ISPOVEST UGLEDNOG DOKTORA: Kako sam MLADOJ MEDICINSKOJ SESTRI dao jaku INJEKCIJU!

Share Button

doktor

Sa svojih 45 godina i 17 godina rada u bolnici, imam vec prilično jebačkog staza. Znate kako je, noćne smene, rasne medicinske sestre, iako sam srećno oženjen, nikada do sada nisam odoleo.

Izgleda da sam privlačan ženskom svetu, a i zašto da krijem, dobro jebem, te nije bilo žene u kolektivu koju nisam povalio. Bilo je tu svakakvih, ali ja bas birač nisam. Onda se pojavila mlada bolničarka Tanja. U svojim dvadesetim izgledala je fenomenalno. Kratka plava kosa, lepo lice, izuzetno zgodna, sise i pozadina su i te kako obećavale. Njen izgled i činjenica da je nova, bilo je izazov za mene. Često sam je krišom posmatrao razmisljajući kako bi se ponašala na mome kurcu.

Ono što me je sputavalo da joj zavučem ruku u gaćice je bilo to što mi je izgledala nekako nevino, a i nikada nije prihvatala dvosmislene zajebancije kao druge zene u kolektivu. Čak sam pomislio da do sada nije bušena. Međutim prevario sam se. Pokazalo se da je mala prava nimfa. Jedne noći kada smo zajedno bili na dežurstvu, otišla je da pogleda bolesnike.

Ne znam ni sam zašto krenuo sam za njom. Našao sam je u sobi kod cica Milana koji se ponovo uneredio. Posao bolnicarki je ponekad stvarno sranje. Ovoga puta se samo upisao u krevet. Gledao sam je iza odskrinutih vrata kako mu menja posteljinu, a matori dripac joj je trazio da ga opere. Na moje cuđenje kada je on legao na krevet, bez pogovora mu je strgla pidzamu i pocela sunđerom da ga pere. Zatim ga je na moje jos vece čuđenje uhvatila za kurac i počela da mu drka!

Matori se nije dao iznenaditi. Jecao je, zaneseno gledajući negde u daljinu. Nije mu dugo trebalo i poceo je da štrca spermu. Za jednog matorca, imao je dobar štrc i dobro joj zalio ruku. Ona je mirno oprala ruke u kupatilu i samo izustitila jedno veselo eto poput omladinke koja je izvrsila dobro delo jednom starcu!

Brzo sam otrčao do kancelarije, odlučivši da joj konačno priredim pravu sačekušu. Moje koplje je bilo spremno! Ušla je sa onim njenim izrazom lica kao da se nista nije desilo, ali je sada nju čekalo iznenađenje. -A, drkas mala sirotim pacijentima!-rekao sam cereci se. Malo je zastala a onda rekla sasvim mirno: -Da li bi i siroti doktor želeo da i njemu malo drkam?

-Siroti doktor bi više voleo da mu popušiš.- spremno sam odgovorio.

 Kao da je to shvatila kao komandu, spremno je klekla ispred mene, ja sam odmah ustao i raskopcao mantil i pantalone. Jednom rukom sam je pomazio po kosi i licu, a drugom joj ga stavio u usta. Mala očigledno mnogo voli kurac jer ga je vrlo brzo progutala celog i pušila tako dobro da sam svojski uživao.

 Naslonio sam se na stocic iza mene da bi mi bilo ugodnije. Na momente sam joj hvatao glavu i gurao ga što dublje. Osećaj je bio predivan. -Oooh, mala, puši ga, puši mi kurac- jecao sam- pogledaj me!

Pogledaj me dok mi ga sisaš! Pogledala me je svojim plavim okicama dok me je zadovoljavala ustima, i to je bilo neviđeno popaljujuće.

Morao sam opet da joj ga uguram celog, da ga celog oblize. Rekao sam joj da me toliko pali da ću da joj svršim u usta, na šta ga je ona na momenat izvadila i rekla da to zeli, da to nikada nije probala.

 Nije mi bilo tesko da joj istrcam spermu u usta, i onako sam se već nekoliko puta suzdržavao da to ne uradim.

Uskoro sam osetio da ću da svršim i počeo sam da je punim. Nije joj se dopalo pa me je odgurnula, ali sam joj ipak svršio po licu, što je za mene bilo jednako dobro. Još uvek se nisam sasvim smirio od orgazma, a ona je otrčala u kupatilo da se umije. Neverovatno, ali bio sam izgleda toliko napaljen, da sam mogao opet skoro odmah. Osećao sam se kao glupi klinac. Kada se vratila, onako oslonjen na sto, sa spuštenim pantalonama i uzdignutom karom, rekao sam kroz meni svojstven zlokoban osmeh: -Vreme je da ti siroti doktor da injekciju! -Zar vec?- upitala me je kao zblanuta, ali se videlo da joj je drago što ne mora dugo da čeka da ga dobije. -U ovom slucaju se preporučuje hitno lečenje!- nastavio sam da se zezam.

