Ovo su najveći kockari među horoskopskim znakovima i njihovi srećni dani!

Share Button

Lav se voli igrati, voli to uzbuđenje lova na dobitak i to radi na svim područjima života.

Kockanje i rizične igre su definitivno nešto bez čega ovaj znak ne može, barem ne na duže.

Dok će muškarci, najviše kockari provoditi noći u kockarnici, redovno pohoditi sportske kladionice i stalno provjeravati rezultate na teletextu ili putem mobitela, žene ovoga znaka neće odoljeti srećkama i džekpotu.

Za muškarca Lava to je previše banalna igra. On voli visoke uloge, a što veći rizik, to u njemu više rastu strast i uzbuđenje. Uživa u lovu, a to mu je slađe od krajnjeg rezultata. Takav je u ljubavi, u životu uopšte, a tu draž čekanja “sretnog kraja”, koji to možda i neće biti, niko ne može shvatiti osim njega.

Zato što uvek u životu igra srcem, tako je i na ovom području. To je njihova strast kojoj se posvećuju u potpunosti, a što češće igraju, sve su tome predaniji, da ne kažemo zavisniji. Ne može se reći da imaju neku posebno osmišljenu taktiku, kao što bi to mogla imati jedna Devica ili Jarac, jer dete u njemu nema puno strpljenja za sve te silne kombinacije.

Njegov je cilj igra i uživanje u igri, i to je to! Kad izgubi, neće pričati o tome, previše je ponosan da bi priznao poraz, odnosno da bi priznao koliko je novca uložio i izgubio. Zato će za ostvareni dobitak saznati svi i izvesno je da će taj iznos vrlo brzo “ulupati” u čašćenje prijatelja ili ispunjenje neke luksuzne želje.

I ostali znakovi horoskopa imaju svoje taktike kad su u pitanju nagradne igre i kockanje. Neki igraju srcem kao Lav, neki mozgom, a neki će samo povremeno zalutati u kladionicu i pouzdati se u svoju sretnu zvezdu.

OVAN

Definitivno voli čar pustolovine i igre za koju ne zna gde će ga odvesti. Često ga se može videti za poker automatom ili kartaškim stolom. Teško podnosi poraz. Njegovi srećni dani su 12. septembar i 29. novembar.

BIK

Oprezan i promišljen u svemu pa i u kockanju. Previše ceni novac da bi ga olako bacao, ali zbog hedonizma i gladi za materijalnom sigurnošću može prilično ‘zastraniti’. Njegovi srećni dani su 10. septembar te 7. i 8. oktobar.

BLIZANAC

Nema previše strpljenja za ništa, pa ni za kockanje. On to čini povremeno i površno. Otići će da uplati listić, a često se u poslednji tren setiti da nije proverio rezultate izvlačenja. Njegovi srećni dani su 5. i 6. oktobar.

RAK

U kladionicu ide s određenim ciljem, a ne zato što ga to veseli. Nije od onih koji veruje da može nešto dobiti, pa će svoju sreću na nagradnim igrama okušati iz puke znatiželje. Njegovi srećni dani su 14. septembar te 7. i 8. novembar

DEVICA

Ništa ne prepušta slučaju. Upusti li se u ovu avanturu, vodit će knjige dobitaka i gubitaka, imaće dobro razrađenu taktiku te igrati posvećeno i s namerom. Njeni srećni dani su 18. septembar te 12. i 13. novembar.

VAGA

Okušava sreću u nagradnim igrama ako su nagrade luksuzno putovanje, automobil ili stan. Nije luda za kladionicama i kockarnicama. Njeni srećni dani su 21. i 22. septembar i 18. oktobar.

ŠKORPIJA

U svemu ide do kraja, pa i u kockanju. Slepo će se držati unapred postavljene taktike. Ne podnosi poraz i nekoliko njih uzastopno će ga terati da prekine s tom navikom. Njegovi srećni dani su 20. oktobar, 16. novembar i 14. decembar.

STRELAC

Samo povremeno uleti u ovo područje života da proveri ima li tu nešto za njega. Kad vidi da je sve samo igra bez neke izvesnosti i smisla, brzo će krenuti dalje. Njegovi srećni dani su 19. oktobar i 16. i 17. decembar.

JARAC

Previše ozbiljan i kockanje smatra nepotrebnim gubitkom novca. Ponekad će se upustiti u klađenje ako mu je ono tematski zanimljivo. Previše je skeptičan i ne veruje u brze dobitke. Njegovi srećni dani su 1. i 2. septembar i 19. decembar.

VODOLIJA

Izmišlja posebnu taktiku koja će za mnoge izgledati kao čista mozgalica, ali njoj će imati smisla. Njegov um će tome pristupiti matematički i vrlo ozbiljno, ali igraće retko i povremeno. Srećni dani su 1. i 2. oktobar i 21. decembar.

RIBE

Vole sanjati da mogu imati sve, pa tako i da mogu ostvariti milionski dobitak na lutriji. Definitivno igraju srcem, bez taktike i kad se sete. Ako nešto i dobiju, brzo će to potrošiti. Srećni dani su 30. i 31. oktobar i 24. decembar.

AUTOR: Ilustracija: Shutterstock

Share Button
(Visited 236 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

seventeen − 17 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.