Ovi horoskopski znaci obožavaju TELEFONSKI SEKS

Share Button

Astro otkriva koji znaci vole da dahću u slušalicu u kasne sate. Proverite da li ste vi među njima!

Ovan

Ovan zadovoljstvo nalazi u opasnim stvarima. Naročito ga pali glasan seks, onakav da svi mogu jasno da čuju koliko uživa. Veliki je fan seksa preko telefona ili sekstinga, i obično će vas iznenaditi njime. Ako ste do sada pričali o bašti i gajenju cveća, u sledećoj sekundi ćete se naći u razgovoru kako bi vas posedovao u tujama. Hteli vi ili ne, navući će vas na seks preko telefona za sekundu.

Blizanac

Teleonski seks veoma ispunjava ovaj znak jer spaja dve stvari koje najviše voli – priču i seks. Rado ga praktikuju, a pritom su veliki detaljisti. Složiće takvu sliku da će vam pocrveneti obrazi. Čak i da ne volite takvu vrstu komunikacije, posle njegovog „poziva u kasne sate“, to će vam postati omiljena razonoda.

Vodolija

Vodolija je u stanju je da fetišizuje sve što joj deluje futuristički, progresivno ili rizično. Vole seks preko telefona, grupni seks, seksualne igračke, loše devojke i prljavu priču. Nije bitno postoji li razlog za seks preko telefona, kao npr. daljina, ona je uvek raspoložena za nevaljale priče. Čak i ako ste se videli pre pola sata i imali razuzdani seks, može vas pozvati i dahtati vam u slušalicu. Vodoliji nikad nije dosta, uvek hoće još, pravi su seksomani.

Share Button
(Visited 98 times, 1 visits today)

Comments

comments

Afrodita

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

four + 14 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.