Prišao sam joj i poćeo da je mazim svuda ljubeći je po finom, tankom, dugačkom vratu. Ruke su mi se najviče zadrzavale na njenoj obloj bulji. Onda sam je podigao, tako da me je ona zagrlila i stegla nogama oko struka i odneo do stola gde sam je postavio na leđa.

Zadigao sam joj suknjicu, stavio noge na moja ramena i pomerio bele gacice u stranu. Prvo sam joj sa dva prsta pomazio muf koji je bio plav što me je i te kako napalilo. Pičkica joj je bila vlazna i to sam iskoristio da joj nabijem prvo srednjak, a onda jos jedan prst. Malo sam prstima opipao situaciju, a onda drugom rukom usmerio i ugurao kurčinu. Jeknula je i ja sam počeo da ga nabijam. Držao sam je za noge i jebao dok se ona uvijala, stenjala, povremeno gotovo vriskala!

 Po neki put bih se sagnuo do nje, raskopčao je, ljubio joj sise i vrat. Onda me je ona pitala da li želim da mi sedne na kurac. Prihvatio sam. Legao sam na sto a ona me je opkoračila i nasadila se. Divljački se nabijala, mislio sam polomiće mi ga. Toliku sam slast osećao da su mi obe noge bilo praktično odignute od stola.

Osećao sam da ću svršiti svakog momenta. Uhvatio sam je za struk obema rukama i nasadio na kurac do jaja istovremeno je puneći tako obilno kao da uopšte pre toga nisam svršio. Tanja i ja smo se jebali još puno puta posle toga. Ne mogu da kazem da je sve nakon toga bilo jednako dobro, ali su mi svakako noćna dežurstva sa njom postala omiljena!

ISPOVEST SEKSI KONOBARICE: Kako sam oralno zadovoljavala mušterije!

 

Imam 26 godina, a već sam 7 godina u braku sa čovekom starijim 11 godina od mene. Kada sam se udala, možda je malo čudno, ali bila sam nevina. Iako sam imala dosta iskustva u oralnom i ručnom zadovoljavanju muškaraca nekako sam uspela da sačuvam ono glavno nedirnutim, i to je kasnije i presudilo da se relativno dobro udam i pored svih glasina o mojim pušenjima kurčeva…

Ali već posle godinu dana braka shvatila sam da nije sve samo u udaji i da ima još dosta toga što želim probati. Radila sam u jednoj kafani u mom mestu i to mi je davalo oduška, stalno flertovanje sa gostima davalo mi je osećaj neke slobode, a bo’me i dobar bakšiš.

Mnoge žene se prave da im pipkanje i dobacivanje smeta, ali tvrdim da nema lepšeg osećaja za jednu ženu od toga kad vidi da privlači mnogo muškaraca, tako da možda zvuči nerealno, ali mene je taj posao ispunjavao. A plus što sam imala tu sreću da mi muž nije bio kafanski čovek tako da sam na svom radnom mestu bila totalno bezbrižna, sve do jedne večeri i seksa koji ću pamtiti zauvek.

Bila je subota veče, kao i uvek uživo muzika, ali te večeri nešto manje ljudi nego obično, tako da sam celo veče presedela za stolom sa komšijom sa kojim sam ranije bila u vezi i sa njegova 4 drugara koja sam znala samo iz viđenja. Bila sam, kao i uvek, izazovno obučena, na sebi sam imala belu bluzu sa povećim dekolteom, crnu kratku mini-suknju i crne najlon hulahopke koje su se jako sijale, i naravno, visoke štikle… Celo veče su svi gledali u mene, ali niko nije pipao, alkohol im je bio važniji.

Srđan i društvo su celo veče pili i čašćavali i mene i sve koji su bili prisutni i to me je malo fasciniralo, jer su dosta para trošili, a i moj bakšiš je bio poveliki. Negde posle 2 sata uveče ostali smo unutra samo ja i oni. Pošto je i muzika završila ustala sam i zamolila ih da naplatim i ostatak ako može pa da zatvaram polako, na šta me je Srđan polako uhvatio za ruku i rekao: „Čekaj komšinice, sedi još malo kod mene“, i postavio me kod njega u krilo i odmah stavio svoju ruku na moje koleno uz komentar: „Auu komšinice ala su te oznojile čarapice“.

