Rođeni zimi imaju seksi telo, a oni u proleće lepe crte lica

Share Button

Izgled po horoskopu: Prolećni znakovi prepoznaju se po lepim crtama lica, letnji po lepom tenu i kosi, jesenji po seksi hodu, a zimski po atraktivnoj figuri.

216059-horoskop

Ovan
Pripadnici ovog znaka spadaju u prolećne znakove koji se ističu po lepim crtama lica. Karakterišu ih visoko postavljene i uske kosti lica, široko čelo, rumeni obrazi, proporcionalno telo prosečne ili ispodprosečne težine. Najčešće imaju tamnu kosu, izražene obrve i oči, koje mogu biti blizu postavljene.

Bik
Kao i kod ovnova, pripadnici ovog znaka imaju ugodne crte lica. Glavno obilježje su im velike oči koje deluju nevino, pa čak i dečije. Usne su im obično pune, zubi manji i ravni i imaju gustu kosu sa nižim čelom. Vrat im je poprilično širok, a telo skladno.

Blizanci
I ovaj znak poznat po ugodnim crtama lica, a prepoznatljivi su po zaigranom i zavodničkom osmehu. Prosečne su ili iznadprosečne visine, imaju izraženu bradu i visoko postavljene jagodice. Prema izgledu deluju mladoliko, a za njih su tipični dugi prsti.

Rak
Pripadnici ovog znaka najčešće imaju besprekoran ten i lepu kosu. Oči su im obično razmaknute, a crte lica nežne. Češće su vitki nego puniji, a obično imaju okruglo lice, istaknuto čelo i manje oči, dok im je nos obično prćast.

Lav
Poput rakova, pripadnici ovog znaka često ima lepu kosu i ten. Kosa im je najčešće gusta i tamnija, oči smeđe ili zelene i velike, dok izgled lica deluje samopouzdano i ponosno. Nos im je istaknut, a usne su punije od prosečnih. Obično su visoki sa uskim strukom i dugim nogama.

Devica
Kao i lavovi i rakovi, device su poznate po čistom i lepom tenu, a obično imaju okrugao tip lica. Usne su im izražene i oblikom pomalo „pupoljaste“, a izražene oči srednje veličine podignute prema gore. Lice im je poprilično simetrično, a telo sklono debljanju, posebno u gornjem delu.

Vaga
Ovaj znak često ima elegantne pokrete tela. Češće nego pripadnici drugih znakova imaju rupice na obrazima i ovalno lice. Usta su im lepo oblikovana, a glava i lice najčešće manji od proseka. Nos je tanji, mada može biti duguljast, a kosa srednje gusta ili ređa. Poznati su i po tome što imaju vrlo izražajno lice.

Škorpija
Škorpije kao i vage imaju elegantno kretanje, a prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica. Oči su im velike i često hipnotizirajuće, neobičnih nijansi. Koža im je malo masnija pa često sjaje, a telo vitko, mada bez izraženih mišića.

Strelac
Pripadnici ovog znaka su poput škorpije i vage poznati po urođenom seksi hodu. Izraz lica im često deluje nevino, a glava je nešto veća od proseka. Čelo je nešto više i veliko, a osmeh širok. Figura je nešto sitnija sa jačim nogama. Kosa im nije baš gusta, a obično je pepeljastih i smeđih nijansi.

Jarac
Ovaj je zimski znak slavan po odličnoj i seksepilnoj figuri. Lice im je izražajno, a oči velike, često sive, zelene ili plave. Oči su im velike i mirne pa izgledaju sanjarski. Na njima se ističu razvijene i lepe ruke, kao i visoko postavljene kosti jagodica.

Vodolija
Vodolija je poput jarca prepoznatljiva po privlačnom i mišićavom telu, posebno u mlađoj dobi. Crte lica su im nežne, oči usko postavljene i sjajne. Najčešće imaju usne koje su pune u sredini, a tanje prema rubovima, a nos im zna biti veći od proseka. Karakteristični su i po koščatim ramenima.

Ribe
Ribe takođe imaju atraktivne figure. Lice im deluje delikatno i punije s pomalo ženstvenim crtama lica, čak i kod muških pripadnika znaka. Udovi su im obično kraći, a u starijoj dobi naginju debljanju. Kosa im je obično gusta i blago valovita, a gornji deo tela je uži.

Imamluddasampapir.com/24sata
Share Button
(Visited 43 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

twenty − 2 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.