ISPOVEST OŽENJENOG MUŠKARCA: Kako me je VULGARNA MATORKA dovela do RAZVODA!

Share Button

seks

Naravno, nisam ostao kratkih rukava te večeri.Posle ženine avanture, tj uspeha u muvanju, sexu itd, imao sam neodoljivu želju za žestokim revanšom, ali nisam želeo da srljam jer na silu nema ništa.Prenoćilo je sve to, jer je bilo poprilično kasno.

Sutradan uveče izašli smo, popili piće zajedno, a zatim sam ja krenuo u kratku šetnju….moja draga je krenula zamnom onako nezainteresovano;).

Primetih u malom lokalu damu od nekih 45 godina, u dobroj formi, ne vulgarno obučena, latnja plava haljina ispod koje su se nazirale bujne obline.Jako prijane spoljašnosti, neverovatan spoj šarma i lepote.Odavala je utisak usamljene dame, koja je zapravo ovde došla sa nekim jasnim ciljem.Nisam se libio, prošao sam kraj nje tražeći mesto za nekim stolom, i namerno je zakačio ovlaš…“.

Uh….oprostite, nešto sam se zamislio, stigao me je i umor, tek sam doputovao“.Ništa ništa….odgovorila je, svakom se to desi.Upitao sam mogu li sesti i popiti kafu zajedno sa njom, potvrdno je odgovorila, i blagim osmehom ispratila moj svaki pokret.Krenuli smo u laganu priču, rekla mi je da sutradan putuje, da je obaveze čekaju kući i njen suprug:).Upitah je za decu, odgovorila je da muž nije podoban, ali da je sa njim ipak jer ga voli i ceni.Prostrujalo mi je kroz glavu…pa da, došla je ovde da pokuša poslednji put…..puno dama je“banja okrepila“;),te su uspeli proširiti porodicu.Posle kafe, popili smo i par konjaka, oči su joj se zacaklile….to je bilo to, još par poteza i bingo.Ah da…..supruga je isplazila jezik hahaha, gledala je bespomoćno skoro ne verujući svojim očima.Mislim da je htela reći“dosta, ok, pobedio si“….ali neeeee, morao sam do kraja ići.I kako to obično biva, ponudih se da je otpratim…naravno sa namerom da te večeri bude moja.I bila je……..Ušli smo u stan, pustila je muziku na laptopu…..prišao sam, i pitao da ukrasimo ovo veče jednim plesom.Pripila se uz mene….obraz na mom ramenu, moji prsti su klizili….šarali nežno po leđima….prijalo joj je…Pogledala me je….poljubac…nežan kao svila, tim punim ustima.Moje šake si kliznule na bedra…..takve obline se retko viđaju…Nežno sam je spustio na krevet, ljubili smo se, ali zaista tako nežno…kao ono prvi put.Mirisala je na svežinu, opijala je pojavom.Za tren bili smo nagi, imala je bujne grudi, takve nikada nisam video, kukovi, guza…..

Ušao sam lagano u nju…..uzdahnula je duboko,pogledala me pravo u oči poluotvorenih usta…kao da je želela reći…da….to mi treba…tebe želim.Uzimao sam je i sa boka, od pozadi…bila je na meni….utisak da je svršavala u naletima.I zaista…….nije mi dozvolila da ga izvadim….pripila me je uz sebe jako……“molim te….napuni me“…nije trebala 2 puta reći…….uradio sam to kao nikada do tada.Ostali smo još zajedno, mazio sam je i ona mene, znali smo da se nikada nećemo više videti…ali da će uspomena ostati večno…ona koje se sećamo sa osmehom.

Nismo čak ni brojeve telefona razmenili….pa da…bilo bi i glupo, jer ja svoju ženu volim, a i ona svog muža…ne treba to kvariti.Eto…od mene toliko…I da posle sam se primio jako da sam hteo da se razvedam, mislim da bi ona vrlo rado pristala da je moj penis prca do kraja života…

SEKS ZA PAMĆENJE: Ovako je gospodin Veliki LIZAO orošenu MAČKICU!

 

Prošlo je nedelju dana od moje prve BDSM avanture. Masturbirala sam svaki dan prisećajući se detalja. Ustvari, stalno su mi se u fleševima vraćale scene tako da se dešavalo da na poslu ili na kafi s drugaricama ovlažim toliko da mislim da će mi probiti kroz odeću. Nekad ne bih izdržala, pa sam trčala u toalet da masturbiram.

Jednog dana je stigao sms od Velikog, da li sam slobodna uveče da odemo na večeru. „Opet ćemo da se igramo?”, pitala sam. „Ne, samo ćemo da večeramo, sami.” Zbunila sam se, ali pristala. On je svakako bio najzgodniji od njih trojice.

Odlučila sam da se pristojno obučem, ali ipak izazovno. Kad je došao po mene, na sebi sam imala usku crvenu haljinu do kolena, s dubokim dekolteom, s crvenim pušap brusom ispod, i crvenim tangama. Bilo je već toplo, pa sam obula sandale s visokim štiklama na bose noge.

Kad sam ušla u kola, nago se prema meni i nežno me poljubio u usta. Bradavice su mi se odmah ukrutile.

Otišli smo u restoran, večerali, pili vino i opušteno ćaskali o svemu i svačemu. Bio je zanimljiv sagovornik. Potpuno sam zaboravila kako smo se ustvari upoznali. Nismo pominjali seks ni ono divljanje s njegovim kolegama.

Kad smo krenuli, predložio je da odemo kod njega na još jedno piće, ali samo ako ja to želim. Na trenutak sam pomislila da bi bilo pristojno da odbijem posle ovakve večeri, ali nisam mogla da odolim.

Ušli smo u stan i on mi je ponudio da sednem na udoban dvosed, dok je sipao vino. Pustio je laganu muziku i seo preko puta mene na fotelju. Stan je bio sređen s ukusom, kao da ga je žena uredila i meni je izletelo pitanje gde je gospođa? „Nema gospođe”, rekao je. „Ali…”, nastavila sam s namerom da postavljam još pitanja. Prekinuo me je: „Nema gospođe, ponavljam, zato si ti tu”.

Nisam mogla da verujem, mislila sam da me doživljava kao fufu koju je pokupio usput za perverzne seksualne igre i da nikako nisam neko koga bi doveo kući ovako. Kao da mi čita misli, rekao je da misli da sam ja mnogo više od onog što smo radili i da ga je osvojila moja energija i maštovitost, a ne moja pička ili način na koji mu pušim kurac. Tim rečima! Gledala sam ga zapanjeno.

Nastavio je da priča kako je tu bilo raznih finih žena u njegovom životu, ali ni jedna se nije zadržavala upravo zbog njegove želje da pomera granice u seksu. Bilo je i onih koje su pristajale da zbog njega učestvuju u swing avanturama ili s još nekim muškarcem, ali nisu uživale u tome, radile su to samo da bi on bio zadovoljan. A njemu se to nije dopadalo, nije hteo robinju pored sebe.

Bila sam opijena vinom i njegovom pričom. Ustao je i podigao me nežno za ruku. Zagrlio me i počeo da se njiše u ritmu muzike. Plesali smo pripijeni, nežno mi je ljubio vrat i klizio rukama po leđima.

„Samo sekund”, rekao je i otišao u sobu pored. Brzo sam podigla čašu i ispila ostatak vina, da sakrijem zbunjenost. Brzo se vratio i nastvaio da pleše sa mnom, milujući mi ramena i kosu, dok je njegov jezik nežno klizio po mojim usnama.

Bili smo čvrsto pripijeni i osetila sam na stomaku kako mu se stvrdnjava kurac. Krenula sam rukom ka njemu, a on je sklonio šapunuvši mi: „Polako”. Njihali smo se lagano ka vratima sobe u kojoj je malopre nestao.

Kad smo ušli skapirala sam da je popalio svećice poređane pored niskog ogromnog kreveta koji bio i jedini nameštaj. Sladak miris vanile mi je golicao nozdrve.

Podigao mi je haljinu i skinuo preko glave. Milovao me je po ramenima i leđima ne prestajući da me ljubi. Raskopčao mi je brus i lagano ga skinuo, a bradavice su se podigle već dobro stvrdnute. Prešao je nežno rukama preko njih, skliznuo niz stomak i prstima lagano pratio liniju gaćica.

Disala sam sve dublje, neverovatno uzbudjena. Opet sam krenula rukama ka njemu, ali on mi ih je spustio i prošaputao: „Opusti se i uživaj”. Okrenuo me je i počeo da mi ljubi leđa, pa me lagano spustio na krevet da legnem na stomak.

Ostavio mi je da ležim malo dok se skinuo. Okrenula sam glavu i videla da mu je kurac već krut a jaja napeta. Opkoračio me je, kleknuo iznad mene i počeo da mi ljubi vrat i da se spušta niz leđa. Ljubio svaki centimetar kože, ramena, ruke, a onda je počeo da klizi jezikom na dole. Kad se spustio do guze, malo sam je podigla, ali je on kliznuo jezikom uz leđa opet.

Izmakao se malo, a onda sam osetila jezik na guzi, lizao je celu, ali samo do ivice tangi. Sad se okrenuo i osetila sam njegov tvrdi kurac na donjem delu leđa dok je njegov jezik klizio unutrašnjom stranom moje butine, niz list do stopala.

Teško sam disala, celo telo mi je bilo napeto. Sad je klizio uz drugu nogu od stopala na gore. Ovlažila sam toliko da sam osećala koliko su mi mokre gaćice. Njegove usne su bile na prevoju guze i nežno je dodirivale. Poskočila sam kad je počeo da mi gricka guzu, sasvim nežno i lagano. Golicalo me je to ali i palilo žestoko.

Okrenuo me je na leđa i spustio jezik na sisu pa je lizao celu i grickao bradavicu, a zatim i drugu. Već sam lagano stenjala od uzbuđenja. Kliznuo je jezikom niz stomak, opet do ivice gaćica i nazad, kružio po njemu, pa se zavukao između nogu.

Raširio mi je noge i sasvim polako prelazio vrhom jezika preko brežuljka i prepona. Cvilela sam u ekstazi kad mi je vrhom jezika dodirnuo klitors. Pa je opet odlutao na brežuljak i gore ka stomaku. Ispod mene je već bio mokar krevet koliko mi je curilo iz napete pičke. Grčila sam se na ivici orgazma. Spustio je opet vrh jezika na klitoris i lagano ga dodirivao. Pička mi se skupljala i širila, a kad je obuhvatio klitors usnama i stegao raširila se i prskala ga obilnim mlazom po licu dok sam ja vrištala u ekstazi tresući se cela.

Uhvatio me je za kukove i podigao dok je za mnom poleteo mlaz sperme. Pustio me je i ja sam se spustila trljajući pičku o njegova jaja dok je mu je iz kurca izletao još jedan dugi mlaz sperme.

Kliznula sam uz njega i pičkom je razvukla s kurca po stomaku, dok se iz nje cedilo. On je pokupio rukom i gurnuo mi prste u usta da ih poližem.

A onda me je povukao i poljubio dok su nam sperma i moji sokići klizili po jezicima.

„Jel’ ti sad jasno zašto si baš ti ovde?”, pitao je zadihan. „Naravno!”

Izvrnula sam se pored njega i tako smo samo ćutke ležali i držali za ruke isprepletanih prstiju.

Share Button
(Visited 413 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

seventeen + ten =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.