Bila sam malo zbunjena ali se nisam bunila, sve dok nije rekao ostalima: „Ovo je moja komšinica i ujedno najbolja pušačica kurca u okrugu“. Brecnula sam se, skočila i rekla „Šta pričaš to, Srđane?!“. On se samo nasmejao i odgovorio: „Pa istinu, komšinice draga“

Iako sam znala da priča istinu pravila sam se da sam ljuta i otišla iza šanka. Oni su ustali i krenuli ka izlazu, a Srđan je prišao i rekao mi: „Dobro, izvini komšinice, nisam hteo da te uvredim, ’ajde da te odbacimo do kuće“, pogledala sam ga onako ispod obrva i rekla: „’Ajde, ali nemoj da se to ponovi komšija…“

Kada smo došli do kola tek sam onda videla da su oni svi sa jednim kolima i odmah sam upitala: „Pa kako mislite da svi stanemo unutra?“, na šta je Srđan rekao: „Ma ne brini se komšinice, veliki je auto“. Ušli su svi unutra i na kraju Srđan me je uhvatio za ruku i ponovo stavio na zadnje sedište kod njega u krilo.

Sela sam i krenuli smo. Gotovo da nismo pošli kako treba, osetila sam kako ispod mene Srđan raste, neprijatnost je bila veća samim tim što sam bila u mini-suknjici i osećala sam kako bukvalno Srđanov kurac stoji između mojih butina. Pokušavala sam da se migoljim ali njega kao da je to još više dražilo, da bi u jednom trenutku malkice me podigao i zavukao ruku ispod.

Osećala sam kako pokušava da otkopča šlic, i svi moji pokušaji da ga sprečim su bili uzaludni. Odjednom, osetila sam kako je njegov kurac izleteo kao iz katapulta među moje butine. Bilo mi je jako neprijatno, osećala sam da crvenim, stiskala sam noge što sam više mogla kako drugi ne bi videli Srđanov kurac između mojih nogu.

Ali, nije bilo potrebe da ga vide, očigledno da je to bilo dogovoreno, odjednom momak do mene je zavukao lagano ruku među moje noge i krenuo da me lagano masira. Nisam znala šta da kažem, ćutala sam i pomalo se migoljila, ali spasa nije bilo, momak do mene je izvadio svoj kurac i lagano mi stavio moju ruku na njega, i rekao tiho: „Drkaj ga, srećo“.

Ne znajući šta da radim uhvatila sam ga lagano i krenula da mu prevlačim kožicu. Bio je baš vlažan, kožica je išla kao podmazana. Drkala sam mu i samo čekala kad ćemo doći do moje kuće. Ostala trojica su se pravila da ništa ne vide, a Srđan je bio sve agresivniji. Mazio mi je ribicu preko čarapa i s vremena na vreme bi udario svojim kurcem od moje butine.

Posle par minuta igre konačno stižemo u moju i Srđanovu ulicu. Stali su ispred Srđanove kuće koja je odmah do moje. Čim smo stali, ja sam izašla k’o ošurena, nigde nije bilo nikoga, svi su spavali, za mnom iz kola je izleteo Srđan i rekao: „Gde si ti pošla kurvo, dobila si brdo bakšiša i napalila si nas a sad bi da ideš?“. Za njim su izašla i ostala četvorica.

Pokušala sam da objasnim Srđanu kako to ne volim i kako će me videti muž ali njega to nije interesovalo, uhvatio me je za ruku i ubacio nazad u auto da sednem tako da su mi noge bile napolju. Odmah je prišao i stavio mi svoj kurac ispred nosa i rekao: „’Ajd’ sad kurvo da opravdaš bakšiš“.

Bila sam jako uplašena, i prihvatila sam njegov kurac u ruke. Počela sam lagano da mu dudlam, kurac mu nije bio veliki, ali je bio zaista uredan i čist.

Uvlačila sam ga u sebe što sam lepše mogla misleći da ću posle toga biti slobodna. On nije više ništa pričao, zabacio je glavu unazad i počeo lagano da stenje. Ostala četvorica su povadila svoje kurčeve i krenuli da ih drkaju. Pokušavala sam da na to ne obraćam pažnju i u glavi mi je bilo samo da zadovoljim Srđana pa da idem kući da legnem pored svog muža, ali očigledno da to nije bio i njihov plan.

Čim je Srđan svršio, i napunio mi usta svojom spermom, prišao je drugi momak, pružio mi maramicu da obrišem sa brade Srđanovu spermu. Čim sa obrisala spermu od Srđana odmah ga je zabio u moja usta. On nije želeo da ga ja zadovoljim, uhvatio me je čvrsto za glavu i nabijao ga je gotovo dokle je mogao.

