Ove horoskopske znake spaja sudbina, ali nisu preodređeni za uspeh i brak

Ove horoskopske znake spaja sudbina, ali nisu preodređeni za uspeh i brak
Share Button

Karmičke veze su posebne…

Bilo da verujete u karmičku ljubav ili ne, astrolozi tvrde da postoje horoskopski znakovi koji se već pri prvom susretu snažno povezuju, na duhovnom i emotivnom nivou. 

Međutim, iako ih sudbina spaja, to nikako ne znači da je ovo veza koja je predodređena za uspeh, brak, decu, zajedništvo… Često su takvi odnosi karakteristični po neverovatnoj bliskosti i jakim emocijama, ali određene razlike mogu da izazovu previše sukoba u vezi. Možete doći do tačke u kojoj ne možete ništa učiniti da rešite probleme i morate se odlučiti za pauzu.

Pogledajmo šta nam zvezde otkrivaju.

Rak i Devica

Svi znamo kako se nesiguran Rak može ponašati prema svom partneru. Podsvesno uvek ima potrebu da ga provera, često se povlači u sebe, a poznat je i po manipulacijama. Uprkos jakim osećanjima, takvo ponašanje može da počne da guši Devicu, koja će u vezi biti sve uznemirenija i nezadovoljnija. Na kraju će se između ova dva znaka pojaviti napetost koju teško mogu da prevaziđu.

Ljubav

Foto: Pixabay

Vaga i Škorpija

Škorpije su poznate po svom perfekcionizmu i potrebi za kontrolom, tako da u vezama ponekad nemaju puno strpljenja prema svom partneru. Vage su neodlučne po prirodi pa svako pritiskanje od strane svog partnera u znaku Škorpije može doživeti kao napad, i upravo to može da bude glavni okidač za raskid. Između ova dva znaka se mogu svakodnevno javljati svađe, ali obično se rešavaju ako obe strane žele da razgovaraju i sagledaju problem.

Bik i Vodolija

Bik u određenim situacijama može da postane ljubomoran i posesivan. Pripadnici ovog znaka to obično rade jer se osećaju nesigurno u vezi i ne dobijaju dovoljno ljubavi od svog partnera. Vodolija je poznata po tome što nije previše emotivna i tokom svađe može totalno da se isključi i distancira. To može da dovede do još većeg problema, pa i do raskida.

Ljubavni par

Foto-ilustracija: Pixabay

Lav i Ribe

Ribe su vrlo introvertne i sklone su maštanju. Ponekad zbog toga imaju poteškoću da se uklope sa drugima, često dovoljno ne pošutuju sebe, a može se dogoditi i da im ponestane volje.  Ljudi veoma lako mogu da upravljaju njima. Lav može pokušati da zaštiti nežnu Ribu, ali tokom vremena će sve stvari po kojima se razlikuju da izađu na površinu. To će stvoriti netrpeljivost i frustracije. Srećom, Lavovi i Ribe dele i mnoge sličnosi koje im pomažu da razreše sitne prepirke.

(K.M./Telegraf.rs)

Foto: Pixabay

Share Button
(Visited 1.060 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

7 + eighteen =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.