PAZITE ŠTA PRIČATE Ovim znacima nikako ne otkrivajte tajne!

Share Button

Dok će neki horoskopski znaci zauvek čuvati tajnu, ima i onih koji su pravi brbljavci pa će im vaše tajne sigurno „izleteti“ pred drugim ljudima.

1. Ovan

Ovnovi priznaju da im je jezik često brži od pameti. Brzi su na jeziku i direktni, zbog toga postoji velika verovatnoča da će tajna koju podelite sa ovnom biti otkrivena. Naravno, to neće uraditi namerno nego jednostavno ne znaju da se kontrolišu kad situacija to zahteva od njih. Ovnovi će učiniti sve što je u njihovoj moći da zadrže tajnu.

2. Blizanci

Blizanci su neverovatno brbljavi, zbog toga i sami ponekad savetuju da im ne otkrivate tajne koje su vam važne. Ponekad ih otkriju namerno, a ponekad slučajno zato što jednostavno zaborave kome šta smejuu ili ne smeju da ispričaju.

3. Rak

Rakovi su poznati kao odan znak, ali vašu tajnu će zadržati samo ako vas smatraju delom svog uskog kruga. Njihova odanost uvek je na strani najbližih ljudi koje najviše vole. Jedan od razloga zašto imaju potrebu da pričaju sa drugima o vašim tajnama jeste to što ne znaju kako da vam pomognu, piše Nova.ba.

4. Vaga

Vage su društvene, vole da  budu okružene sa ljudima. Zbog toga su brbljive pa im se često dogodi da slučajno odaju tajnu. Međutim, Vage nemaju zle namere nego jednostavno vole da razmenjuju iskustva sa drugim ljudima.

5. Strelac

Strelčevi mogu da budu osobe od poverenja, ali morate da im naglasite da razgovarate o nečem poverljivom. U suprotnom oni neće shvatiti da su u pitanju informacije koje ne smeju da šire dalje.

Autor: alo.rs

Share Button
(Visited 159 times, 1 visits today)

Comments

comments

Afrodita

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

17 − 4 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.