Bila sam nevina do 42. godine, a onda mi se desilo kosmičko iskustvo

Bila sam nevina do 42. godine, a onda mi se desilo kosmičko iskustvo
Share Button

S njim sa probala čak i sado-mazo i prijalo mi je“

Oni koji tridesete godine dočekaju nevini uglavnom o tome nerado govore. Najčešće zbog suda okoline, stida i odbijanja potencijalnh partnera. Nekako se podrazumeva da je u tm godinama seks već „gotova stvar“. Priče onih koji su zavirili u čaroban svet seksa tek u tridesetim godinama, ispričane na društvenoj mreži „Reddit“, sasvim su različite – od trauma, do „kosmičkog osećaja“ i „konačnog oslobođenja“.

Ispovest br. 1: „Nisam mu ni rekla da sam nevina i nikada ga više nisam videla“

Namerno sam odložila seks za kasnije doba i prvi put sam spavala s nekim kad sam imala 36 godina. Danas imam 44 i uživam u seksu, iako sam verovala da je seks ograničen samo na ljude u vezama, a ja nisam imala vezu. Sa 36 upoznala sam jednog muškarca na internetu, ali nisam mu rekla da nikada nisam imala seks. Kad je saznao, povukao se jer je verovao da ću se emotivno vezati za njega kao za “specijalnog prvog”. Seks se dogodio kasnije, sa drugim čovekom, a ja sam bila šokirana koliko sam krvarila. Imala sam 36 godina, nisam bila mlada devojka! Koristila sam tampone godinama, mislila sam da mi je himen već pukao. Moj tadašnji partner mislio je da sam dobila, a ja nisam ni pokušala da ga razuverim. Bilo me je sramota da mu kažem da nisam imala seks. Za mene to je značilo da treba da priznam da nikada nisam bila poželjna i da sam bezvredna. Nikada ga više nisam videla.

Ispovest br. 2: “Bila sam nevina do 42. godine, a onda sam doživela kosmičko iskustvo”

Bila sam devica do 42. godine iz nekoliko razloga: introvertna sam, knjiški moljac i jake volje. Ja sam uvek bila vernica, tako da sam se jednostavno odlučila za karijeru. Bila sam srećna. Sasvim neočekivano, imala sam 42 godine kada sam upoznala jednog udovca, takođe vernika. Bio je dosta stariji od mene, ali to je bila je to ljubav na prvi pogled. Moj prvi put je bio čudan. Trebalo mi je nekoliko dana da se prilagodim na činjenicu da sam to uradila. Bilo je divno. Nije bilo bolno kao što su mi pričali. Zapravo, to je bilo kosmičko iskustvo koje je vredelo čekati. Nedavno smo proslavili 15. godišnjicu braka.

Ispovest br. 3: “Hvala bogu, ovo se konačno dešava”

Jastuk

Foto: Profimedia

Ja sam nisam bila tipična devica, onako kako ljudi zamišljaju device u tridesetim godinama. Imam mnogo prijatelja i prilično aktivan društveni život. Završila sam fakultet, radim u velikoj multinacionalnoj kompaniji, nisam aseksualna. Ni ja sama baš ne razumem kako se dogodilo da u tridesetim budem nevina, ali tako je bilo. Ne samo da sam bila nevina, nego nikada nisam imala nikakv kontakt sa muškaracima (oralni seks ili slično), čak nisam ni samu sebe dodirivala. Tek sa 30 sam počela da izlazim sa momcima. Upoznala sam T. nakon nekoliko loših sastanaka. Otišli smo na kafu, nakon kojeg me je pozvao kod sebe u stan. Tada se ništa nije dogodilo, već drugi put kada sam otišla kod njega da gledamo film. Sve je počelo masažom leđa. Te noći sam doživela više seksualnih doživljaja nego bilo ko drugi – moj prvi pravi poljubac, prvo “vatanje”, prvo milovanje grudi, prvo dodirivanje penisa, prvi oralni seks koji sam nekome pružila i neko meni. I da, u toku seksa, pomislila sam: “Hvala bogu, ovo se konačno dešava!”. Posle toga, bila sam srećna i osetila sam olakšanje. Nisam se osećala kad da sam postala žena, kako se to obično kaže, ali je pritisak konačno nestao. Konačno sam slobodna. Za mene problem nije bio to što sam nevina, već kako društvo gleda ne devojke koje su nevine posle 21. godine.

MUŽA POLICAJCA SAM PREVARILA PRVE BRAČNE NOĆI I TO SA KOLEGOM

Ispovest br. 4: “Izgubila sam nevinost, pa probala sado-mazo”

Uvek sam bila stidljiva i tek sa 35 sam se oslobodila sa muškarcima. Tada sam upoznala Stefana. On je bio moj prvi dečko. Skupila sam hrabrosti da mu kažem i reagovao je divno. Imao je razumevanja i bio je nežan, ali je prvi seks za mene ipak bio trauma. I dugi put je bilo tako. Plašila sam se seksa, u početku mi je i bio bolan, a veza sa Stefanom je pukla posle dve godine. Možda baš zbog seksa. Prvo prijatno seksualno iskustvo doživela sam sa 38 godina. Tada sam shvatila da želim da eskperimetišem i da probam sve. Veza sa jednim kolegom sve je promenila. S njim sam probala čak i sado-mazo i prijalo mi je. Ipak, ta veza nije dugo trajala i sad imam nekog drugog kraj sebe. O prvom putu više ni ne razmišljam jer sam naučila da se opustim i uživam.

žena

Foto: Profimedia

Ispovest br. 5: “To je nešto što moraš da obaviš”

Moj prva veza trajala je oko dve godine. Tada sam imala 18. Preselila sam se u drugi grad zbog fakulteta i tada me je ostavio. Nisam spavala s njim. Kad sam imala 32 godine na jednoj žurci upoznala sam zanimljvog i atraktivnog momka. Odmah smo se razumeli. Izgubila sam nevinost iste večeri u odnosu za koji sam verovala da će biti seks za jednu noć. Ipak, sreli smo se još nekoliko puta nakon toga i svaki put smo imali odnos. Godinu dana kasnije ušli smo u vezu koja je trajala narednih 16 meseci. Prvi put je bilo malo krvi i rekla sam mu da sam pred kraj menstruacije. Tek kasnije sam mu priznala da mi je to bio prvi put. Nisam mislila da treba da budem iskrena sa njim, jer nije bilo emocija ni sa moje, ni sa njegove strane u to vreme. Mislila sam da je samo potrebno da to obavim i krenem dalje. Ispalo je bolje nego što sam mogla da zamislim, iako je bolelo.

Srbija DanasFoto: Profimedia/ilustracija

Share Button
(Visited 7.352 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

2 × 5 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.