VERNI DO GROBA: Ovih 6 znakova zodijaka stajaće uz vas – BEZ OBZIRA NA SVE!

Share Button

Podršku pružaju oni ljudi koji su uvek tu za vas, a ponekad je samo saznanje da je nekome stalo do vas dovoljno da vam pomogne da prebrodite teška razdoblja.

Osobe koje dobro podupiru druge neće se nužno slagati s odlukama koje donosite, ali će ih poštovati.

Ovan

Ovnovi iskazuju podršku tako što često proveravaju kako ste. Ne dozvoljavaju da prođe previše vremena pre ponovnog susreta. Možda se neće javljati svakog dana, ali čim pomislite da se dugo niste čuli, javiće se.


Blizanci

Kad prolazite kroz teško razdoblje ili imate problem neke vrste, ponekad je veoma teško razbistriti misli. Rođeni u znaku Blizanaca tačno znaju koja pitanja treba da postavljaju kako bi vam u tome pomogli. Oni prodiru do korena problema i pomažu vam da osmislite rešenje.

Ribe

Ribe su izuzetno intuitivne i tačno će znati kakva podrška vam je potrebna u određenom trenutku. Veoma su brižne pa će vam uvek dati savet. Kad vas Ribe prihvate i „smeste“ u svoje srce, teško da će vam ikad okrenuti leđa. Ako vam zatreba njihova pomoć, biće uz vas.

Devica

Device će vam pomoći da rešite bilo koji problem ili će mirno sediti i slušati vas. Device su obično osobe kojima možete verovati. Podržavaće vas i kad treba i kad ne treba, a nikad vas neće izdati.

Vaga

Vage su dobre u stvaranju okoline bez stresa koja će vam pomoći da se smirite. Ako treba, pomoći će vam sa stvarima koje se vama ne rade ili će vam na drugi način davati podršku, barem svojom prisutnošću. Vage se ne boje da pokažu da su uz vas, a njihova suptilna podrška je najiskrenija.


Rak

Za Rakove ne postoji ništa važnije od podrške ljudima koje vole. Oni neće samo biti uz vas, nego će vam i rečima ili delima pokazivati koliko vas vole. Ako ne znate da tražite pomoć, oni će znati da bi vam dobro došla, pa će vam pristupiti. Njihova je podrška gotovo bezgranična.

24sata.hr&Foto:Shutterstock

Share Button
(Visited 875 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

9 + 17 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.