Nedeljni horoskop od 21. 5. do 27. 5. 2018.

Share Button

Ovan

Ove nedelje su Vam jako bitni odnosi sa kolegama i saradnicima.  Fokusirajte se na poboljšanje komunikacije. Može doći do nesuglasica, ali svaki problem će se jako brzo rešiti ove nedelje, samo budite odgovorni i spremni na saradnju. Skloni ste flertu, ako ste slobodni. Ako ste zauzeti, pomalo Vam je dosadno, ali ne moraju to svi da znaju. Pomalo ste napeti jer ne možete dobro da se organizujete. Moguća je iscprljenost od posla.

Bik

Previše očekujete od drugih ljudi. Ne mogu svi biti vredni ni uporni kao Vi. Saradnici će Vam možda biti naporniji nego inače. Do rezultata nećete doći lako. Prva polovina nedelje može biti naporna, a od četvrtka će sve ići mnogo lakše. Ne ostavljajte obaveze nedovršene. Previše očekujete od voljene osobe, pa se možete razočarati. Ako ste slobodni, neka osoba koja Vam se odavno dopada može stupiti u kontakt sa Vama.

Blizanci

Ove nedelje emotivni život zavisi samo od Vas. Ako odlučite da sve bude u redu, tako će i biti. Nemojte ulaziti u raspravu sa partnerom, ako ste u vezi. Budite skloni kompromisu. Što se posla tiče, dosta ste stabilniji, zadovoljniji. Imate dobar fokus i lako obavljate sve zadatke. Tako će biti do kraja nedelje. Ne zapostavljajte bavljenje sportom, rekreacijom ili idite na neko kraće putovanje jer će Vam sve to prijati.

Rak

Pred Vama je veoma mirna nedelja. Bićete previše osetljivi, ali sve će biti kako ste planirali. Potrudite se da date svoj maksimum na poslu jer će se to ceniti. Nemojte samo da žurite jer su greške izvesne. Sada je bolje da budete sporiji, ali temeljni. Budite prijatni prema partneru i izbegavajte nesuglasice. Ako ste slobodni, imaćete mogućnost da uplovite u neku novu vezu ili da se zaljubite.

Lav

Postoji mogućnost tajne veze ili avanture. Ako ste u vezi, budite fini prema partneru. Nemojte mu zamerati sve čega se setite, nego budite tolerantniji. Nemate želju da nešto menjate u bilo kojoj sferi. Najradije biste da sve ostane ovako kako je sada. Postoji mogućnost da poboljšate svoju situaciju na poslu, ali samo ako poslušate nadređene. Neka muška osoba Vam može dati dobar savet. Poslušajte ga.

Devica

Odnos sa partnerom je promenljiv i nije baš idealan. Nekad morate da se družite sa drugima, a ne samo da se okrenete partneru. Slobodni, preko prijatelja možete upoznati neku zanimljivu osobu. Početak nedelje će biti dosta naporan, ali ako uspete da se suzdržite od ishitrenih reakcija, neće tako biti do kraja radne nedelje. Budite agiilni i sve radite na vreme. Moguć je problem sa cirkulacijom. Pomalo ste pod stresom. Jačajte imunitet.

Vaga

Imate problem u komunikaciji sa partnerom i zako će biti tokom cele nedelje. Imate potrebu za slobodom, a u isto vreme za pažnjom i nežnošću. Ako ste slobodni, na putovanju možete upoznati neku zanimljivu osobu. Što se tiče posla, ove nedelje će sve krenuti da se odvija u pravom smeru. Drugi ljudi mogu biti od pomoći. Saradnja sa mlađim osobama i sa ženama može biti plodonosna.

Škorpija

Ove nedelje ćete biti skloni flertu i avanturama. Možete se iznenada i zaljubiti. Ako ste zauzeti, idite na neko putovanje sa partnerom. Pomalo ste napeti. Ove nedelje bi trebalo da više radite, da se trudite, ali i da pazite sa kim radite i sa kim sarađujete. Budite uporni i vredni i rezultati će biti dobri.

Strelac

Imate višak energije. Napeti ste. Nemojte svima da pričate sve o sebi, o svojim planovima. Zadržite nešto za sebe. Moguće je kraće putovanje i prijala bi Vam promena sredine. Dobro se osećate ove nedelje, ali ste opterećeni poslom. Ne možete sve da postignete. Organizujte se bolje. Moguća je avantura ili neka tajna veza. Prilično ste strastveni. Ako ste zauzeti, posvetite više pažnje partneru. Ne budite ljubomorni.

Jarac

Dobro se osećate. Imate višak energije. Konačno niste više napeti. Imate volju za radom i za uživanjem. Bio bi dobro da povedete samo malo više računa o finansijama. Nemojte da kupujete stvari koje Vam nisu stvarno potrebne. Skloni ste flertu. Ako ste zauzeti, sve je kako treba u vezi, pa ne morate da brinete. Povedite računa o ishrani.

Vodolija

Bilo bi dobro da se posvetite poslu. Imate dobre aspekte za napredak i neke nove projekte. Sada započnite sve što ste odlagali. Što se tiče privatnog života, preko posla možete upoznati neku zanimljivu osobu. Ako ste u vezi, bilo bi dobro da ne vršite pritisak na partnera da izražava svoja osećanja, već da kaže i šta mu smeta i čime je zadovoljan. Poštujte jedno drugo i želje koje imate. Ove nedelje ćete biti malo napetiji jer ne možete da stignete da sve obaveze odradite na vreme.

Ribe

Ove nedelje Vam sve ide od ruke. Što se tiče posla, lako izlazite na kraj sa obavezama. Kolege su od pomoći, a i privatni život cveta. Slobodni, skloni ste zabavi. Zauzeti, uživate u vremenu provedenom sa partnerom. Bilo bi poželjno da se više bavite sportom. Komunikativni ste i energični. Iskoristite dobre aspekte da ostvarite sve što ste planirali.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Autor: Jovana Vilimonović Foto: AdinaVoicu/pixabay.com

Share Button
(Visited 290 times, 1 visits today)

Comments

comments

Leave a Comment

five × 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.