Čim muž ode na posao a deca u školu, uhvatim se telefona i uradim ovu GROZNU STVAR: Znam da će me mrzeti kada otkrije, ali NE MOGU DA ODOLIM

Čim muž ode na posao a deca u školu, uhvatim se telefona i uradim ovu GROZNU STVAR: Znam da će me mrzeti kada otkrije, ali NE MOGU DA ODOLIM
Share Button

Majka dvoje dece iza sebe ima dve neuspešne veze, sa muškarcima koji nikad nisu bili dobri prema njoj. Kada je konačno pronašla savršenog i pažljivog muškarca zabola mu je nož u leđa.

Kada uđete u brak problemi su nezaobilazni, ali na nama je hoćemo li se izboriti sa njima ili potrčati u tuđ zagrljaj. Ova gospođa učinila je najgoru moguću grešku i svog sadašnjeg partnera prevarila sa bivšim – više puta. Ono što radi osobi koja se prema njoj ponaša kao prema kraljici, ne radi se ni najgorem neprijatelju. A, izgleda da nema nameru da prestane…

„Imam 34 godine i dve ćerke, iz propalog braka.

Moj bivši suprug bio je vrlo nasilan, a nakon razlaza nije bio posebno zainteresovan za devojčice. Sada ga više i ne viđaju, a tako im je i bolje.

Kada mi se brak raspao, tada sam srela, sada već bivšeg ljubavnika. Njemu je 32. godine, samac je i upoznali smo se u baru, u koji ja često dolazim, a gde on radi kao barmen.

Ludo sam se zaljubila u njega, poveravala sam mu sve probleme, šta sam sve prošla sa bivšim suprugom, bili smo veoma bliski, a onda… On me je prevario.

Pokupio je neku devojku u baru nakon posla. Raskinuli smo.

Pa ipak, i dalje me veoma privlači.

No, u međuvremenu, ja sam upoznala jednog muškarca, od 35 godina, na internetu i mogu vam reći da nikada nikam upoznala neku mušku osobu toliko pažljivu i divnu.

I mene i decu tretira kao niko pre. Ali, ja uporno tražim pažnju od svog bivšeg.

Navodno se preselio dve ulice od nas ne bi li me češće viđao, ali ja znam da on više sa mnom ne želi vezu.

Pa ipak, kada je moj sadašnji partner na poslu, a devojčice u školi, ja pozovem bivšeg kod nas – naravno, odmah završimo u krevetu.

Svog sadašnjeg partnera volim, ali ponekad mi baš dođe da ga se otarasim i otrčim bivšem u zagrljaj.

Sada planem zbog gluposti ili izmislim problem da bi izbila velika svađa između nas. Onda on, obično, ode da prespava kod majke ili sestre, a ja bivšem momentalno pošaljem poruku: ‘Dolaziš na jedan na brzaka?’

Šta se dešava sa mnom?“, napisala je žena.

Psiholog magazina „The Sun“ odgovorio je veoma oštro gospođi koja ima problem.

„Očigledno je da vas privlače muškarci koji vas tretiraju kao da ste bezvredni, jer je to činio neko u vašem detinjstvu. Otac ili možda očuh?

Vi ne znate kako da se izborite sa nekim ko želi da u vezi budete ravnopravni, ko ne želi da vas zlostavlja.

Ali, ono što radite kada lažno napadate svog sadašnjeg partnera nije loše samo po vas, već i po vaše devojčice. One će odrasti i misliće da je vaša situacija prava slika normalne veze – isko to nije. I, istorija će se ponoviti.

Preporučila bih vam da svog bivšeg izbrišete ih imenika, sa Facebook-a i blokirate ga na svim mrežama. Nikada ne idite više u bar gde on radi.

U svoju sadašnju vezu unesite svežu i pozitivnu energiju, jer je taj čovek divan i ne zaslužuje ništa manje. U suprotnom ćete ga brzo izgubiti.

(thesun.co.uk)Foto:Profimedia

Share Button
(Visited 4.534 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *