Iskusna Mira zna gde da dira: Iskolačila je oči kada je videla mojih 19

Share Button

E ovako, zovem se Milan i imam 19 godina. Ja sam visok 1.92m onako normalno građen (ne mršav-ne debeo) imam smeđu kosu i zelene oči. Ovo se desilo pre 2 godine u tetkinoj kući u jednom selu nedaleko od Bijeljine.

Otišao sam kod tetke na nedelju dana, ali kad sam stigao shvatio sam da nećemo biti sami, nego će tu biti i njena drugarica Mira sa ćerkom. Međutim, Mirina ćerka ostaje samo jednu noć i odlazi, što me je malo i rastužilo jer je ona baš dobra riba onako, na majku je samo mnogo zgodnija i 20 godina mlađa. Ali ajde, ode ona..

Ostali smo nas troje sada. Tetka radi u Bijeljini u jednoj firmi, tako da smo Mira i ja ostajali sami od ujutru pola 8 pa poslepodne do nekih pola 5. I tako, Mira i ja smo pričali o baš svemu za to vreme. Jednom me je pitala kao jel imam devojku (nisam imao), pa tako sve nešto oko toga.. onda mi je rekla kako je sada u boljoj formi nego prije 15-20 god. ali sad nema s kim.

 Rekao sam joj „Ma daj Miro ne zezaj me, ti tako prelepa žena, extra građena, san si svakog muškarca, a nemaš nikoga.“ Onda mi je rekla „Ajde mi reci, ali molim te budi iskren, da li si ikad zamišljao mene dok drkaš ?“

Moram vam reći da sam bez texta ostao na to njeno pitanje, a glupo mi je bilo reći da od kako smo ovde drkam na nju 3-5 puta na dan… samo sam ustao i otišao da se prošetam, bez reči.. Kasnije smo se pravili kao da se ništa nije desilo. Ujutru se budim oko 9:15 i šta vidim- Mira pored mene leži otkrivena, imala je neku majicu za spavanje široku i roze tangice. Ja onako potpuno zbunjen, prodrmam je, ona se probudi. Ja je pitam otkud ona tu, a ona mi kaže „Ustala sam u 15 do 8, tetka ti je otišla, a ja se setila našeg razgovora od juče pa sam došla jer sam stvarno jaako željna sexa, želim da se opustim, ali nemoj ni slučajno da me odbiješ ili pobegneš kao juče !“ Ja naravno sav srećan pristanem i krenemo mi lagano.

Prvo smo se strasno ljubili, jezici su nam čuda činili.. zatim je se spustila, skinula mi gaće iz kojih je kurac već uveliko virio, iskočio je.. iskolačila je oči kada je vidjela kurac od 19cm koji pulsira.. naravno, krenulo je od laganog lizanja glavića, pa pomalo, za nekih minut-dva moj kurac je bio ceo u njenim ustima.. ne znam gde joj stade onoliki, ali znam da je pušila vrhunski.. svršio sam joj, napunio joj i usta i cela faca joj je bila lepljiva. Zatim je ona legla, a ja sam se spustio, skinuo joj gaće, pomirisao ih pa olizao i bacio pored kreveta.

Podvukao sam ruke da joj mesim dupe dok joj ovde od gore ližem tek obrijanu, prelepu pičku iz koje nema šta ne curi koliko je napaljena.. kada je i ona svršila po meni, krenuli smo konkretno: ja sam legao na leđa, ona na mene i polako se nasađivala na moj pulsirajući kurac.. za neke 2 minute mi smo se ljubili (a ona je u isto vrijeme i vrištala), njene ruke su me mazile po glavi, ja sam joj mazio dupe i ona se nabijala na moj kurac… zatim nakon 10ak minuta, ona leži na leđima, noge raširene i savijene u kolenima, ruke me maze po leđima i vrišti kao da je koljem, a ja joj mećem od gore, rukama se držim i sisam joj bradavice, malo jednu- malo drugu. Kad sam osetio da će sperma uskoro, pitao sam je gde želi da je dobije. Rekla je, vrištući „aaaa napuuuuuniiii meeee, svršiiii mii aaaaaa uuu piiiičkuuuu aaaaa jooooojj aaaaa“ i naravno, napunio sam je..

Iz mene je izašlo kao nikad do sada. Zatim smo još malo ležali goli tako na krevetu. Ceo dan smo oboje bili samo u gaćama, a kad god se mimoiđemo u kući poljubimo se.. kad je bilo skoro pola 5, obukli smo se i sve kao da ništa nije bilo.. od tad me je Mira svako jutro čekala u krevetu, kad ja ustanem prcamo se i tako sve vreme dok smo bili tamo.. ostali smo u kontaktu, pa smo se često nalazili u jednom hotelu u Bjelini.

Ja živim u Zvorniku, a ona u Tuzli… viđali smo se do pre 3 mjeseca, ona je partnera našla prije 6-7 meseci, ali prije 3 meseca kad sam ja curu našao odlučili smo da prekinemo odnose. Bez obzira na to, avanturu sa tetkinom drugaricom pamtiću dok sam živ.

Share Button
(Visited 1.420 times, 10 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

1 × 2 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.