Dozvolila sam mužu da spava sa kim hoće: Njegov potez nakon toga NISAM OČEKIVALA

Dozvolila sam mužu da spava sa kim hoće: Njegov potez nakon toga NISAM OČEKIVALA
Share Button

Rešenje za seksualni problem mene i mog muža delovalo je sasvim jednostavno. Problem je bio što nam se želje ne poklapaju od trenutka kada smo dobili decu, a ja nisam tip žene koja će da legne i pusti muža da odradi posao zarad mira u kući.

Ako nisam raspoložena, nema nikakve šanse da će pasti seks. I onda mi je sinulo rešenje.

Hoćeš seks? Dobro, idi i nađi nekog s kim ćeš da ga imaš. Dajem ti „propusnicu“. Provedi se sa nekom drugom. Ta ideja mi se u glavi krčkala godinama, a začela se kada sam počela da se osećam krivom što nemam seks sa mužem i to u peridu kada sam se drugi put porodila. A drugo dete došlo je samo 16 meseci posle prvog.

– Imamo super brak, deca su srećna, on i ja smo srećni. Zašto da to uprskamo jer njemu fali seks? Ako mu je seks bitan, neka ga nađe na drugoj strani – pomislila sam.

Ali, delovalo mi je da cela ta situacija nije fer prema meni, tačnije, prema našem braku. Zašto je brak bez seksa siguran put do razvoda? Zašto nemanje seksa potire sve ostale divne aspekte braka? Zašto je ili sjajan seks ili ništa?

Išla sam i kod psihologa koji mi je rekao da prosto „pregrmim“. Dakle, da imam seks iako mi nije do njega. Rekao mi je da je u zdravom odnosu seks vrlo važan. Rekao mi je da se trudim više, i da ću onda i sama osetiti želju. Rekao mi je da zakazujem sa mužem vreme za seks.

I slušala sam i probala sve to. Mnogo puta sam imala seks sa mužem kada mi uopšte nije bilo do toga. I osećala se odvratno. Zato sam počela da pre toga pijem vino. Oblačila sam seksi donji veš, pila mnogo vina i glumila porno zvezdu, u nadi da će me poneti raspoloženje. Glumila sam, samo da mi muž i okolina ne bi rekli da mi brak propada.

I samo da naglasim za sve koji su sada doneli zaključak da je problem u veštinama mog muža – kada mi je do seksa, seks je fantastičan.

I koliko god da je pustinja u koju se pretvorio naš seksualni život mučila mog muža, mučila je i mene. Zašto sam odjednom postala penzioner? Zašto ne želim svog muža? Da li je moguće da nam je beba upropastila brak? Čak sam testirala i hormone u nadi da ću sve svaliti na njih, ali nalazi su bili u redu.

I odbijam da poverujem da nedostatak seksa može da nam upropasti porodicu. Imamo toliko dobrih stvari koje nas održavaju. I tako, jedne večeri, dok sam pila koktele sa mužem, izbrbljala sam se.

Da li je moguće da će nam deca pokvariti brak?

 FOTO: PROFIMEDIA

– Volela bih da imaš seks sa nekim drugim. Eto, dajem ti propusnicu. Nemoj ni da mi najavljuješ kad ćeš to i sa kim da uradiš, samo uradi to. Ja ne mogu da ti pružim seks kakav želiš. Samo stavi kondom i nemoj da se zaljubiš – rekla sam mu.

Muž je bio šokiran.

– Ne voliš me više? – pitao me je.

I ja sam bila zbunjena. Zar zaista ne razume? To sam mu ponudila baš zato što ga volim.

– Jesi li uopšte razmotrila sve moguće posledice mog seksa sa nekom drugom? – pitao me je.

– Jesam, preletela sam sve moguće scenarije u glavi i mislim da je ovo jedina šansa da nam se brak održi. Ja pucam pod pritiskom, a ne mogu da ti pružim seks. Pucam pod pritiskom da moram da budem dobra, zgodna, mršava, seksi žena koja se u krevetu ponaša kao prostitutka, a onda se vraća u kuhinju i sprema ručak za dva deteta i muža, a uz to i savršeni profesionalac koji na poslu zaboravlja na porodicu. Ne mogu ja sve to – rekla sam mu.

– Ja te nisam pritiskao ni na šta. Nikad nisam očekivao od tebe da budeš ni savršena domaćica ni prostitutka u krevetu – rekao je. I to je istina. Nikad nije ni trznuo okom kada sam unajmljivala čistačice. Par puta nedeljno redovno naručujem hranu. Ne može se reći da sam bogznakako uspešna u svom poslu, čisti sam prosek. I nikada mi nije zbog tih stvari prigovarao. Ali mi redovno govori da, da ga zaista volim, spavala bih sa njim.

Ja mislim da između ljubavi i seksa ne mora da stoji znak jednakosti. Ne živimo u romantičnom romanu, već u stvarnom životu. Teško je odgajati dva mala ljudska bića. Volim svog muža, ali ne mogu da se nateram na seks sa njim toliko često koliko on želi.

Kao i svaka majka i ja sam isceđena i umorna. Ne pada mi na pamet da posle mukotrpnog dana brijem intimnu zonu i postajem kraljica noći za svog muža. Želim da legnem i spavam.

Volela bih da svi prestanu da gnjave žene sa tim da moraju da imaju seks sa mužem i da nude „par jednostavnih koraka“. Kao i da mi nude jednostavne korake da smršam ili napredujem na poslu. To se neće desiti.

Nikada više neću imati telo kao pre dva porođaja. Nikada neću razmišljati tako kao što sam razmišljala pre majčinstva. A karijera mi je trenutno poslednja na mestu. Brak mi više nikada neće biti kao prvih par godina. Prešli smo u drugi kolosek kada nam se rodila prva beba i ostaćemo u njemu.

I zato dajem mužu propusnicu, sve dok koristi kondom i dok se ne zaljubi. A ako i kada se desi čudo i ja se vratim na pređašnje stanje uma, dobiće propusnicu i za mene.

(Izvor: zena.blic.rs / scarymommy.com)

Foto: Pixabay.com

Share Button
(Visited 13.499 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

seventeen − eleven =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.