Nedeljni horoskop od 24. do 30. juna 2019! Devica je očarana magijom zavođenja, a Škorpijama unutrašnji glas otkriva nešto važno!

Share Button

Horoskop za sledeću nedelju: čarolija zavođenja i traganje za ružičastim snovima.

OVAN

LJUBAV: Biće malih ljubavnih briga koje će vam povremeno donositi neraspoloženja, ali ne takva da bi vam bilo teško. Uzmite to kao izazov koji vas oboje može podstaći da još više poboljšate svoj odnos. Samci će biti pomalo ukočeni.

KARIJERA: Verovatno će vas svako malo nadgledati, ali vi ćete to ili zanemariti ili ćete se praviti ludi. Kontrolisanje nikad nije prijatno, ali ovog puta će se okrenuti u vašu korist. Dobićete dodatne bodove. Zato ne brinite previše.

ZDRAVLJE&SAVET: Brinućete se zbog novca.

BIK

LJUBAV: Ljubavna rezignacija i neraspoloženje obeležiće ove dane. Distanca u emotivnim odnosima biće vaš odgovor na potrebe druge strane za nežnostima. Ipak, pokažite bar malo pažnje nekim poklonom kako vam kasnije ne bi bilo žao.

KARIJERA: Niko ne voli da se bavi greškama, ali zaostatke ćete morati da rešavate. Radi se samo o sitnicama oko kojih se ne treba živcirati. Prihvatite to kao deo posla kroz koji treba da prođete da biste stigli do nečeg većeg i uzbudljivijeg.

ZDRAVLJE&SAVET: Male finansijske brige.

BLIZANCI

LJUBAV: Iz dana u dan vi ćete se osećati sve bolje u društvu voljene osobe. Neki će obnoviti bliskost koju već dugo nisu osetili, drugi će krenuti na zanimljivo putovanje udvoje, a treći, koji su možda još sami, počeće da izlaze više.

KARIJERA: Glavna preokupacija ove nedelje biće vam da se zavučete u mir svog doma. Radovi u kući ili tihe delatnosti iz mirnih prostora događaće se spontano. Na radnom mestu verovatno ćete se boriti sa šefovima. Budite mudri.

ZDRAVLJE&SAVET: Fokusirajte se na ono što volite.

RAK

LJUBAV: Svoju veliku energiju uložićete u učvršćivanje odnosa s osobom koju volite. Biće to predani trud s važnim rezultatima. Poslužićete se novim idejama koje će povremeno iznenađivati drugu stranu. Ništa vas neće zaustaviti u izražavanju emocija.

KARIJERA: Komuniciraćete sa saradnicima oko nevelikih tema, ali ćete to odraditi besprekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno biće obojeni stresom. Borite se, pobedićete.

ZDRAVLJE&SAVET: Oslonite se na svoje prijatelje.

LAV

LJUBAV: Biće malo manje događaja, ali vaš ljubavni život i dalje će biti kvalitetan. Moguće je da ćete smanjiti izlaske, a više uživati kod kuće u društvu najdraže osobe. Oni koji su još sami ljubav bi mogli da nađu na sasvim običnim mestima.

KARIJERA: Maštaćete o boljem poslu i većim preduzimanjima. Kad se trgnete, brzo ćete se spustiti na zemlju. Važno je biti realan i postaviti ciljeve na zreo način. Oni koji u tome uspeju kretaće se prema dobrim rezultatima. Samo treba više strpljenja.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite taktični sa šefovima.

DEVICA

LJUBAV: Ideja zavođenja je nešto što vas ponekad zbunjuje. Postavljaćete sebi mnoga pitanja. Ovih dana nisu isključene situacije kad vam se osobe suprotnog pola nabacuju. Ako ste još sami, doterajte se i izađite među ljude. Ako ste u vezi, uživajte.

KARIJERA: Šta god da se bude našlo na dnevnom redu, vi ćete biti glavni pokretač cele stvari. Uz to će ići i određeni napori, pa i stresovi. Imaćete energije za dvoje, pa vam ništa neće biti teško. Vaši potezi dobiće na značaju, a vaš ugled će porasti.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite oprezni tokom sunčanja.

VAGA

LJUBAV: Kontakti će biti brojni, ali njihov karakter u emotivnog smislu ostaće površan. Stoga ćete o ljubavi više pričati, nego što ćete je osetiti. Mnogi će bez obzira na sve organizovati lijepe provode za svoje društvo. Biće im dobro.

KARIJERA: Ljudi s kojim poslovno sarađujete i koji su vam nadređeni, mogli bi da vas iznenade nekim sasvim novim i neočekivanim predlogom. U prvom trenutku nećete znati kako da se postavite, ali brzo ćete uvideti da se radi o dobroj prilici. Sarađujte.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne ulazite u rasprave.

ŠKORPIJA

LJUBAV: U romatičnim odnosima sve će vam važnije biti pitanje tolerancije, a upravo ono će vas odvesti korak napred. Ovo su dani kad ćete imate priliku da vežbate uvažavanje jedno drugoga. Poradićete na tome na obostranu radost.

KARIJERA: Dobro su vam postavljeni kontakti, a pogotovo za sve nove ideje i projekte. Balansiraćete između otvorenog i zatvorenog pristupa. Neke stvari zadržaćete za sebe jer će vam vaš unutrašnji glas tako govoriti. Neki će se posvetiti inventurama.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne forsirajte ništa.

STRELAC

LJUBAV: Između vas i voljene osobe svakim će danom biti sve više razmena ideja, razumevanja i sklada, a poverenje će rasti. Bićete zadovoljni i srećni što je tako. Oni koji su još sami kontakt će započeti na intelektualnom nivou.

KARIJERA: U poslovnim komunikacijama i kontaktima izbegavajte otvoreno pokazivanje emocija. Jednostavno zato jer bi neko mogao da vas doživi kao neprofesionalnu osobu. Odmerite kad i koliko osećanja treba pokazati. Krećete se ka novim znanjima.

ZDRAVLJE&SAVET: Vreme je za odlazak u prirodu.

JARAC

LJUBAV: Veći deo ove sedmice vaš privatni život neće biti sasvim miran. Biće potrebno dosta diplomatije i strpljenja kako bi razgovori napredovali u konstruktivnom pravcu. Nastojte da vagate svaku svoju reč. Postaćete realniji i smanjićete svoja ljubavna očekivanja.

KARIJERA: Otvaraju vam se vrata jedne saradnje sa sasvim novim ili mladim saradnicima. Bićete radosni zbog toga. Pedagoški radnici imaće sve više posla koji će im dobro ići od ruke. Zaposleni u sportu počinju nov način treniranja.

ZDRAVLJE&SAVET: Brže ćete se umarati.

VODOLIJA

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu ovih dana će joj se potpuno posvetiti ili će jedan član iste zahtevati njihovu pažnju. Oni u novim vezama prolaziće prve krize u kojima treba da pokažu malo više razumevanja za drugu stranu. Na kraju će uspeti.

KARIJERA: S lakoćom ćete rešavati sve na šta budete nailazili u svom profesionalnom radu. Vaša urođena ozbiljnost ovog puta biće skladno pomešana s ležernošću, pa će se mnogi iznenaditi kako smelo vodite celu stvar. Uspećete u većini planiranog.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte s vežbanjem.

RIBE

LJUBAV: Dobar razvoj ljubavnog i društvenog života ohrabriće vas da idete dalje. Mnogi će u svoju vezu uneti dašak svežine kroz odlazak na neko zanimljivo mesto. Oni koji su još sami trebalo bi da češće izlaze iz kuće. Biće im bolje među ljudima.

KARIJERA: Šefovi bi mogli da promene svoju taktiku i da zatežu tamo gde ste se najmanje nadali. Ovo će vam teško pasti. Ipak, moraćete da prihvatite ono što se nudi i da se prilagodite najbolje kako znate. Imajte na pameti da će kasnije biti lakše.

ZDRAVLJE&SAVET: Relaksacija je imperativ.

(Dnevne.rs/lovesensa.rs/Izvor: ehoroskop)Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Share Button
(Visited 719 times, 1 visits today)

Comments

comments

imam lud da sam papir

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

16 + 9 =

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.