BILA SAM MALA SEKSOMANKA: Ovako me je kamiondžija razvalio svojim debelim penisom!

Share Button

 

Uvek sam bila poslušna devojčica sa manirima, dobra porodica i sigurnost, sigurna i već isplanirana blistava budućnost.

Drugi su radili umesto mene, završavali moje rečenice, planirali moj život, visoko društvo, prijemi, besmisleni razgovori, urođeni komplimenti i tako me pretvarali u porcelansku lutku bez duše kojom se igraju drugi čuvajući ime porodice, da li me je ikada iko pitao šta ja želim, šta osećam, ko sam ja ustvari, ponekad sam bila u stanju da vidim sebe kako vrištim na sred prostorije ali me niko ne čuje.

U 20-toj su me udali za čoveka kojeg nisam volela, naravno po njihovom izboru jer su težili da im zet bude iz dobre kuće, poznati advokat sa milionskim iznosima na tekućem. On je samo produžio moju patnju, nije želeo da ja radim već da mu rađam decu i budem poslušna slatka ženica.

Jedne kišne večeri lanci su pokidani kada mi nije došao od svoje kurve pravdajući moju sumnju lažima da je na kasnom poslovnom sastanku. Zgrabila sam ključeve od Mercedesa i gurajući privatnog šofera odvezla sam se sa našeg imanja.

Tako sam bila napaljena, otkačena, luda, blesava, imala sam ceo svet na dlanu, želela sam da uđem u nešto novo. Izabrala sam krčmu gde su se okupljale kurve koje su zabavljale motorcikliste i kamiondžije.

– Pivo – udarila sam rukom o šank.
– Odmah gospojice.
– Beti – od sada mi se sviđao taj nadimak, muka mi je bila da me više nazivaju Elizabet ili Lizi.
– Ja častim – bacio je lovu na šank nabijeni bradati zagoreli kamiondžija.
– Hvala, maco – nasmejala sam se, pila sam hladno pivo koje mi se slivalo niz bradu preko vrata do grudi vlažeći moju tanku bluzu.
– Ti si maštovita mačkica – gledao me je napaljeno, lizao me je po vratu spuštajući se sve niže, primetio je da ne nosim brus. Hteo je da povuče bluzicu kako bi mi video sise ali sam ga zaustavila.

Tako sam želela pravog muškarca, njega da me jebe. Krenuli smo ka njegovom kamionu ali iz Džuboksa je krenula neka luda muzika kraj kojeg je bio podijum sa šipkom, skočila sam i počela ludo da igram, zapalila sam masu, svi su skandirali, vatra je buktala u meni, strast koja je kipela godinama! Od poslušne devojke pretvorila sam se u kraljicu noćnog uživanja… Razočarala sam ih jer sam ipak odigrala samo jednu igru.

Pošli smo u kamion koji je stajao na parkingu, bio je star i smrdeo je na naftu ali je bio idealan za divljački seks koji mi je bio potreban. Dobar jebač koji bi me rasturio, protresao, zadovoljio ovu moju uspaljenu ribicu.

Kamiondžija je mirisao na pravog muškarca, miris znoja i alhohola su me dovodili do ekstaze, otkopčala sam mu pantalone i izvadila debelu dlakavu kurčinu, tako nešto sam viđala samo u snovima. Stavila sam ga u usta. Osećaj je bio divan, tako sam volela da ga pušim, da sisam njegov sok, da ližem glavić.

Tako dobro pušenje ne postoji u visokom društvu, to muževi od svojih ženica ne traže. Boli me pička više za manire, noć je moje vreme.Stavio mi ga je onako tvrdog i vlažnog u pičkicu. Imati pravog muškarca u sebi… Oh da, svukla sam bluzu, on je zaronio u moje sise. Lizao me po vratu, mrsila sam mu prstima gustu kosu, dahtao mi je na uvo. Dobro me je izjebao da se tresla kabina, svršio mi je po sisama.

Malo sam se sredila i onako zadovoljna krenula kući, legla u krevet i zaspala. Mužić se vratio sa navodnog sastanka sa meni nepoznatim mirisima jakog ženskog parfema koje nije uspeo da sakrije i legao kraj mene.

Ujutru sam umesto kućne pomoćnice servirala doručak, skuvala mužu jutarnju kaficu, napravila dečici doručak, ispratila ih u školu, njega na posao, sa drugaricama otišla na kaficu, u goste kod svekrve, poslušna, mirna i nasmejana, omiljena.

Opet ga uveče nije bilo, zadržaće se do jutra, problemi neki oko firme ili šta li je već, nisam ga ni slušala a spontano odgovarala: neka sam veruje u svoje laži.

Sedam u kola i odlazim daleko od naše vile. Mladi autostoper stopira na neprometnom putu, stajem.

– Izvoli maleni – ulazi i zavaljuje se u kožno sedište mladi plavi pastuv od 20 godina, sportski tip, miriše, energičan, zadihan, napaljen. Divljam za volanom sa haljinom na sebi dok pičkica vlaži, milujem vrh menjača nepristojno, on gleda i osmehuje se. Skapirali smo se toliko da smo sišli sa puta.

– Možda ti ovaj menjač više odgovara – mali je imao tu školu da prepozna šta treba jednoj ženi.
– Još kako – nije morao dva puta da pita, odmah sam ga stavila u usta onako tvrdog, mladog zategnutog.

To je bio moj najbolji oralni seks u životu…

Share Button
(Visited 358 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

16 + twenty =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.