Ispovest:Deda od 70 godina me lagao da je milioner,da ima jahtu…

Ispovest:Deda od 70 godina me lagao da je milioner,da ima jahtu…
Share Button

“Jedan deda od 70 godina me slagao da je vlasnik velikih kompanija, da ima jahtu i veliku vilu, spavala sam s njim tu noć, a onda…”

Jedna devojka je odlučila da podeli svoju ispovest. Kazala je da se nikada jadnije nije osećala kada je upoznala jednog čoveka koji ima prema njenoj proceni preko 70 godina.

Nije odmah znala ko je u pitanju, on se njoj predstavio da je vlasnik velikih kompanija, kao i da im veliku jahtu, a živi u vili pokraj obale. Ona je s njim odmah spavala tu noć u jednom hotelu, čuli su se svaki dan, a on je uvek imao neke izgovore.

“Nakon toga, prošlo je deset dana, a ja sam otišla na pijacu da kupim neke osnovne namirnice.Kada sam se pojavila ispred jedne tezge, viela sam njega kako prodaje krompire, odnosno voće i povrće.

Zaprepastila sam se!Shvatila sam koliko sam ispala jadna i ponižena, sama sebi sam se zgadila jer sam završila u krevetu sa čovekom koji mi može biti otac po godinama. Šta imate reći na ovo?”

Da li možete zamislii svoje dete, svoju kćerku da trči za nekim ko može otac, deda da bude, a one opet zbog novca idu za takvim, a kasnije se kaju kad vide da nije sve u novcu, zar ne?! Kako vi na sve to gledate, da li se i vi iznervirate kada čujete da je neka mlada iskorištena, da su je slagali da su vlasnici velikih fabrika, firmi, a oni su ili obični radnici ili nezaposleni, ali su uspeli na laž i šarmiranje da zavedu duplo mlađe devojke

Ovakvih slučajeva imamo sve više i više u svetu, u krevetu završavaju sa mnogo starijim od sebe, sve radi novca?! Šta kažete na ovo, poznajete li vi ovakve slučajeve ,vaš komentar je?

 

Share Button
(Visited 6.788 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

2 × five =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.