Njegov kurac je bio dosta veći od Srđanovog, i krenule su mi suze na oči, što zbog kurca koji se nabijao u moje grlo, što zbog poniženja koje trpim gotovo na pragu mog porodičnog doma, ali to njih nije interesovalo.

Odjednom me je zaslepela svetlost; pogledala sam i videla Srđana kako mobilinim snima ceo čin. Bila sam zaista ponižena dok sam sedela na zadnjem sedištu i čekala da priđe sledeći, svršavali su u moja usta i po mom licu jedan za drugim.

Kada su završili krug jebanja mojih usta opet mi je prišao Srđan, dao je mobilni momku iza njega, i gurnuo me pozadi. Pala sam na leđa a on je uhvatio moje noge i jednu postavio na prednje sedište, a drugu na zadnje. To je već bilo i za mene previše; počela sam plakati i moliti ga da me pusti, ali nije vredelo. Zadigao mi je guzu i svukao malo najlonke, jedino što sam uspela da kazem je: „Srđane nisam zaštićena, ne svršavaj u mene“.

Odgovorio je kratko: „Pa nisam lud“ i bez ikakve suvišne priče se sjurio u mene. Počeo je od samog starta brzo i žestoko da me trpa. Odjednom su se otvorila i druga vrata iznad moje glave, i jedan od ostalih u redu je prišao i lupio me svojim kurcem preko čela, i rekao: „Zini kurvo, kad uzimaš pare ne praviš se fina“.

Otvorila sam usta a on se još jednom sjurio u njih. On i Srđan su se žestoko zabadali, jedan u usta durgi u picu. Srđan je bio totalno van sebe, jebao me je i skičao od zadovoljstva, non-stop mi je govorio kako će od sad da me jebe stalno, i da od tog trenutka postajem njegova kurva…

Srđan me je trpao veoma kratko, a onda ono što nikako nisam zelela; počeo je da se grči i trza, počela sam vrištati: „Srđane vadi ga brzo“, ali nije vredelo. Svršio je do poslednje kapi sperme u mene, osetila sam topli mlaz kako prolazi kroz mene, počela sam ga udarati po grudima vikajući: „Srđane, Stoko!“, ali njega to nije mnogo potreslo.

Izvadio ga je i obrisao o moje hulahopke, okrenuo se prema ostalima i rekao: „Jbg, napunio sam kurvu, svršite i vi u nju, pokrijte me da ne može sutra da tuži za svoje kopile“.

Ostali nisu bili baš srećni, jedan je prišao i pljunuo me uz reči: „Kurvetino prljava, ja ovu kurvu da jebem neću“ i seo je na prednje sedište kao da sam ja bila kriva za nešto. Plakala sam ali nisam smela da se podižem. Čekala sam da vidim ko je sledeći.

Posle kraće rasprave Srđan je ubedio još dvojicu da se izređaju. Čim je prišao sledeći i nabio kurac u moju picu punu Srđanove sperme počeo je da se prema meni ponaša kao neprijatelj. Imao je podeblji kurac, nabijao ga je najjače što može, psovao me je zbog toga što mu je bilo neprijatno u Srđanovoj spermi.

Ostala sam u tom položaju čekajući da vidim ko je sledeći ali sledećeg nije bilo. Ljuti momak sa prednjeg sedišta je ustao i grubo me podigao, i bukvalno izbacio na travnjak ne dajući mi šansu ni da se obučem. Ustala sam i ponovo počela da plačem. Uplakana i umazana od sperme počela sam da se brišem i oblačim.

Kad sam se obukla osećala sam kako su mi gaćice i čarape pune sperme. Osećaj je bio grozan ali srećom bila sam blizu kuće. Srđan se pozdravio sa četvoricom u kolima, dok meni nisu rekli ni zdravo, samo su svirnuli sirenom dugim tonom i dali gas.

Odjednom se upalilo svetlo na mojoj kući, i ja sam se sledila. Srđan je otišao ka svojoj kući, a ja sam ostala sleđena na sred ulice ne znajući kako da uđem u kuću. Na vratima me je sačekao muž, ja sam samo besno prošla pored njega, pravdajući se kako mi je bilo užasno teško veče. Dal’ što je bio sanjiv ili ko zna šta, ali izgleda nije baš bio zainteresovan, na moju sreću, ko me je to dovezao. Vratio se u krevet, a ja sam u kupatilu dugo prala veš i sebe od sperme i razmišljala kako će moj život teći posle ovoga…

Share Button
(Visited 820 times, 3 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

twenty − 6 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.