ISPOVEST ŽENE KOJA JE BILA DEVICA DO SVOJE 41 GODINE: Nije se čuvala za BRAK, a evo kako joj se dogodio PRVI PUT

ISPOVEST ŽENE KOJA JE BILA DEVICA DO SVOJE 41 GODINE: Nije se čuvala za BRAK, a evo kako joj se dogodio PRVI PUT
Share Button

Govoreći o tome zašto je odlučila da sačuva svoju nevinost, Amanda je za BBC otkrila kako je prvi dečko ostavio zbog drugih žena.

Žena koja je čekala na seks dok nije napunila 41 godinu otkrila je da sa suprugom očekuje prvo dete.

Amanda Makreken (42), spisateljica iz Kolorada, je otkrila da čeka pravog muškarca za seks u TV emisij voditeljke Kejti Korik tokom 2014. godine.

U leto 2018. godine Amanda je konačno upoznala svoj „pravog“ – bubnjara po imenu Dejv- i 10 meseci kasnije, prvi put je s njim imala seks tokom romantičnog odmora u Francuskoj Polineziji.

Srećni par se venčao dva meseca kasnije, a Amanda je na Instagramu prošle nedelje objavila da je trudna četiri meseca.

Govoreći o tome zašto je odlučila da sačuva svoju nevinost, Amanda je za BBC otkrila kako je prvi dečko ostavio zbog drugih žena. Priznala je da je prvih nekoliko decenija odlučila da će joj, ako će je opet neko ostavi, barem ostati devičanstvo. Govoreći o tome kako je izgubila nevinost, rekla je:

– Vredilo je pričekati, ali ne onako kako bi ljudi mislili. Seks je bio sjajan, ali putovanje nikad nije bilo vezano za seks. Sada sam u ljubavnoj i posvećenoj vezi sa muškarcem koji mi može ponuditi ljubav.

https://www.instagram.com/p/BsweeXHlOje/?utm_source=ig_embed

Amanda je nedavno rekla za Huffington Post kako je bila intimna sa više muškaraca u potrazi za ljubavlju, ali nikada nije imala seksualne odnose sa njima. Rekla je:

– Do svoje 40 godine izlazila sam sa preko 100 ljudi. Dok sam bila intimna s preko 50 muškaraca, nikad nisam imala seksualne odnose sa bilo kojim od njih. Nisam čekala na brak iz verskih razloga.  Znala sam u svom srcu da želim doživeti seksualni odnos u obostrano ljubavnoj i posvećenoj vezi. Ta veza se jednostavno nikad nije uspostavila. 

Opisujući svoj prvi put kao ‘razigran i nespretan’, priznala je da je strast ‘rasla’ dok je par nastavio da ‘vežba’ tokom celog dana i odmora. Dejv je zaprosio dva meseca kasnije, a Amanda se pridržavala svoje odluke da pričeka, objašnjavajući da se „nikada nije radilo o seksu, već o čekanju da dođe pravi čovek“.

(Espreso.rs/Daily mail)

Amanda Makreken, Foto: Instagram printscreen
Share Button
(Visited 62.195 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *