BILA SAM NAJBOLJA PACIJENTKINJA: Ispovest napaljene BOSANKE koju je GINEKOLOG raščerečio!

Share Button

Svi u kvartu pričaju kako se otvorio novi ginekološki odjel i kako je ginekolog jako dobar. U to sam se uvjerila i jedan dan kada sam išla u dučan i slučajno sam načula razgovor od dvije gospođe koje su pričale ovo: „Da znaš kako je taj ginekolog mene izliječio onako… mmm…. Da, i meni je tako dobar i jedva čekam opet ići na pregled. Znaš šta mi je samo rekao!? Da neka manje se nerviram a više seksam, hehe.”

Pišem po narudžbini erotske priče samo za vas, na bilo koju temu koju smislite, sa imenima i detaljima koje vi hoćete. Cena pisanja priče samo za vas dužine 2-5 stranica je 40e, a 5-10 stranica je 75e. Ako ste zainteresovani javite se na mejl – una.unita@gmail.com

Da, meni je rekao kako bi se trebala jednom na tjedan seksat. Pomislim u sebi da je to neki poseban ginekolog. Još sam načula da su rekle: „Došla sam u ordinaciju kod njega, sjela na stolicu i o svemu smo pričali, rekla sam mu kako me boli glava a on se digao i prišao mi a onda sljedi ono mmmm, draga. Oh, da jebe jako dobro.” To sam čula taj dan.

Razmišljala sam o tome u dnevnom boravku, dok sam sjedila i gledala u vizitku od ginekološkog odjela. Vizitka crne boje je bila, pisalo je veliko slovo „X, ginekološka ordinacija”. Taj „X” me podsjećao na XXX – seks.

Neko vrijeme sam razmišljala a onda sam uzela u ruku telefon i dogovorila sam pregled kod ginekologa koji se zvao Jozo. Naručena sam sutra ujutro. Taj dan sam imala obaveza pa nisam previše razmišljala o sutrašnjem danu. Navečer sam se otuširala i pripremila šta ću sutra obući. Legla sam u krevet i brzo sam zaspala.

Ujutro sam se probudila i pogledala na sat. Pa tek je 9h, još sat i pol i kod ginekologa sam – pomislim u sebi i zadrhtim. Nešto sam pojela malo, nisam mogla ni jesti od prevelike uzbuđenosti. Išla sam se obuć i izašla sam nešto ranije iz stana.

Prije nego što sam izašla dala sam svojoj mački jest. Laganim koracima sam hodala a onda sam došla do zgrade di je bila ordinacija. Ušla sam i došla do recepcije, bila je jedna cura. „Dobar dan naručena sam u 10:30h kod ginekologa ali malo sam uranila”. Nasmije mi se i kaže: „Sjednite malo jer ima pacijenticu”.

„U redu”, kažem i sjednem. Izašla je jedna starija gospođa a onda mi je cura sa recepcije rekla: „Andrea uđite sada, slobodan je”. „Dobro”, kažem joj. Digla sam se i pokucala na vrata. „Uđite!” kaže on. Ušla sam i sjela na stolicu.

Pogledao me je i rekao: „Onda šta vas muči!?” Nisam znala na šta točno misli pa sam mu rekla da sam došla na pregled jer me zanima da li sam zdrava. „Ne to curo. Da li te šta muči općenito u životu?” „Da, boli me glava čim pomislim da sam bila u jako lijepoj vezi a onda me on ostavio i otada se iskreno nisam seksala i to mi jako fali.” Rekla sam mu to i spustila glavu. Kao da netko meni može pomoći – pomislim u sebi.

On se digao i stavio je svoje ruke na moja ramena. Masirao me je i rekao: „Napeta si previše, moraš se opustiti”. „To je problem – ne mogu doktore.” „Koliko se točno nisi seksala?” „Par mjeseci, ne znam točno.” Svojim plavim očima me pogledao. „Ništa ovako ćemo; curo odi tamo leći i čekaj me, skini sve sa sebe. Čekaj me, brzo ću doći.
Skinula sam se gola i legla. Došao je, a na rukama je imao rukavice. Malo me je masirao i rekao: „Sad češ se ti brzo opustiti skroz, vidjet ćeš.Počeo mi je maziti noge i rekao mi je da ih raširim. Stavio je svoju glavu između mojih nogu. Dva prsta je naglo stavio u moju pičkicu, pa još jedan. Sa tri prsta me je jebao u nju.

Uzeo je vibrator i stavio ga je na moj klirotis, brzina je bila srednja. Pitala sam se otkad to imaju ginekolozi u ordinacijama!? Bože, šta mi radi! Uživala sam bilo mi je lijepo. Sve jače me je počeo jebati a onda je naglo izvadio prste i mazio me sa vibratorom po klitiću. Stavio je na najjaču brzinu. Ludilo. Malo je falilo da svršim, ali onda je prekinuo.

Pogledala sam ga u oči i rekla da mi je lijepo bilo. „Nije to sve”, kaže on. Mislila sam da je gotovo jer je stao i gledao me. Nisam znala zašto me tako gleda.

Rekao mi je da legnem na bok. Tako sam i legla. Došao je sa kondomom u ruci. Stavio je kondom na svoj kurac. Rekao mi je: „Znam da ti je čudno to, ali to je dobra zaštita. Ja kao doktor moram to. Ništa se ti ne brini jer dobit ćeš moju spermu”. Nasmijala sam se. Legao je pored mene i svoj kurac stavljao u moju pičkicu polako. Ušao je cijeli. polako me je jebao. Počeo je ubrzavati ritam a isto tako i ja sam počela lagano stenjati. Sada me je več jebao žestoko i brzo.

Izvadio ga je van i legao je. Bila sam sada ja na njemu. Lagano sam kružila guzom a onda sam jahala na njemu. Ubrzavala sam ritam dok me on gledao. Spustila sam se malo i mazio je moje grudi. Sada smo već bili u novoj pozi; ja sam mu se naguzila a on mi ga je stavio. Jebao me je žešče jače i dugo tako. Bila sam jako mokra. I samo što nisam svršila kada ga je izvadio van. Skinuo je kondom.

„Andrea sad ću svršiti, drkaj mi ga malo.” „I ja ću”, kažem.

Svršili smo u isto vrijeme skoro. On me je jebao prstom u nju i lizao ju je a ja sam svršila ali prije toga ja sam njegov kurac drkala i njegova topla sperma je bila u mojim ustima. Mmmm.

Share Button
(Visited 802 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

four × 4 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.