Iz osvete sam zavela dečkovog oca, sad ne mogu da ga se rešim

Iz osvete sam zavela dečkovog oca, sad ne mogu da ga se rešim
Share Button

Pristala je na seks da bi se osvetila dečku zbog prevare, i od svog života napravila pakao!

U kolumni britanskog nedeljnika „The Sun“ objavljena je nesvakidašnja ljubavna priča. Anonimna devojka poslala je svoju intimnu ispovest.

„To je bila najgora odluka u mom životu i sad mi preti da će reći mom dečku ako opet ne spavam s njim. Pre dva meseca dečko me za 22. rođendan odveo u prelepi restoran. On ima 23 godine. Posle toga smo otišli kod njega na malo rođendanskog seksa koji je bio fantastičan. Sledeće jutro sam doživjela šok. Rekao mi je da ima nešto da mi kaže. Bila sam zaprepašćena kad mi je priznao da se viđa s još dve žene i da s njima ima odnose. Rekao mi je da mu je žao i da je shvatio da sam ja ona s kojom želi da bude. To je bio i razlog zašto mi je priznao druge veze. Hteo je novi početak. Ne da sam bila ljuta, nego sam pobesnela. Rekla sam mu da mi pozove taksi i otišla sam iz stana. Ceo dan me je zvao i slao poruke, ali ja sam ga ignorisala“, započinje svoju priču anonimna devojka, koja je smislila i način da se osveti nevernom dečku.

„To veče sam nazvala njegovog tatu i pitala ga je li za piće. Bio je iznenađen, ali je pristao. On ima 43 godine, ali izgleda mnogo mlađe. On i mama od mog dečka su razvedeni godinama“, pisala je ova devojka koja se ubrzo našla sa dečkovim ocem. Ona je priznala šta je njegov sin uradio, na šta je tata strasno poljubio. Pitao je da li bi htela da ode kod njega i ona je pristala.

„Nabacivao mi se. Rekao mi je da je znao da je samo pitanje vremena kad ću shvatiti da želim njega, a ne njegovog sina. Posle toga mi se i nije baš sviđao, ali sam pristala na seks. Bila sam na ivici suza i nisam mogla da dočekam da pobegnem iz stana. Te iste večeri sam se pomirila s dečkom. Iako zna da smo ponovo zajedno, njegov tata mi stalno šalje poruke i traži da se ponovo nađemo. U zadnjoj poruci mi je čak i pretio. Napisao je da će sve reći svom sinu ako ne pristanem na seks“, napisala je ova devojka koja posle svega želi da nastavi sa svojim izabranikom.

AUTOR: 

 Foto: Shutterstock
Share Button
(Visited 2.905 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

three × 2 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.