Ruski astrolog obelodanio svoja predviđanja: Tri znaka će se obogatiti u martu

Ruski astrolog obelodanio svoja predviđanja: Tri znaka će se obogatiti u martu
Share Button

Praznici se bliže, ispraćamo staru i dočekujemo Novu godinu. Sve nas interesuje kakve promene će nam 2020. doneti. Da li će to biti novac, ljubav, promena na poslu, poboljšano ili narušeno zdravlje.

Čuveni ruski astrolog Pavle Globa odlučio da javno podeli svoja predviđanja koja se tiču finansijskog stanja.

Izdvojio je tri znaka kojima se smeše veliki novčani dobici u januaru!

Zvezde kažu da će početkom Nove godine u životima mnogih doći do drastičnih promena na polju novca. Veći priliv novca stiže zemljanim znakovima, odnosno svima koji su rođeni u znaku Bika, Device i Jarca.

bogatstvo, pare, novac

Foto: shutterstock

Bikovi su do sada sve postizali kroz težak rad, strpljenje i marljivost. Januar 2020. je pravo vreme da se opustite, jer će sav vaš trud konačno biti nagrađen, i to u iznosu koji niste ni slutili. U pitanju je novac koji će biti dovoljan da obezbedite celu porodicu.

Rođeni u znaku Bika imaće želju da ovaj novac skupe na gomilu i čuvaju, ali ovo je poslednje što treba da uradite. Trošite ga pametno, ispunite sebi neku želju! Važno je da odvojite jednu svotu koju ćete čuvati „za ne daj Bože“, a ostalo iskoristite da „zapušite rupe“ i malo sebi olakšate život.

Što se tiče Devica, one će tokom januara lagano koračati kroz život. Vreme je da pevate, uživate, radujete se, jer finansijski problemi i za vas postaju prošlost! Biće novca toliko da ništa sebi nećete morati da uskratite. Vi uvek želite više, a upravo sada će to „više“ sleteti pravo na vaše dlanove.

novac, dobitak, devojka, bogatstvo

Foto: shutterstock

Potrudite se ipak da zbog novca ne promenite svoj stav prema životu, poslu, rodbini i prijateljima. Glavni pojam za vaš znak tokom januara jeste stabilnost. Radite kao i do sada, i finansije će biti odlične i narednih meseci!

Tvrdoglavost i odlučnost karakteristična za Jarčeve u januaru će biti izraženija nego inače. Novac će se bukvalno lepiti za vas, ali ako stvari budete ostavljali napola odrađene, sve će krenuti nizbrdo. Ako se nečega prihvatite, onda to i završite do kraja.

Ipak, valjalo bi da pažljivo baratate novcem i da ne rasipate novac na gluposti. Bolje je da rešite neki veći trošak ukoliko ste planirali, poput kupovine automobila, renoviranja stana ili skupog putovanja.

Savet za Jarčeve jeste da svoje bogatstvo podele s voljenima, naročito sa onima kojima je potrebna pomoć.

Zapamtite – što više dajete, mnogo više dobijate!

AUTOR: 

Share Button
(Visited 985 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *