Da bi me kaznio, muž je prestao da spava sa mnom: Život je postao noćna mora!

Da bi me kaznio, muž je prestao da spava sa mnom: Život je postao noćna mora!
Share Button

Postala sam jedna od onih žena koje pokušavaju da pronađu odgovor na Internetu na pitanje, zašto je moj suprug prestao da vodi ljubav sa mnom. Uostalom, još smo mladi i ja sam u dobroj fizičkoj formi, ali to mu izgleda nije bilo važno.

Ako se neko žali na nedostatak seksa u braku, onda je to muškarac. Ipak, na Internetu sam više puta naišla na tekstove o tome kako su muškarci napustili svoje supruge. Razlog su ponekad bile ljubavnice, ili suprugova depresija ili kompleksi. Ali bez obzira na razlog, na kraju se žena uvek osećala napušteno.

Verujem da je i vama veoma čudno da čujete ženu da se žali na nedostatak seksa. Ova vrsta žalbe obično dolazi od muškaraca…

Nažalost, i sama sam postala jedna od onih žena koje pokušavaju da pronađu na Internetu odgovor na pitanje zašto je moj suprug prestao da vodi ljubav sa mnom. Napokon, bila sam atraktivna i u dobroj fizičkoj formi. Ali to mu nije bilo važno.

Mislim da me u početku nije varao. Bar još uvek mislim da je tako. Takođe sumnjam da moj muž ne želi da vodi ljubav sa mnom, da bi me kaznio.

Da li znate za postojanje jezika ljubavi? Na primer, ljubav iskazujem rečima i fizičkim postupcima. I moj sada bivši znao je za to. Znao je koliko mi je seks važan. Znao je koja vrsta dodira i reči su me uzbuđivale, i iako nikada nije bio posebno pričljiv ili romantičan, i dalje me je uzbuđivao – rečima, fizički i seksualno.

Sve je počelo sa kritikama na račun mog izgleda. Iako su mi muškarci u teretani i moji muški prijatelji više puta govorili kako izgledam dobro nakon porođaja, on je tvrdio drugačije. Bila sam suviše mršava za njega i čula sam samo kritike na svoj račun. I nijedan kompliment „izgledaš neverovatno“.

Više puta sam čula da muškarci osuđuju žene zbog debljanja tokom trudnoće, i iako mi se činilo nepravednim, kritika zbog mršavosti bila mi je novost.

A onda je usledila ravnodušnost. Na moje pitanje da li želi da vodi ljubav, odbio je ili, još gore, rekao da ne zna. Bilo je zbunjujuće. Kako da ne znaš da li želiš seks ili ne? Ovo je jaz između nas učinilo još dubljim.

To bi moglo da traje nedeljama, a onda bi me iznenada počeo da me gnjavi usred noći, kao da je nemoguće sačekati jutro. Kada su njegova osećanja prema meni oslabila, morala sam da ga molim da me zagrli ili poljubi. Bilo je to veoma neprijatno iskustvo.

Bilo je to emocionalno zlostavljanje. Još uvek sam bila ona kojom se venčao, ali izgleda da sada ja jednostavno nisam bila žena kakvu je želeo.

Njegov bes, nezadovoljstvo mojim telom i onim ko sam bila, doveo je do namernog lišavanja mene onoga što mi je trebalo. Zbog toga me je probudio usred noći zbog seksa. I zato se prijavio na veb lokaciju za upoznavanje kada smo počeli da se viđamo sa porodičnim savetnikom. Da li me je prevario? Verovatno da.

Žene sa kojima je komunicirao na mreži nisu bile ništa posebno niti fantastično atraktivne. Zapravo me nije bilo briga kako izgledaju, jer mi je najgora kazna bila njegova hladnoća. Na kraju me je to nateralo da se razvedemo. I uopšte se ne kajem.

(Stil.kurir.rs)

 

Foto: Shutterstock
Share Button
(Visited 2.194 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *