(18+) STAVI KESU NA GLAVU DOK GA PRIMAŠ! Našao me je na Fejsu, a njegov NASTRANI seks me je ZGROZIO!

Share Button

Imam 28 godina i živim u Novom Sadu. Rodom sam iz jednog sela južne Srbije, ali to i nije tako važno za ovu priču! Trenutno imam dečka sa kojim sam u vezi 2 godine, ali želim da ovu priču podelim sa ljudima.

Pre dve godine upoznala sam dečka iz Beograda koji radi kao programer za neku američku kompaniju. Sigurno se pitate kako sam baš njega našla? Preko Fejsa naravno. Jer u suštini i nije neka predrasuda da njih ne možeš naći u realnom životu, već samo na mreži.

Zahtev mi je stigao jednog jutra, a zajedničkih prijatelja nismo imali. Na profilnoj slici je bio neki crtani junak, ili iz neke igrice, ne znam tačno. Prihvatila sam ga. Bio je plavušan, nosio je naočare i bio mi je neobično simpatičan.

Dopisivanje sa njim je počelo istog dana. Ne znam da li je samo meni bilo čudno, ili je zaista bilo, ali on mi je pisao samo preko dana, noću se čak nije ni javljao. Poruke koje mi je slao bile su napadnije od 50 % pijanih poruka koje momci šalju kada se vrate iz grada.

Jednog dana rešila sam da ga upoznam, na njegovo insistiranje naravno. Našli smo se. Ni sama ne znam šta sam očekivala da ću videti, ali ono što jesam me je iznenadilo. Bio je to dečko koje je imao stav kao da je sam Kazanova. Nije bio nepristojan naravno, ali je ciljao baš kako treba, iskusno.

Popili smo po 2 piva i jako mi je prijalo njegovo društvo. Nakon rastanka dogovorili smo ponovni susret. Sam rastanak je bio na ivici poljupca, znate onaj osećaj kada se ništa ne desi, a tako je blizu.

Mislila sam na njega ceo dan. Javio se tek prekosutra, ponovo iskusno i tada me pozvao kod njega. Da, otišla sam, u stan kod potpunog neznanca kog sam upoznala na Fejsu. Sačekao me je ležerno, nikakva priprema, čak mi se čini da nije ni usisao. Bila je tu flaša zaječarskog hladnog piva i dve čaše.

Krenuli smo da pijemo, a one iskrice su se ponovo pojavile. Nekako mi je dojadilo da me tretira kao lovinu pa sam u tom momentu uradila nešto što je i mene iznenadilo. Bacila sam se na njega i ljubila ga strasno. Bio je iznenađen u trenutku, ali je odmah preuzeo inicijativu. U jednom momentu sam stala, jer nisam znala ni sa kim živi, a radilo se o dvosobnom stanu,

Rekao je da ima cimera, ali da je on na selu kod svojih. Odmah smo prešli u njegovu sobu. Ja sam bila toliko napaljena da mi bukvalno nije bilo dobro, a on kao virtuoz na klaviru, tačno zna kad šta da pritisne i dotakne.

U jednom momentu mi je skinuo majicu i rekao da želi nešto da uradi. Mislila sam da će mi tražiti oralni ili analni seks pa sam sa osmehom rekl da ne žuri. Tada se bukvalo uozbiljio i rekao „Ne, zaista, ovo moramo uraditi, svideće ti se!“. Sad sam već bila zbunjena. Ustao je i otišao u dnevnu sobu. Svašta mi se motalo kroz glavu, iako je to bila situacija koja je zabrinjavajuća – ja polugola u stanu sa momkom koga sam upoznala na internetu, ali nisam se plašila, bila sam uzbuđena.

Uskoro se vratio i držao u ruci kartosnku kesu. Rekao je uzbuđeno „Stavi je na glavu dok ga primaš!“ Prokomentarisala sam u šali kako nisam toliko ružna, ali nisam razumela suštinu. Tek nakon par momenata primetila sam da se njegov penis spustio. Legao je pored mene i rekao kako je kesa pokretač njegovog seksualnog nagona, i da sa koliko god lepom devojkom ima seks mora da joj stavi kesu na glavu! Bila sam šokirana, uzbuđenje je u tenutku nestalo. Jednostavno sam se uplašila tog momka tada. Pokupila sam svoje stvari i nakon pola sata otišla. Ne revoltirana naravno, već sam mu stavila do znanja da svako ima neki svoj fetiš i da je to normalno (iako i te kako nije).

Bila sam zgrožena, i imam osećaj kao da u sebi vrištim „Čoveče, tebi je potrebna je*ena pomoć“. Dopisivali smo se još neko vreme i onda potpuno prestali. Tu je naš kontakt prekinut, iako verovali ili ne i dalje ga imam u listi prijatelja.

Ispričala sam ovo zbog načina kako sam došla do tog momka – preko društvene mreže. On u suštini nije loš momak u to sam sigurna, ali jednostavno ima problem koji već ima. Zato savetujem sve devojke da se prvo dobro informišu pre nego što se zapute u nečiji stan, moje iskustvo je bilo blago u odnosu na ono što se dešava i što se može desiti. Fejsbuk jeste dobar način za kontakte, ali i opasan ujedno!

Foto: Twitter printscreen/@MilosIvanovic11

Share Button
(Visited 4.656 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

4 + 13 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.