VOLE SEKS VIŠE OD SVEGA! Otkrivamo vam 4 najpromiskuitetnija horoskopska znaka! Sa njima nikad nije dosadno

VOLE SEKS VIŠE OD SVEGA! Otkrivamo vam 4 najpromiskuitetnija horoskopska znaka! Sa njima nikad nije dosadno
Share Button

Horoskop određuje i najvrelije ljubavnike koji nikako ne mogu da odole seksu. Proverite da li ste među njima.

Kada su u pitanju njihovi partneri ova četiri horoskopska znaka kvalitet traže u kvantitetu. To ih ne čini preljubnicima već velikim ljubiteljima seksa.

Blizanci

Poznati po svojoj dvoličnosti, Blizanci vole da imaju opcije – sa svime u svom životu. Vole da znaju o svemu i svačemu ponešto, a ako treba i da rasture neku vezu da bi proširili svoje seksualno znanje, oni će to uraditi. Što je najgore, nikada se neće zadovoljiti i stalno traže novu zabavu i načine da zadovolje svoje partnere.

Strelac

Kada je Strelac u pitanju njihov libido nikada nije zadovoljen. Najveće divlje dete Zodijaka voli da je slobodno, sve proba jedanput i juri svoje strasti, bez obzira na to koliko one bile dostupne ili ne. Zbog ovoga Strelac voli da ima izbor od nekoliko ljudi koje može pozvati u svako doba.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Ribe

Ribe žive za male izlete, a seks može biti jedan od njih. Više od toga Ribe su sklonije da žive u svetu fantazije, pa često poljube previše žaba pre nego što pronađu princa. Iz tog razloga, promiskuitet više govori o njihovom nepopravljivom optimizmu za pravom ljubavlju nego za željom za seksom.

Škorpija

Ova lista bi bila nekompletna bez Škorpije, znaka koji predstavlja seks. Zanimljivo je da Škorpija može ići iz krajnosti u krajnost – ili će imati previše partnera ili će biti potpuno obuzeti sobom. Bez obzira na to, seks je veliki deo njihove ličnosti koji ih jako intrigira zbog čega je u stalnoj potrazi za novim seksualnim iskustvima koje smatra sportom.

AUTOR: Foto: Shutterstock

 

Share Button
(Visited 6.970 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

19 + eight =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.