogla da se nađem s njim u njegovom automobilu i pokažem mu moje međunožje za 114 evra. To je smešno! – ispričala je ona.

AUTOR: 

PrFoto: Shutterstock
Share Button
(Visited 1.193 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *